Criteriul National

Adevărul din intersecție – o campanie care încurajează buna înțelegere între participanții la traficul din București

Adevărul din intersecție – o campanie care încurajează buna înțelegere între participanții la traficul din București
februarie 26
16:51 2018

Circulația rutieră din București este, de departe, una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei, fiind surescitată la maximum în fiecare zi. Și pentru că acest lucru produce stres și tensiuni la volan, într-o perioadă în care condițiile meteo îngreunează și mai mult traficul rutier agenția AdMarks Media lansează campania „Adevărul din intersecție”, cu scopul de a încuraja buna înțelegere între toți cei implicați în traficul rutier de pe arterele Capitalei.

De altfel, pentru că unul dintre cele mai cunoscute conflicte din trafic este cel dintre polițiștii rutieri și taximetriști, campania își propune să arate o altă latură a acestor două structuri care au, în aceste momente, o imagine deplorabilă din vina unor persoane care doar se confundă cu aceste meserii.

Ceai cald și cafea, în semn de recunoștință pentru polițiști și taximetriști

Astfel, marți, 27 februarie 2018, începând cu ora 10, vor fi oferite zeci de termosuri cu ceai și cafea tuturor polițiștilor de la Brigada Rutieră mobilizați în intersecția din Piața Victoriei și alte intersecții din zonele critice ale Bucureștiului, în semn de recunoștință pentru eforturile pe care aceștia le depun în încercarea de a fluidiza traficul rutier.

Ideea a venit ca o dorință de a arăta mai multă înțelegere în situațiile de tensiune maximă în care mai toți șoferii sunt predispuși să ajungă atunci când, la orele critice, se află la volan, blocați pe drumurile excesiv de aglomerate ale Bucureștiului.

De altfel, oricât de supărați am fi uneori pe ei, trebuie să recunoaștem că polițiștii din intersecții își fac treaba, și o fac la ore la care noi ne grăbim să ajungem din confortul mașinii, în confortul biroului sau al casei, în timp ce ei sunt tratați cu insulte deși stau în soare, frig, ploaie sau ninsoare”, a declarat Florin Pețu, Managing Partner AdMarks Media.

Mai mult respect în traficul rutier

termos campania Adevarul din intersectieInițiatorul campaniei „Adevărul din intersecție” a mai explicat că, pe de altă parte, toată lumea știe că s-a creat o percepție generală mai puțin pozitivă cu privire la taximetriștii din București.

Oamenii, însă, uită că aceste cazuri sunt niște excepții, astfel că, uneori, le este greu să conștientizeze că breasla acestora este constituită din persoane cu aceleași principii de viață ca și ale noastre – seriozitate, bun-simț și, nu în ultimul rând, recunoștință.

Această campanie tocmai asta își propune să sublinieze – faptul că polițiștii și taximetriștii sunt deseori priviți cu ochi răi din cauza unor exemple mai puțin fericite, lumea având tendința să generalizeze și să-i considere pe toți la fel.

Așadar, oamenii uită că starea generală de spirit din rândul acestora este una de normalitate, de firesc. Sunt oameni care își fac treaba zi de zi așa cum se cuvine și care, mai presus de toate, își pot arăta recunoștința unii față de alții într-un moment atât de tensionat cum este cel în care stai blocat într-o intersecție”, a mai adăugat Florin Pețu.

Campania a fost lansată la inițiativa agenției AdMarks Media, o companie care furnizează servicii profesionale de SEO antreprenorilor care își doresc să-și dezvolte un business în online. Aceasta a luat naștere din dorința de a le oferi oamenilor de afaceri un partener de încredere pentru parcursul lor în mediul digital, asigurând soluții personalizate pentru cele mai bune rezultate în Google.

Evenimentul „Adevărul din intersecție” este susținut de La Mama, PrintLines, Triumph Dance Academy și Taqueria El Torito.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro