Criteriul National

„Adevărul din intersecție”: Zeci de polițiști rutieri și agenți de salubritate au primit termosuri cu ceai cald și cafea

„Adevărul din intersecție”: Zeci de polițiști rutieri și agenți de salubritate au primit termosuri cu ceai cald și cafea
februarie 28
15:22 2018

Într-o perioadă în care viscolul și ninsoarea îngreunează și mai mult circulația din București, oricum mult prea aglomerată din cauza numărului mare de mașini și a lipsei unei infrastructuri corespunzătoare, agenția AdMarks Media a lansat campania „Adevărul din intersecție”, cu scopul de a încuraja buna înțelegere între participanții la traficul rutier de pe arterele Capitalei.

În cadrul acestei campanii, marți, 27 februarie 2018, zeci de termosuri cu ceai cald și cafea au fost împărțite polițiștilor care dirijau circulația în intersecțiile aglomerate, precum și agenților de la serviciul de salubritate.

Ideea a luat naștere din dorința de a atrage atenția asupra faptului că, în ciuda stereotipurilor existente, polițiștii rutieri – deseori ținte ale insultelor celor mai mulți dintre șoferi – își fac treaba indiferent de condițiile meteorologice, și o fac la ore la care toți ceilalți se grăbesc să ajungă fie acasă, fie la birou, permițându-și, însă, să se ferească de vremea rea.

Schimbarea începe cu noi înșine

Cu toții ne dorim o schimbare în bine. De cele mai multe ori, însă, așteptăm nepăsători ca lucrurile să se schimbe de la sine. Noi considerăm că realitatea nu funcționează astfel. Poate este mult spus, dar, dacă ne dorim o lume mai bună în jurul nostru, trebuie să începem schimbarea cu noi înșine și cu cei din imediata noastră apropiere”, a declarat inițiatorul campaniei „Adevărul din intersecție”, Florin Pețu, Managing Partner AdMarks Media.

Parteneri ai agenției AdMarks, în această campanie, au fost La Mama, PrintLines, Triumph Dance Academy, Taqueria El Torito și Speed Taxi, reprezentanții acestora împărțind zeci de termosuri cu ceai cald și cafea polițiștilor de la Brigada Rutieră aflați în intersecțiile aglomerate ale Bucureștiului.

De asemenea, și agenții de la serviciul de salubritate – care, de asemenea, sunt nevoiți să se confrunte cu vremea rea pentru a-și desfășura îndatoririle și pentru a îmbunătăți calitatea vieților noastre – au primit termosuri cu lichide calde care să le facă ziua mai ușoară.

Aceștia, dar și polițiștii rutieri, au fost încântați de acțiune și s-au bucurat pentru că le-au fost recunoscute meritele și contribuția la buna desfășurare a lucrurilor, în aceste zile în care iarna și-a făcut, cu adevărat, simțită prezența.

IMG_7882

Recunoștință față de munca depusă

Pe lângă exprimarea recunoștinței față de munca pe care acești oameni o depun, un alt scop al campaniei a fost acela de a sublinia faptul că polițiștii – deseori priviți cu ochi răi din cauza unor exemple mai puțin fericite – își fac treaba zi de zi așa cum se cuvine. Și am ales aceste momente pentru a le mulțumi – în care circulația rutieră din București este considerabil afectată de viscol și de ninsoare – tocmai pentru că acestea sunt cele mai tensionate momente în trafic, în care oamenii au tendința de a uita să empatizeze și să aibe recunoștință față de cei din jur”, a mai adăugat Florin Pețu.

AdMarks Media, inițiator al campaniei „Adevărul din intersecție”, este o agenție care furnizează servicii profesionale de SEO antreprenorilor care își doresc să-și dezvolte un business în online. Aceasta a luat naștere din dorința de a le oferi oamenilor de afaceri un partener de încredere pentru parcursul lor în mediul digital, asigurând soluții personalizate pentru cele mai bune rezultate în Google.

Evenimentul „Adevărul din intersecție” a fost susținut de partenerii La Mama, PrintLines, Triumph Dance Academy, Taqueria El Torito și Speed Taxi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu