Criteriul National

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti!

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti!
aprilie 20
12:02 2016

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Si-a deschis studio si produce muzica pentru alti artisti! Uite cum suna prima piesa produsa de artist pentru Karym – „Nu vrei”

KARYM

E tânăr, talentat şi promite foarte mult în industria muzicală din România. Karym lansează o baladă emoţionantă, intitulată “Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Tutu.

Artistul mărturiseşte că piesa este inspirată din trecutul său şi că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să-l depăşească în relaţia lui.

Despre colaborarea cu Tutu şi piesa „Nu vrei”, Karym a dezvăluit: „Propunerea de a colabora cu Adrian Tutu a fost a PR-ului meu Teddy (Baltaretu Eugen), am fost plăcut surprins de idee şi mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la bază o experienţă din viaţa mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor şi vă aştept în număr cât mai mare pe pagina mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial.”

Tutu se declară încântat de colaborarea cu Karym: „De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama că este un băiat serios şi talentat, lucru pe care l-a şi demostrat ulterior. Melodia este inspirată din viaţa lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru şi cred că am reuşit să transpun în melodie emoţiile, sentimentele şi trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focşani. Sperăm că piesa să fie înţeleasă cum trebuie şi sa se ridice la aşteptările noastre.

„Nu vrei” este compusă de Adrian Tutu şi de Mircea Cioclei (Karym) fiind un produs al studiourilor MyCrewMusic. Piesa reprezintă o premieră pentru Tutu, fiind prima produsa de el pentru un artist şi prima pe care apare în postura de „featuring”.

Link YouTube Karym ft. Tutu – „Nu vrei -

Despre Karym: Artistul s-a facut remarcat în 2014 cu single-ul „Dangerous”, lansat împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. Dupa acesta au urmat alte piese, precum „Feel my love”, „So beautiful” şi „You” care s-au bucurat de succes în Franţa, Grecia, Germania, Polonia şi Slovacia. În 2015, piesa „Feel my love” a reuşit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia si pe locul 14 in Top 100 iTunes din Slovacia.

http://nl.randomize.be/iTunes-Top-100/31102015SK)

Despre Tutu: A debutat in 2011 în cadrul unui show de talente şi a reuşit de-a lungul timpului să se menţină în topuri şi să colaboreze cu artişti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. În această perioadă, Tutu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, unde înregistrează şi pune la punct ultimele detalii ale mult aşteptatului material discografic programat pentru acest an. Pentru primul album, cântăreţul a lucrat singur atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte pentru prezentarea oferită de către Băltărețu Eugen (Teddy) general managern al „The Squad PR Agency”.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro