Criteriul National

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti!

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti!
aprilie 20
12:02 2016

Adrian Tutu s-a apucat de „afaceri”! Si-a deschis studio si produce muzica pentru alti artisti! Uite cum suna prima piesa produsa de artist pentru Karym – „Nu vrei”

KARYM

E tânăr, talentat şi promite foarte mult în industria muzicală din România. Karym lansează o baladă emoţionantă, intitulată “Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Tutu.

Artistul mărturiseşte că piesa este inspirată din trecutul său şi că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să-l depăşească în relaţia lui.

Despre colaborarea cu Tutu şi piesa „Nu vrei”, Karym a dezvăluit: „Propunerea de a colabora cu Adrian Tutu a fost a PR-ului meu Teddy (Baltaretu Eugen), am fost plăcut surprins de idee şi mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la bază o experienţă din viaţa mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor şi vă aştept în număr cât mai mare pe pagina mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial.”

Tutu se declară încântat de colaborarea cu Karym: „De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama că este un băiat serios şi talentat, lucru pe care l-a şi demostrat ulterior. Melodia este inspirată din viaţa lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru şi cred că am reuşit să transpun în melodie emoţiile, sentimentele şi trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focşani. Sperăm că piesa să fie înţeleasă cum trebuie şi sa se ridice la aşteptările noastre.

„Nu vrei” este compusă de Adrian Tutu şi de Mircea Cioclei (Karym) fiind un produs al studiourilor MyCrewMusic. Piesa reprezintă o premieră pentru Tutu, fiind prima produsa de el pentru un artist şi prima pe care apare în postura de „featuring”.

Link YouTube Karym ft. Tutu – „Nu vrei -

Despre Karym: Artistul s-a facut remarcat în 2014 cu single-ul „Dangerous”, lansat împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. Dupa acesta au urmat alte piese, precum „Feel my love”, „So beautiful” şi „You” care s-au bucurat de succes în Franţa, Grecia, Germania, Polonia şi Slovacia. În 2015, piesa „Feel my love” a reuşit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia si pe locul 14 in Top 100 iTunes din Slovacia.

http://nl.randomize.be/iTunes-Top-100/31102015SK)

Despre Tutu: A debutat in 2011 în cadrul unui show de talente şi a reuşit de-a lungul timpului să se menţină în topuri şi să colaboreze cu artişti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. În această perioadă, Tutu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, unde înregistrează şi pune la punct ultimele detalii ale mult aşteptatului material discografic programat pentru acest an. Pentru primul album, cântăreţul a lucrat singur atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte pentru prezentarea oferită de către Băltărețu Eugen (Teddy) general managern al „The Squad PR Agency”.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo