Criteriul National

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit
august 24
17:33 2017

Proiect care initial s-a numit Aventuri pe Apa si a inceput ca un simplu grup de Facebook, a devenit cu timpul o comunitate de pescari amatori si profesionisti, iar din cate am inteles de la fondatorul proiectului Popa Mihai Catalin, aventura abia acum incepe.

Catalin Mihai Angler dupa cum s-a autointitulat pe una dintre paginile lui de Facebook, este un tanar roman, care datorita sistemului din Romania a fost constrans sa-si paraseasca tara pentru a-si realiza visele. Cum integrarea intr-o alta tara, nu este un lucru chiar usor, Mihai a trebuit sa renunte partial la pasiunea lui pentru pescuit. Asa ca, pentru ai trece dorul, a initiat grupul „Aventuri pe Apa- Iubim Natura si Pescuitul” care acum se numeste Adventures on Water TV- Romania si are peste 8000 de membri, cat si o pagina de facebook denumita Adventures on Water TV cu aproape 8000 de aprecieri.

Inca din primul an au inceput sa apara primele colaborari, pe pagina si grup desfasurandu-se mai multe concursuri prin care membrii comunitatii au castigat diverse premii. Unul dintre concursuri a fost in colaborare cu F&H Channel, iar celelate fiind create datorita dorintei fondatorului de a promova pescuitul C&R, cat si nalucile handmade create in Romania. Oportunitate prin care s-a creat colaborari intre Adventures on Water TV si unii dintre cei mai buni fauritori din Romania, printre ei aflandu-se si Bejan handmade Lures, considerat de multi pescari, ca fiind cel mai bun fauritor de naluci handmade din tara.

Conceptul creat de Popa Mihai Catalin, este unul total diferit si aduce la un loc atat pescarii de Spinning, cat si pe cei de Crap, pe pagina Facebook fiind create de-a lungul timpului postari care au avut ca scop atragerea pescarilor din ambele tablere. Comunitate a sustinut mereu concursurile si competitiile fair play, care au avut ca scop promovarea pescuitului C&R, cat si promovarea acestui hobby. Cele mai multe postari fiind chiar de sustinere si promovare a Ligi Romane de Spinning, cat si a pescarilor care au castigat si participat la concursurile internationale, lucru care ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani.

Proiectul fiind intr-o dezvoltare continua Mihai si-a dorit sa atraga dintre membri comunitatii oameni care doresc sa se implice mai mult, astfel fiecare pescar, fie el amator sau profesionist poate deveni partener sau promoter a stilului c&r, dupa cum puteti citi si-n postarea de pe pagina de Facebook pe care o poti accesa apsand click aici.

Poti urmarii activitatea comunitatii Adventures on Water TV pe: Facebook, Instagram si  Youtube.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo