Criteriul National

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit
august 24
17:33 2017

Proiect care initial s-a numit Aventuri pe Apa si a inceput ca un simplu grup de Facebook, a devenit cu timpul o comunitate de pescari amatori si profesionisti, iar din cate am inteles de la fondatorul proiectului Popa Mihai Catalin, aventura abia acum incepe.

Catalin Mihai Angler dupa cum s-a autointitulat pe una dintre paginile lui de Facebook, este un tanar roman, care datorita sistemului din Romania a fost constrans sa-si paraseasca tara pentru a-si realiza visele. Cum integrarea intr-o alta tara, nu este un lucru chiar usor, Mihai a trebuit sa renunte partial la pasiunea lui pentru pescuit. Asa ca, pentru ai trece dorul, a initiat grupul „Aventuri pe Apa- Iubim Natura si Pescuitul” care acum se numeste Adventures on Water TV- Romania si are peste 8000 de membri, cat si o pagina de facebook denumita Adventures on Water TV cu aproape 8000 de aprecieri.

Inca din primul an au inceput sa apara primele colaborari, pe pagina si grup desfasurandu-se mai multe concursuri prin care membrii comunitatii au castigat diverse premii. Unul dintre concursuri a fost in colaborare cu F&H Channel, iar celelate fiind create datorita dorintei fondatorului de a promova pescuitul C&R, cat si nalucile handmade create in Romania. Oportunitate prin care s-a creat colaborari intre Adventures on Water TV si unii dintre cei mai buni fauritori din Romania, printre ei aflandu-se si Bejan handmade Lures, considerat de multi pescari, ca fiind cel mai bun fauritor de naluci handmade din tara.

Conceptul creat de Popa Mihai Catalin, este unul total diferit si aduce la un loc atat pescarii de Spinning, cat si pe cei de Crap, pe pagina Facebook fiind create de-a lungul timpului postari care au avut ca scop atragerea pescarilor din ambele tablere. Comunitate a sustinut mereu concursurile si competitiile fair play, care au avut ca scop promovarea pescuitului C&R, cat si promovarea acestui hobby. Cele mai multe postari fiind chiar de sustinere si promovare a Ligi Romane de Spinning, cat si a pescarilor care au castigat si participat la concursurile internationale, lucru care ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani.

Proiectul fiind intr-o dezvoltare continua Mihai si-a dorit sa atraga dintre membri comunitatii oameni care doresc sa se implice mai mult, astfel fiecare pescar, fie el amator sau profesionist poate deveni partener sau promoter a stilului c&r, dupa cum puteti citi si-n postarea de pe pagina de Facebook pe care o poti accesa apsand click aici.

Poti urmarii activitatea comunitatii Adventures on Water TV pe: Facebook, Instagram si  Youtube.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo