Criteriul National

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit

Adventures on Water TV – comunitatea iubitorilor de natura si pescuit
august 24
17:33 2017

Proiect care initial s-a numit Aventuri pe Apa si a inceput ca un simplu grup de Facebook, a devenit cu timpul o comunitate de pescari amatori si profesionisti, iar din cate am inteles de la fondatorul proiectului Popa Mihai Catalin, aventura abia acum incepe.

Catalin Mihai Angler dupa cum s-a autointitulat pe una dintre paginile lui de Facebook, este un tanar roman, care datorita sistemului din Romania a fost constrans sa-si paraseasca tara pentru a-si realiza visele. Cum integrarea intr-o alta tara, nu este un lucru chiar usor, Mihai a trebuit sa renunte partial la pasiunea lui pentru pescuit. Asa ca, pentru ai trece dorul, a initiat grupul „Aventuri pe Apa- Iubim Natura si Pescuitul” care acum se numeste Adventures on Water TV- Romania si are peste 8000 de membri, cat si o pagina de facebook denumita Adventures on Water TV cu aproape 8000 de aprecieri.

Inca din primul an au inceput sa apara primele colaborari, pe pagina si grup desfasurandu-se mai multe concursuri prin care membrii comunitatii au castigat diverse premii. Unul dintre concursuri a fost in colaborare cu F&H Channel, iar celelate fiind create datorita dorintei fondatorului de a promova pescuitul C&R, cat si nalucile handmade create in Romania. Oportunitate prin care s-a creat colaborari intre Adventures on Water TV si unii dintre cei mai buni fauritori din Romania, printre ei aflandu-se si Bejan handmade Lures, considerat de multi pescari, ca fiind cel mai bun fauritor de naluci handmade din tara.

Conceptul creat de Popa Mihai Catalin, este unul total diferit si aduce la un loc atat pescarii de Spinning, cat si pe cei de Crap, pe pagina Facebook fiind create de-a lungul timpului postari care au avut ca scop atragerea pescarilor din ambele tablere. Comunitate a sustinut mereu concursurile si competitiile fair play, care au avut ca scop promovarea pescuitului C&R, cat si promovarea acestui hobby. Cele mai multe postari fiind chiar de sustinere si promovare a Ligi Romane de Spinning, cat si a pescarilor care au castigat si participat la concursurile internationale, lucru care ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani.

Proiectul fiind intr-o dezvoltare continua Mihai si-a dorit sa atraga dintre membri comunitatii oameni care doresc sa se implice mai mult, astfel fiecare pescar, fie el amator sau profesionist poate deveni partener sau promoter a stilului c&r, dupa cum puteti citi si-n postarea de pe pagina de Facebook pe care o poti accesa apsand click aici.

Poti urmarii activitatea comunitatii Adventures on Water TV pe: Facebook, Instagram si  Youtube.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro