Criteriul National

ADVERSARI REDUTABILI IN PLAY-OFF-ul DIN EUROPA LEAGUE PENTRU ECHIPELE AUTOHTONE!

august 07
17:39 2015

 

  După 10 ani, Mirel Rădoi se va confrunta cu unul dintre cele mai mari coşmaruri ale carierei de jucător. Steaua a picat cu Rosenborg în play-off-ul Europa League, o echipă care a oprit în 2005 drumul Stelei înspre grupele Ligii Campionilor. Rosenborg este cea mai puternică adversară pe care Steaua o putea întâlni în play-off-ul Europa League.Astra Giurgiu va avea și ea parte de un adversar foarte incomod. Echipa lui Mariuș Șumudică îi va întâlni pe olandezii de la AZ Alkmaar, dubli campioni naționali, 1981 și 2009.

Europa League logo Criteriul National

Într-un comunicat postat pe siteul oficial al echipei, oficialii Stelei precizează că întâlnirea cu Rosenborg este un bun prilej pentru o revanșă.

Steaua Bucuresti va întâlni o mai veche cunoștință în play-off-ul Ligii Europa. Este vorba despre echipa norvegiană Rosenborg Trondheim. „Militarii” s-au mai confruntat cu nordicii în preliminariile Ligii Campionilor, în sezonul 2005-2006, și au fost eliminați după 1-1 acasă și 2-3 în deplasare.

Astra Giurgiu va avea și ea parte de un adversar foarte incomod. Echipa lui Mariuș Șumudică îi va întâlni pe olandezii de la AZ Alkmaar, dubli campioni naționali, 1981 și 2009.

Meciurile tur se vor desfășura la data de 20 august, iar returul este programat pe 27 august. Atât Steaua cât și Astra vor disputa prima manșă pe propriul teren.

Sursa foto : top-img.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo