Criteriul National

AEC organizează gala aniversară cu ocazia a patru ani de la înființare

AEC organizează gala aniversară cu ocazia a patru ani de la înființare
iunie 14
15:21 2017

Mâine, 15 iunie 2017 , între orele 15:30-18:30, Asociația Elevilor din Constanța organizează la Teatrul de Stat din bd. Ferdinand nr. 11 Gala aniversară „AEC – 4 ani de reprezentare”.

asociatia elevilor

„Ne cunoaștem drepturile și luptăm pentru ele!”.Sub această deviză, pe 11 iunie 2013 un grup de elevi dornici să producă schimbarea au înființat la Constanța prima asociație de elevi din România, condusă integral de elevi. De-a lungul timpului, am reușit să dovedim că elevii pot avea o voce puternică, care trebuie luată în seamă de factorii decidenți

Pe scenă vor urca parteneri și colaboratori ai Asociației, printre care alumni ai AEC, reprezentanți ai federațiilor sindicale din educație, ai părinților, ai asociațiilor de elevi, preum și autorităților publice centrale și locale. Prezenți la eveniment, printe alții, vor fi: dl. Pavel Năstase – ministrul educației naționale, dl. Gabriel Petrea – ministrul consultării publice și dialogului social, dl. Marius-Horia Țuțuianu – președintele Consiliului Județean Constanța, dl. Sorin-Mihai Cîmpeanu – președintele Consiliului Național al Rectorilor, fost ministru al educației etc.

Primirea invitaților se va face între 15:00 și 15:30. Evenimentul este deschis pentru persoanele interesate și mass-media.

Sursa foto Cuget Liber

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește biroului de presă al Asociației Elevilor din Constanța

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro