Criteriul National

AEC organizează gala aniversară cu ocazia a patru ani de la înființare

AEC organizează gala aniversară cu ocazia a patru ani de la înființare
iunie 14
15:21 2017

Mâine, 15 iunie 2017 , între orele 15:30-18:30, Asociația Elevilor din Constanța organizează la Teatrul de Stat din bd. Ferdinand nr. 11 Gala aniversară „AEC – 4 ani de reprezentare”.

asociatia elevilor

„Ne cunoaștem drepturile și luptăm pentru ele!”.Sub această deviză, pe 11 iunie 2013 un grup de elevi dornici să producă schimbarea au înființat la Constanța prima asociație de elevi din România, condusă integral de elevi. De-a lungul timpului, am reușit să dovedim că elevii pot avea o voce puternică, care trebuie luată în seamă de factorii decidenți

Pe scenă vor urca parteneri și colaboratori ai Asociației, printre care alumni ai AEC, reprezentanți ai federațiilor sindicale din educație, ai părinților, ai asociațiilor de elevi, preum și autorităților publice centrale și locale. Prezenți la eveniment, printe alții, vor fi: dl. Pavel Năstase – ministrul educației naționale, dl. Gabriel Petrea – ministrul consultării publice și dialogului social, dl. Marius-Horia Țuțuianu – președintele Consiliului Județean Constanța, dl. Sorin-Mihai Cîmpeanu – președintele Consiliului Național al Rectorilor, fost ministru al educației etc.

Primirea invitaților se va face între 15:00 și 15:30. Evenimentul este deschis pentru persoanele interesate și mass-media.

Sursa foto Cuget Liber

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește biroului de presă al Asociației Elevilor din Constanța

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo