Criteriul National

Afacerile, job-ul, cariera si o serie de probleme care va pot afecta viata personala, familia sau business-ul

Afacerile, job-ul, cariera si o serie de probleme care va pot afecta viata  personala, familia sau business-ul
septembrie 18
15:21 2017

Ce stim despre afaceri, despre  job, cariera si o serie de probleme care ne pot afecta viata  personala, familia sau business-ul ?

Barack 5
Sunt Alberto Rodrigues, cercetător în ştiinţele economice.

In urmatoarea perioada cu sprijin domnului profesor doctor Daniel Mihai,  in calitate de redator sef al platformei Criteriul National va propun a va prezenta unele articole despre o serie de probleme care va afecteaza afacerile,  cariera , locul de munca, viata personala, relatii cu persoane de care v-ati simtit atras sau cu cea pe care ati dori-o s-o cuceriti etc

Inainte sa continui sa va prezint mai multe informatii despre tematicile aferente MA OPRESC  AICI …
AVERTISMENT!

Primul articol din aceasta serie, pe langa faptul ca va fi scandalos, va aduce o veste proasta atat pentru patroni cat si pentru angajatii unor firme
In alta ordine de idei reprezentantii unor compani si mediul de afaceri in general ,in aceasta serie de articole vor afla printre alte

1) In ce fel unele firme concurente  se pregatesc sa  folosesc de anumite avantaje  ce tin de stiinta digitala si inteligenta artificiala  pentru a le…fura painea de la gura.

2) Cum vor sa actioneze pentru a -i descredita si a-i face pe cei mai buni meseriasi cu potential uman sa -i evite.

In acest context,va voi prezenta un studiu pe care l-am realizat in perioada Aprilie-Septembrie la Constanta.
3)  De ce multi dintre cei care nu au reusit sa mentina flacara iubirii aprinse vor esua si in afaceri
FOARTE IMPORTANT DE RETINUT

Datorita gravitatii unor situatii ce vor fi prezentate in anumite cazuri nu voi aduce la lumina  toate amanuntele despre anumite probleme sau solutii pentru a  le

rezolva.Ca de exemplu nu poti prezenta pasii pe care o companie anume face ca sa ia painea …de la gura altora

despre_colaj

Astfel de amanunte vor fi oferite gratuit  in diverse intruniri private  ce vor fi organizate atat la Constanta,in locatia City Hub aflat la etajul al treilea din Tomis Mall cat si la Casa Americii Latine Bucuresti.

Atentie cand spun privat inseamna ca nu va fi deschis pentru oricine

Pana atunci

1) Voi prezenta  printre  altele  exemple de situatii si ce se faceatunci cand se foloseste stiinta digitala pentru a discredita unele firme si sa faca cei mai buni meseriasi si potential uman sa evite firmele respective

2)  Voi demonstra unele greseli grave  pe care diverse companii fac in proces de recrutare si cum  competitorii lor pot profita de greseala lor pentru a-i  discredita si face pe multi doritori a unor locuri de munca  sa se fereasca de ei .
3) Voi explica un lucru extrem de important despre care pana acum nu s-a vorbit deloc.Cu aceaste ocazii tineri absolventi si multi din cei aflati in cautarea unui loc de muncs vor afla  de  ce CV-urile lor au ajuns la cosul de gunoi.De fapt zilnic mii de CV-uri sunt aruncate zilnic la gunoi din cauza motivelor despre care  voi vorbi la timpul cuvenit.

Cu aceasta ocazie vor afla si cum trebuie redactat un astfel  de document in asa felincat sa fie  capabil sa atraga atentia angajatorului inca de la titlu si primele fraze si paragrafe din continutul lui

rasarit-600x401
4) In alta ordine de idei voi vorbi de un real pericol care se intampla in doua din cele mai strategice regiuni din Romania : Dobrogea si Valea Prahovei

In completare voi atrage atentia asupra  unui atac, a unui veritabil asalt pe piata constructiilor pe care anumite grupurile de interese vor sa le implementeze, in aceste  regiuni strategice precum Dobrogea si Valea Prahovei

5) Intr unul din alte articole va voi oferi un  exemplu de un singur tip de proiect care poate fi implementat si care dinamizeaza in acelasi timp  atat domeniul constructilor cat si pe cel al afacerilor imobiliare, neuitand de activitatile turistice in extra sezon- mai exact in diverse weekenduri atat la munte cat si pe litoral. Totodata va voi oferi unele amanunte interesante legate si de domeniul afacerilor bancare.

Avand in vedere ca proiectele respective pe langa faptul ca dinamizeaza  activitati in domenii  amintite creaza si locuri de munca bine platite, tematicile vor fi de mare interes atat pentru mediul de afaceri cat si pentru piata muncii.

In paralel cu toate acestea si pentru a diversifica  subiectele  va  voi demonstra de ce multi din cei care nu au rabdare sa  faca ceea  ce trebuie in procesul  de seductie  in viata lor personala, nu vor reusi in lumea afacerilor…

6) Voi vorbi de ceea  ce a fost considerat un rau necesar  de catre cativa autori din literatura de afaceri si care  a creat panica pe piata muncii.

7) Propun de asemenea sa va prezint o  similitudine intre greselile grave care se comit  in procesul  de seductie a unei persoane de care ne simtim puternic atras, cu cele facute in procesul de cucerire a clientilor noi

Acum, considerand ca v-am oferit mai multe motive ca sa urmariti articolele viitoare le care le voi publica pe platforma media – Criteriul National cu sprijin domnului  profesor doctor Daniel Mihai,inchei aceasta partea introductiva, dar nu inainte sa va multumesc pentru atentia acordata.

 

Sursa foto : Tomis Mall,DreamGeek.roCriteriul National

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte domnului Alberto Rodrigues pentru acest document si sustine aceasta initiativa laudabila, unica in acest vast domeniu al activitatii umane!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu