Criteriul National

Afla cum banda de alergat iti poate schimba viata!

Afla cum banda de alergat iti poate schimba viata!
iunie 29
16:36 2018

Activitatea fizica este recomandata de specialistii din intreaga lume, iar conventia universal acceptata este faptul ca jumatate de ora de alergare usoara sau mers alert iti pot imbunatati simtitor starea de sanatate. In cazul in care vrei rezultate vizibile in urma efortului fizic, atunci va trebui sa iti schimbi obiceiurile si sa iei in calcul alergarea in parc sau mersul la sala de fitness.

Varianta cea mai comoda, aleasa din ce in ce mai des de persoanele din mediul urban pentru a folosi eficient cele 30 de minute dedicate sportului, este banda de alergat.

Alergarea presupune miscari naturale, pe care deja le stapanim, spre deosebire de sporturile pentru care trebuie sa invatam tehnica potrivita si sa facem antrenamente regulate numai ca sa dobandim reflexele musculare necesare. In cazul in care nu vrei sa depinzi de vremea de afara, nu vrei sa urci si sa cobori pante ori sa iti concentrezi atentia asupra potecilor, trotuarelor sau curbelor din traseu, atunci banda de alergat este singura varianta viabila.

Un alt avantaj al acestui aparat fitness este ca are capacitatea de a-ti inregistra zilnic activitatea sportiva, ajutandu-te sa progresezi in ceea ce priveste intensitatea si durata exercitiilor. Cele mai multe modele de banda de alergat sunt echipate cu afisaj digital ce ofera informatii despre distanta parcursa, ritmul cardiac, timpul de antrenament si caloriile arse. Unele modele permit chiar salvarea acestor date pentru a le putea analiza, compara si imbunatati in timp. In special atunci cand ai un obiectiv anume, cum ar fi pierderea kilogramelor in exces, urmarirea progresului te poate ajuta foarte mult.

Sigur ai auzit de antrenamentele de tip „cardio”, insa foarte des le asociem numai cu rezistenta corpului la un efort de durata. Banda de alergat ofera utilizatorilor antrenamente cardiovasculare foarte bune, contribuind la imbunatatirea sistemului circulator si a sanatatii inimii. Daca ne gandim la incidenta problemelor cardiovasculare severe, avantajul mentinerii unui sistem cardiovascular sanatos este esential.

Desi cunoastem multe beneficii aduse de banda de alergat, probabil punem pe primul loc in fruntea acestei liste pierderea rapida in greutate. Poti arde circa 230 de calorii in doar 20 de minute de alergare usoara sau aproximativ 300 de calorii atunci cand maresti putin viteza. Exercitiile fizice nu sunt, totusi, suficiente pentru a-ti sculpta corpul in timp scurt. Un regim alimentar sanatos, in paralel cu antrenamentele, va putea sustine cu succes eforturile tale.

Pentru a evita rutina si a atinge obiectivele in cel mai scurt timp cu putinta, incearca varianta antrenamentelor de tip HIIT sau sprinturi Tabata, programe pe care le poti gasi chiar si pre-setate in meniul de execitii pe care banda ta de alergat il ofera. Acestea se bazeaza pe alternarea intervalelor de diferite intensitati pentru a-ti provoca si solicita permanent corpul, fapt ce conduce la o ardere accelerata a caloriilor.

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi stilul de viata folosind banda de alergat, intra pe Sport-Mag.ro si arunca un ochi peste oferta variata si reducerile de sezon. Impune-ti obiective de greutate corporala ori rezistenta la efort sau doar asigura-ti necesarul zilnic de sport cu un mers alert pe banda. Esti gata pentru o schimbare in bine?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu