Criteriul National

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne
iulie 14
23:01 2017

Pentru a atrage privirile celor din jur ne dorim să avem un aspect tineresc, proaspăt, energic, plin de sănătate. Din nefericire, faza degenerativă începe să se manifeste odată cu înaintarea în vârstă și ne convine sau nu, îi resimțim efectele pline de cruzime. Îmbătrânirea organismului este cauzată și de stilul neechilibrat de viață pe care îl ducem, de acumularea de toxine în intestine, de viciile pe care le avem: consum excesiv de alcool, nicotină, cofeină și alimente nesănătoase procesate industrial, etc.

Un lucru care ne supără într-adevăr este faptul că observăm cum îmbătrânirea înainte de vreme îți pune amprenta asupra organismului nostru. Procesul de îmbătrânire prematur face ravagii asupra oamenilor, încât mulți dintre ei nici nu se mai uită cu plăcere în oglindă. Iată câteva semne care arată că nu te mai simți tânăr precum ar trebui:

 • Ai insomnie, te trezești frecvent în timpul nopții, somnul tău nu este liniștit și odihnitor.
 • Sistemul tău nervos este obosit, ai stări de irascibilitate și de nervi.
 • Pielea este palidă, deshidratată, nesănătoasă, lipsită de elasticitate, cu numeroase riduri fine și pete întunecate, ceea ce indică semne clare de îmbătrânire facială.
 • Suferi din cauza stresului, duci un stil de viață dezordonat.
 • Ai o sănătate precară și sistemul imunitar slăbit.
 • Ți-a scăzut memoria, acuitatea vizuală și auditivă, capacitatea de concentrare.
 • Nu mai ai o stare interioară de entuziasm și chef de viață.
 • Simți că te dor încheieturile și nu mai ai energia necesară în mișcare.
 • Observi că părul ți-a încărunțit prea repede și firele de păr cad în cantitate prea mare.
 • Nu mai ai poftă de mâncare și chiar ai slăbit.
 • Nu ești mulțumit nici de viața sexuală din cauza scăderii libidoului.
 • Ești mereu stresat, nemulțumit și gândești negativ.

Criteriul - BodyGeek (2)

Atât îmbătrânirea prematură a organismului ne supără cât și anumite afecțiuni medicale ce apar din cauza scăderii imunității. Trupul nostru are nevoie de nutrienți cu proprietăți antioxidante care să ne crească rezistența organismului la factorii externi și să ne restabilească starea de sănătate. Energia tinereții se pierde treptat odată cu trecerea anilor, ea ne menține armonia în corp, vigoarea organismului și mintea sănătoasă.

Pentru a ne crește energia și forța vitală avem nevoie de stimulenți naturali antioxidanți care se găsesc în alimentația sănătoasă și în suplimentele alimentare 100% naturale. Știința a demonstrat că există soluții de a încetini ritmul îmbătrânirii premature a organismului cu ajutorul dietei sănătoase și a stilului de viață echilibrat, astfel se crește longevitatea și se menține sănătatea optimă.

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire prematură a organismului poți alege o formulă revoluționară în lumea medicală, care conține cei mai buni antioxidanți cu efect extraordinar asupra organismului: resveratrol, hydroxytyrosol, proantocianide. Este vorba despre suplimentul 100% natural antioxidant Nanoxyn Alpha (ce conține pudră din sâmburi uscați de măsline și frunze de măslini, extract de vin roșu și din semințe de struguri) care ajută la regenerarea celulară, combaterea efectului nociv al radicalilor liberi, creșterea longevității și menținerea sănătății organismului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo