Criteriul National

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne
iulie 14
23:01 2017

Pentru a atrage privirile celor din jur ne dorim să avem un aspect tineresc, proaspăt, energic, plin de sănătate. Din nefericire, faza degenerativă începe să se manifeste odată cu înaintarea în vârstă și ne convine sau nu, îi resimțim efectele pline de cruzime. Îmbătrânirea organismului este cauzată și de stilul neechilibrat de viață pe care îl ducem, de acumularea de toxine în intestine, de viciile pe care le avem: consum excesiv de alcool, nicotină, cofeină și alimente nesănătoase procesate industrial, etc.

Un lucru care ne supără într-adevăr este faptul că observăm cum îmbătrânirea înainte de vreme îți pune amprenta asupra organismului nostru. Procesul de îmbătrânire prematur face ravagii asupra oamenilor, încât mulți dintre ei nici nu se mai uită cu plăcere în oglindă. Iată câteva semne care arată că nu te mai simți tânăr precum ar trebui:

 • Ai insomnie, te trezești frecvent în timpul nopții, somnul tău nu este liniștit și odihnitor.
 • Sistemul tău nervos este obosit, ai stări de irascibilitate și de nervi.
 • Pielea este palidă, deshidratată, nesănătoasă, lipsită de elasticitate, cu numeroase riduri fine și pete întunecate, ceea ce indică semne clare de îmbătrânire facială.
 • Suferi din cauza stresului, duci un stil de viață dezordonat.
 • Ai o sănătate precară și sistemul imunitar slăbit.
 • Ți-a scăzut memoria, acuitatea vizuală și auditivă, capacitatea de concentrare.
 • Nu mai ai o stare interioară de entuziasm și chef de viață.
 • Simți că te dor încheieturile și nu mai ai energia necesară în mișcare.
 • Observi că părul ți-a încărunțit prea repede și firele de păr cad în cantitate prea mare.
 • Nu mai ai poftă de mâncare și chiar ai slăbit.
 • Nu ești mulțumit nici de viața sexuală din cauza scăderii libidoului.
 • Ești mereu stresat, nemulțumit și gândești negativ.

Criteriul - BodyGeek (2)

Atât îmbătrânirea prematură a organismului ne supără cât și anumite afecțiuni medicale ce apar din cauza scăderii imunității. Trupul nostru are nevoie de nutrienți cu proprietăți antioxidante care să ne crească rezistența organismului la factorii externi și să ne restabilească starea de sănătate. Energia tinereții se pierde treptat odată cu trecerea anilor, ea ne menține armonia în corp, vigoarea organismului și mintea sănătoasă.

Pentru a ne crește energia și forța vitală avem nevoie de stimulenți naturali antioxidanți care se găsesc în alimentația sănătoasă și în suplimentele alimentare 100% naturale. Știința a demonstrat că există soluții de a încetini ritmul îmbătrânirii premature a organismului cu ajutorul dietei sănătoase și a stilului de viață echilibrat, astfel se crește longevitatea și se menține sănătatea optimă.

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire prematură a organismului poți alege o formulă revoluționară în lumea medicală, care conține cei mai buni antioxidanți cu efect extraordinar asupra organismului: resveratrol, hydroxytyrosol, proantocianide. Este vorba despre suplimentul 100% natural antioxidant Nanoxyn Alpha (ce conține pudră din sâmburi uscați de măsline și frunze de măslini, extract de vin roșu și din semințe de struguri) care ajută la regenerarea celulară, combaterea efectului nociv al radicalilor liberi, creșterea longevității și menținerea sănătății organismului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro