Criteriul National

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne

Află cum îți poți menține sănătatea și crește forța vitală în timpurile moderne
iulie 14
23:01 2017

Pentru a atrage privirile celor din jur ne dorim să avem un aspect tineresc, proaspăt, energic, plin de sănătate. Din nefericire, faza degenerativă începe să se manifeste odată cu înaintarea în vârstă și ne convine sau nu, îi resimțim efectele pline de cruzime. Îmbătrânirea organismului este cauzată și de stilul neechilibrat de viață pe care îl ducem, de acumularea de toxine în intestine, de viciile pe care le avem: consum excesiv de alcool, nicotină, cofeină și alimente nesănătoase procesate industrial, etc.

Un lucru care ne supără într-adevăr este faptul că observăm cum îmbătrânirea înainte de vreme îți pune amprenta asupra organismului nostru. Procesul de îmbătrânire prematur face ravagii asupra oamenilor, încât mulți dintre ei nici nu se mai uită cu plăcere în oglindă. Iată câteva semne care arată că nu te mai simți tânăr precum ar trebui:

 • Ai insomnie, te trezești frecvent în timpul nopții, somnul tău nu este liniștit și odihnitor.
 • Sistemul tău nervos este obosit, ai stări de irascibilitate și de nervi.
 • Pielea este palidă, deshidratată, nesănătoasă, lipsită de elasticitate, cu numeroase riduri fine și pete întunecate, ceea ce indică semne clare de îmbătrânire facială.
 • Suferi din cauza stresului, duci un stil de viață dezordonat.
 • Ai o sănătate precară și sistemul imunitar slăbit.
 • Ți-a scăzut memoria, acuitatea vizuală și auditivă, capacitatea de concentrare.
 • Nu mai ai o stare interioară de entuziasm și chef de viață.
 • Simți că te dor încheieturile și nu mai ai energia necesară în mișcare.
 • Observi că părul ți-a încărunțit prea repede și firele de păr cad în cantitate prea mare.
 • Nu mai ai poftă de mâncare și chiar ai slăbit.
 • Nu ești mulțumit nici de viața sexuală din cauza scăderii libidoului.
 • Ești mereu stresat, nemulțumit și gândești negativ.

Criteriul - BodyGeek (2)

Atât îmbătrânirea prematură a organismului ne supără cât și anumite afecțiuni medicale ce apar din cauza scăderii imunității. Trupul nostru are nevoie de nutrienți cu proprietăți antioxidante care să ne crească rezistența organismului la factorii externi și să ne restabilească starea de sănătate. Energia tinereții se pierde treptat odată cu trecerea anilor, ea ne menține armonia în corp, vigoarea organismului și mintea sănătoasă.

Pentru a ne crește energia și forța vitală avem nevoie de stimulenți naturali antioxidanți care se găsesc în alimentația sănătoasă și în suplimentele alimentare 100% naturale. Știința a demonstrat că există soluții de a încetini ritmul îmbătrânirii premature a organismului cu ajutorul dietei sănătoase și a stilului de viață echilibrat, astfel se crește longevitatea și se menține sănătatea optimă.

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire prematură a organismului poți alege o formulă revoluționară în lumea medicală, care conține cei mai buni antioxidanți cu efect extraordinar asupra organismului: resveratrol, hydroxytyrosol, proantocianide. Este vorba despre suplimentul 100% natural antioxidant Nanoxyn Alpha (ce conține pudră din sâmburi uscați de măsline și frunze de măslini, extract de vin roșu și din semințe de struguri) care ajută la regenerarea celulară, combaterea efectului nociv al radicalilor liberi, creșterea longevității și menținerea sănătății organismului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo