Criteriul National

Afla cum poti sa alegi cele mai bune comode pentru casa ta

Afla cum poti sa alegi cele mai bune comode pentru casa ta
aprilie 15
10:57 2019

Cand vine vorba de alegerea mobilierului perfect pentru casa ta, aceasta misiune poate fi uneori o adevarata provocare. Insa, pe langa pat vei avea nevoie de un dulap pentru haine, de un suport TV si de comode de calitate .

Exista unele incaperi din cadrul casei care necesita o atentie mai mare decat altele, din cauza popularitatii lor, cum ar fi bucataria sau livingul. Insa, asta nu inseamna ca poti neglija restul incaperilor. Baia si dormitorul sunt doua dintre incaperile care vor deveni extrem de importante in viata ta, deoarece iti vei petrece majoritatea timpului de relaxare in ele.

In primul rand, trebuie sa te axezi pe unele elemente de mobilier mai importante din aceste incaperi. Vom vorbi strict de dormitor, unde vei avea, cel mai probabil, patul ca element principal. Intrebarea este insa cum alegi o comoda ideala pentru dormitorul tau?

comode02

Cum alegi cea mai potrivita comoda?

  1. Considera comoda un element esential

Adevarul e ca observi cat de mult ai nevoie de comode in dormitorul tau abia cand nu ai una. Exista o varietate de lucruri pe care le poti „ascunde” intr-o comoda, incepand de la obiecte vestimentare mai micute pana la carti, gadget-uri, lacuri da unghii si toate lucrurile marunte care altfel ti-ar sta imprastiate prin camera. In acest fel, alegi o varianta eleganta de depozitare care iti va face dormitorul mai ordonat dintr-o lovitura.

  1. Fa masuratorile necesare

Este important ca inainte de a porni efectiv la cumparaturi sa faci masuratorile necesare din dormitor. Nu vrei sa alegi comode care sunt perfecte ca design insa nu incap in spatiul pe care il ai la dispozitie. In mare parte, regula este ca o comoda aleasa sa fie proportionala cu peretele langa care va sta asezata. In cazul in care comoda ocupa un spatiu prea mare din perete, va lasa impresia de lipsa de spatiu in camera, iar intreg locul va parea inghesuit.

  1. Material, culori, design si stil

Nu in ultimul rand, comoda ta trebuie sa fie in ton cu designul dormitorului si de ce nu, al intregii case. Nu exista nici o varianta gresita atunci cand vine vorba de design. Poti alege absolut orice stil doresti, rustic sau minimalist, insa trebuie sa te conformezi pentru a lua cea mai buna decizie. Acelasi lucru e valabil si pentru culoare. Poti avea mai multe culori in cadrul incaperii, atata timp cat acestea sunt in balans si se completeaza intre ele. Astfel, daca optezi pentru un dormitor albastru cu bej, nu vei alege o comoda neagra, de exemplu. In cazul in care vrei sa faci din comoda elementul principal de atractie vizuala din camera, trebuie ca aceasta sa fie cu o idee mai inchisa sau mai diferita la culoare decat restul mobilierului, pentru a atrage atentia, dar sa ramana in aceeasi paleta de culori.

Daca e sa vorbim de material, vei alege unul care este deja folosit in restul dormitorului. O nuanta  neutra de bej, ce te duce cu gandul la lemn, este o varianta cu care nu poti da gres niciodata, ramanand mereu in trenduri.

De unde putem face achizitia?

Nu in ultimul rand, conteaza si calitatea produselor pe care le alegi. Nu vrei sa schimbi comode la fiecare cateva luni, ci sa alegi din start mobilier calitativ si durabil. Pentru a avea parte de acest lucru, poti apela linistit la cei de  aici , unde vei gasi mereu cel mai bun raport pret-calitate pentru a putea obtine dormitorul viselor tale!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei