Criteriul National

Afla de ce ar trebui sa incerci o sedinta de masaj erotic si unde in Bucuresti poti sa faci asta

Afla de ce ar trebui sa incerci o sedinta de masaj erotic si unde in Bucuresti poti sa faci asta
noiembrie 30
14:58 2017

Se spune ca in viata trebuie sa faci anumite lucruri cel putin o data. Asadar, masajul erotic poate fi fix acea experienta ce merita incercata. Ca e de curiozitate, ca e despre ce spun altii si ai dori sa incerci pe pielea ta, masajul erotic pare sa fie tipul acela de aventura ce se recomanda de la sine.

De cand a aparut conceptul in sine de masaj erotic cat si saloanele de profil, au inceput si controversele in ceea ce priveste acest domeniu. Au inflorit saloanele, s-au diversificat ofertele insa asta nu inseamna ca si mintea unora s-a mai luminat. Greu de spus ca lumea se imparte intre cei care se declara fani ai acestor tipuri de masaje si cei care le refuza cu vehementa. Mai degraba exista situatii cand dezinhibitiile sunt lasate la o parte si situatii cand primeaza altfel de repere morale.

Iata de ce ai dori sa incerci sedintele de masaj din cadrul unui salon masaj erotic Bucuresti si de ce in mod special aici.

  • Oras mare, sanse mai mici sa te recunoasca cineva

Poate fi chiar vorba de un popas in capitala, de un moment in care iti rezervi ceva timp pentru tine. Cert este ca ceea ce avantajeaza pe cei la prima incercare de asa ceva este legat, printre altele, de confidentialitate la cote mari. Daca si orasul este mai mare, si sansele sunt mai mici sa te recunoasca cineva dand tarcoale unui salon de genul.

Desigur ca sunt si acele locatii, saloane de genul, ce au pretentii si tin cont de prestanta, de eleganta locului precum si de aspecte de ordin calitativ in serviciile oferite. Daca vei sti ce sa alegi, atunci ai si garantia ca se pastreaza confidentialitatea datelor, precum si nivelul de intimitate. Spre exemplu, serviciile de la Artemis se pot desfasura si la hotel, nu numai in salon.

  • Diversitate de oferte

Ca tot o vei numi aventura in adevaratul sens al cuvantului, ai si posibilitati multiple sa explorezi acest domeniu. Asadar, masajul va fi realizat de maseuza aleasa, dupa bunul plac. Poate fi tipul de masaj nud, topless, cu doua sau mai multe reprezentante feminine ce deservesc a fi maseuze. Poate fi vorba de masajul VIP, erotic la cote inalte si cu multe surprize. Asta incita si mai tare desigur.

  • Depasesti anumite inhibitii, scapi de anuumite prejudecati

Oricat ai incerca sa negi sau din orice perspectiva ai gandi, ajungi tot la concluzia ca viata intima este motorul unei vieti fericite. Te poti raporta in acest sens catre viata profesionala, cea privata; pana la urma, in functie de ce tip de implinire gaseste fiecare in viata intima, exista o satisfactie si implicit o fericire ce se manifesta in orice sfera a vietii.

Este de preferat sa nu te ascunzi dupa deget, sa nu iti negi placerile,sa nu refuzi ideea de a-ti exprima sexualitatea. Ba chiar este sanatos sa faci asta. Nu la modul superficial, ci chiar mai complex decat ai crede, sa te descoperi si altfel, sa descoperi care iti sunt limitele sau daca le ai, sa te raportezi la o femeie pe care nu o stii si sa cunosti care iti sunt trairile in astfel de momente. Asta inseamna, la modul cel mai profund gandind, ceea ce o sedinta de masaj erotic iti poate oferi.

Si ca sa spulberam si miturile ce roiesc in jurul acestui subiect, afla ca masajul erotic se poate recomanda si unei femei. Se numeste masaj pentru cuplu. Distractia multipla, placerea pe masura si provocarea in sine de a trece peste prejudecati este invitatia lansata de saloanele de profil catre toti cei care isi doresc sa exploreze tipurile de masaje oferite.

Concluzie? Multi inca nu au descoperit in ce maniera pot masajele erotice sa schimbe mentalitati, sa  aduca un mare plus in viata cuiva. Si daca tot atat de multi au si nevoie de justificari iata ca acestea exista fara doar si poate. Ideea este sa isi ofere un cadou propriei persoane, pentru starea de bine, pentru eliberarea de stres, in numele noului si a incercarii unui soi de aventura intima. Cum suna asta?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu