Criteriul National

Afla de ce ar trebui sa incerci o sedinta de masaj erotic si unde in Bucuresti poti sa faci asta

Afla de ce ar trebui sa incerci o sedinta de masaj erotic si unde in Bucuresti poti sa faci asta
noiembrie 30
14:58 2017

Se spune ca in viata trebuie sa faci anumite lucruri cel putin o data. Asadar, masajul erotic poate fi fix acea experienta ce merita incercata. Ca e de curiozitate, ca e despre ce spun altii si ai dori sa incerci pe pielea ta, masajul erotic pare sa fie tipul acela de aventura ce se recomanda de la sine.

De cand a aparut conceptul in sine de masaj erotic cat si saloanele de profil, au inceput si controversele in ceea ce priveste acest domeniu. Au inflorit saloanele, s-au diversificat ofertele insa asta nu inseamna ca si mintea unora s-a mai luminat. Greu de spus ca lumea se imparte intre cei care se declara fani ai acestor tipuri de masaje si cei care le refuza cu vehementa. Mai degraba exista situatii cand dezinhibitiile sunt lasate la o parte si situatii cand primeaza altfel de repere morale.

Iata de ce ai dori sa incerci sedintele de masaj din cadrul unui salon masaj erotic Bucuresti si de ce in mod special aici.

  • Oras mare, sanse mai mici sa te recunoasca cineva

Poate fi chiar vorba de un popas in capitala, de un moment in care iti rezervi ceva timp pentru tine. Cert este ca ceea ce avantajeaza pe cei la prima incercare de asa ceva este legat, printre altele, de confidentialitate la cote mari. Daca si orasul este mai mare, si sansele sunt mai mici sa te recunoasca cineva dand tarcoale unui salon de genul.

Desigur ca sunt si acele locatii, saloane de genul, ce au pretentii si tin cont de prestanta, de eleganta locului precum si de aspecte de ordin calitativ in serviciile oferite. Daca vei sti ce sa alegi, atunci ai si garantia ca se pastreaza confidentialitatea datelor, precum si nivelul de intimitate. Spre exemplu, serviciile de la Artemis se pot desfasura si la hotel, nu numai in salon.

  • Diversitate de oferte

Ca tot o vei numi aventura in adevaratul sens al cuvantului, ai si posibilitati multiple sa explorezi acest domeniu. Asadar, masajul va fi realizat de maseuza aleasa, dupa bunul plac. Poate fi tipul de masaj nud, topless, cu doua sau mai multe reprezentante feminine ce deservesc a fi maseuze. Poate fi vorba de masajul VIP, erotic la cote inalte si cu multe surprize. Asta incita si mai tare desigur.

  • Depasesti anumite inhibitii, scapi de anuumite prejudecati

Oricat ai incerca sa negi sau din orice perspectiva ai gandi, ajungi tot la concluzia ca viata intima este motorul unei vieti fericite. Te poti raporta in acest sens catre viata profesionala, cea privata; pana la urma, in functie de ce tip de implinire gaseste fiecare in viata intima, exista o satisfactie si implicit o fericire ce se manifesta in orice sfera a vietii.

Este de preferat sa nu te ascunzi dupa deget, sa nu iti negi placerile,sa nu refuzi ideea de a-ti exprima sexualitatea. Ba chiar este sanatos sa faci asta. Nu la modul superficial, ci chiar mai complex decat ai crede, sa te descoperi si altfel, sa descoperi care iti sunt limitele sau daca le ai, sa te raportezi la o femeie pe care nu o stii si sa cunosti care iti sunt trairile in astfel de momente. Asta inseamna, la modul cel mai profund gandind, ceea ce o sedinta de masaj erotic iti poate oferi.

Si ca sa spulberam si miturile ce roiesc in jurul acestui subiect, afla ca masajul erotic se poate recomanda si unei femei. Se numeste masaj pentru cuplu. Distractia multipla, placerea pe masura si provocarea in sine de a trece peste prejudecati este invitatia lansata de saloanele de profil catre toti cei care isi doresc sa exploreze tipurile de masaje oferite.

Concluzie? Multi inca nu au descoperit in ce maniera pot masajele erotice sa schimbe mentalitati, sa  aduca un mare plus in viata cuiva. Si daca tot atat de multi au si nevoie de justificari iata ca acestea exista fara doar si poate. Ideea este sa isi ofere un cadou propriei persoane, pentru starea de bine, pentru eliberarea de stres, in numele noului si a incercarii unui soi de aventura intima. Cum suna asta?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro