Criteriul National

Afla despre procesul de colocare servere

Afla despre procesul de colocare servere
aprilie 28
13:07 2020

78289378_723481578061374_8229024208034725888_n

Thc.ro este firma romaneasca care ofera cele mai bune servicii de web hosting, colocare servere, gazduire pe diverse platforme sau servicii cs.cart. Atunci cand alegeti un serviciu de colocare servere, in mod implicit platiti o alta companie pentru dreptul de a utiliza o parte a unui spatiu dintr-un datacenter, dintr-o retea si/sau hardware. In majoritatea cazurilor, un furnizor de colocare servere are mai multe spatii delimitate pe mai multe zone. Asa ca fie obtineti o parte dintr-o zona sau o zona intreaga, fie obtineti un spatiu intreg doar pentru dvs. (si eventual chiar un intreg datacenter). Aceste spatii din datacentere delimitate pe zone contin rackuri, care sunt suportul fizic (rafturile) pe care sunt montate servere dedicate si alte dispozitive. In functie de furnizor, este posibil sa aveti optiunea de a va gazdui propriul echipament sau sa inchiriati echipamente de la furnizorul dvs. pentru ca acesta sa-l administreze ulterior. Un alt aspect al colocarii serverelor este ca veti avea posibilitatea de a va alege furnizorul de latime de banda pe care il doriti, in caz ca acesta este altul decat compania furnizoare de servicii de colocare servere (sau daca datacenterul este carrier neutral).

Beneficiile colocarii serverelor!

l-Avantajul serviciului de colocare il prezinta nivelul mai ridicat de independenta si de control comparativ cu alte servicii de gazduire. Ai libertatea de alegere a echipamentului colocat si controlul mai multor factori ai mediului de hosting.

l-Solutia este una extrem de eficienta si costurile pe termen lung sunt mai reduse decat cele de inchiriere a serverelor.

l-Colocarea ofera posibilitatea de a alege furnizorii de internet. Prezenta in centrul de date a unui numar mare de furnizori de servicii internet faciliteaza accesul la retelele acestora.

l-Echipamentele colocate au o mai buna protectie la intreruperile de electricitate. Cladirile cu birouri pot ramane fara curent electric, in timp ce un centru de date este asigurat cu multiple surse de curent electric ce asigura continuitatea in alimentarea cu energie electrica.

l-Asistenta tehnica extrem de eficienta, disponibila permanent, pentru echipamentul colocat, mai ales daca nu ai o echipa de IT care sa poata interveni in caz de necesitate.

l-Poti foarte usor schimba centrul de date, prin simplul transfer al serverul la alta companie, fara necesitatea de a migra informatia detinuta pe server.

Colocarea serverelor pot aduce numai beneficii precum si un server privat. Un server dedicat este un server asupra caruia ai control 100%. Acest gen de hosting este dedicat website-urilor mari cu trafic crescut si constant.

Un server dedicat poate aduce cu el foarte multe avantaje.

Poate creste performanta website-ului tau. Iti vei putea customiza serverul, vei putea alege sistemul de operare al serverului, poti instala software dupa bunul plac si poti face chiar customizari hardware.

Viteza de incarcare a paginilor din website-ul tau vor fi imbunatatite. Daca pui mare pret pe calitate si pe experienta utilizatorilor tai, un server dedicat este ceea ce ai nevoie pentr website-ul tau.

Un alt avantaj al unui server dedicat este si securitatea care nu trebuie niciodata neglijata.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul