Criteriul National

Află totul despre Sic Media – cea mai cotată agenție de publicitate 

Află totul despre Sic Media – cea mai cotată agenție de publicitate 
februarie 09
04:11 2020

În cazul în care vrei să iei contact cu cea mai bună agenție de publicitate, nu uita că pe piața din România, foarte bine își valorifică serviciile Sic Media – una dintre cele mai cotate agenții de publicitate, dar și agenția cu servicii vaste care te poate ajuta să te lansezi. Având ca personal o echipă de profesioniști dedicați, pasionați de tot ceea ce presupune mediul online și nu numai, Sic Media nu este o agenție oarecare de publicitate.

sic media

Sic Media este o agentie de publicitate care se axează, încă de la început, pe rezultate, dar și o agenție care și-a propus să ofere cele mai profesionale, creative și calitative servicii de pe piață. Publicitatea online este principalul punct forte al Sic Media, iar încă din anul 2006, experții își propun să schimbe ceva în legătură cu marketingul online. O altă viziune despre acesta, dar și strategii mult mai inteligente sunt dezvoltate doar de experții Sic Media cu experiență în domeniu.

Mai mult decât atât, scopul principal al Sic Media este să livreze servicii de calitate în ceea ce privește partea de publicitate și nu numai clienților. Un business de top se poate crea doar prin legături și servicii prestate la valoarea maximă permisă. Clienții deja existenți care fac parte din portofoliul vast, recomandă Sic Media ca agenție de calitate de top. Căror aspecte și calități se datorează această recomandare? Ei bine, dacă vei lua și tu contact cu Sic Media vei observa transparanță, iar prin experiența în domeniu acumulară, vei vedea cât de aproape ești de succes. În principiu, o afacere de succes pe asta se bazează. O afacere de succes se bazează pe transparență între agenție și client, dar și pe înțelegere, respect și strategii de marketing aferente și corespunzătoare.

Rezultatele obținute de-a lungul anilor sunt primele care fac diferența între Sic Media și alte agenții de publicitate. Dacă vrei să ai parte de profesionalism, așadar, știi încă de acum la cine să apelezi și cine îți va fi mereu alături când ai nevoie. Discută cu experții în domeniu, stabilește criterii, vezi de ce ai nevoie și apoi lasă experții Sic Media să-ți facă treaba. 

Dacă vei miza mereu pe servicii de calitate, vei primi servicii de calitate. La fel de bine, dacă îți vei pune încrederea în Sic Media, Sic Media va fi agenția de publicitate care te va ajuta să vezi cum arată succesul și cum se simte, de fapt, acesta. Este drum lung până acolo, însă știi că suportul nu vine doar din partea ta și a apropiaților, ci și din partea Sic Media, una dintre cele mai cotate agenții de publicitate. 

sic media logo

Fă diferența prin alegerea calității. Diferențează-te prin calitate și prin faptul că ai apelat la o agenție care nu-ți oferă doar servicii de marketing, ci și de web design, design graphic, producție și print. Alege strategic și inteligent pentru a vedea cum afacerea ta printre contur printre afacerile de succes din România. 

Fă cunoștință că experți în domeniul marketing online! Fă cunoștință cu Sic Media, afla despre sic media,  renumita agenție de publicitate recunoscută pentru serviciile de calitate oferite.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul