Criteriul National

Aflati de la echipa Cota 2 cum sa formati cele mai bune bilete la pariuri

Aflati de la echipa Cota 2 cum sa formati cele mai bune bilete la pariuri
martie 24
13:23 2020

Ei va stau la dispozitie cu sugestii importante si va ajuta sa indepartati cat mai multe erori. Sunt doua tipuri de pariori; cei care analizeaza atent meciurile si cei care merg la risc, fara sa ia in calcul nici un amanunt.Nu se poate spune ca unii sau altii gresesc, pentru ca se intampla ca atunci cand risca sa si castige insa se poate sa si piarda. La fel se intampla si cu cei care sunt atenti la detalii. O echipa care v-a obisnuit sa castige in ultimele competitii poate sa piarda. Totul tine de fapt de intuitia de moment,

Nu e bine sa pariati intotdeauna pe echipa favorite pentru ca s-ar putea la un moment dat sa fiti dezamagiti.  Daca jucati la cote mici si integrati pe bilet maxim 5 meciuri exista probabilitatea maxima de a castiga.Este recomandat sa tineti cont de cativa factori principali  pentru ca meiurile jucate in stil haotic va pot aduce surprize neplacute.Cei care nu confera atentie nici unui detaliu si mizeaza pe o echipa despre care nu stiu nimic au sanse mici de a nimeri un bilet castigator.

Bilete pariuri -aspecte de baza

Intrati pe site-ul online cota2.ro pentru a juca bilete pariuri online, si vedeti ce oferte va asteapta.Alegeti evenimentul sportiv pe care mizati si optati pentru pronosticul care vi se pare de incredere. Jucati biletul asa cum credeti de cuviinta. Este bine ca inainte de a lua decizia finala sa analizati cateva statistici pentru a va face o idée clara.Inspirati-va din ponturile oferite pentru a vedea modalitatea constanta in care o anumita echipa obtine rezultate pozitive.

In acest fel, va veti da seama care este probabilitatea cu aproximatie ca acea echipa sa va ofere un rezultat surpriza.Decideti in functie de aceste aspecte. Vedeti daca merita sa jucaţi un anumit pronostic raportat la cota oferita de acea casa de pariuri. In caz contrar. Optati pentru alta casa care vi se pare ca are mai multe avantaje.Oferta online esre foarte larga astfel ca aveti de unde alege.Este important sa tineti seama de cote atunci cand vreti sa pariati. Acestea influenteaza in mod decisiv rezultatele obtinute.

Bilete pariuri-cu mai multe sanse de castig

Optati pentru acele bilete pariuri care au ceva de oferit.Vedeti cine joaca mai bine gazdele sau oaspetii in deplasare. Urmariti care au fost rezultatele recente obtinute de echipele care urmeaza sa joace.Cititi recenzii si vedeti cat de motivate sunt ambele echipe. Daca se intampla ca o echipa sa nu trateze in mod serios meciul, mizati pe cealalta.

Conteaza si nivelul de pregatire al jucatorilor dar si experienta obtinuta.Daca este vorba despre cupe europene sau campionate de mare anvergura conferiti atentie maxima chiar si detaliilor minore.Daca se intampla ca un jucator buna de la o anumita echipa sa nu joace ganditi-va ca lipsa acestuia poate fi decisiva pentru rezultatul partidei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul