Criteriul National

Agentie imobiliara Sibiu inchirieri iti ofera constructii noi in zone de exceptie

Agentie imobiliara Sibiu inchirieri iti ofera constructii noi in zone de exceptie
iulie 20
10:23 2020

105574590_2605520676374054_2862061192914857494_o

Cand ma duc in vacanta undeva, imi place sa aleg un hotel situat central. Care sunt motivele pentru care exclud din calcul unitatile de cazare periferice?

  1. Este posibil sa am nevoie sa merg urgent la o farmacie, fiindca o persoana din grup nu se simte bine.
  2. La hotel, produsele de igiena nu sunt suficiente sau nu ma satisfac. Mi s-a intamplat sa nu imi simt parul perfect curat dupa spalarea cu samponul pus la dispozitie de gazde si a trebuit sa imi cumpar altul.
  3. In cazul in care ai de scos bani sau de trimis o scrisoare, o vedere, sa poti face acest lucru ducandu-te la posta sau la banca pe jos.

Casa mea se afla la margine satului si trebuie sa marturisesc ca am liniste, dar imi este foarte greu. Pana ajung la prima farmacie pe jos fac mai mult de 1 ora (dus- intors), in timp ce pana la posta sau Primarie fac 2 ore.

Vrei casa situata in centrul orasului medieval in care te-ai nascut si pe care il iubesti? Cere ajutorul celei mai eficiente echipe ce lucreaza pentru agentie imobiliara Sibiu inchirieri, iar agentii imobiliari profesionisti iti vor oferi ceea ce doresti! Trebuie sa stii ca acesti specialisti sunt capabili sa iti ofere cele mai bune sfaturi imobiliare.

Ei au experienta imobilelor si a utilitatii acestora si vor sti sa te sfatuiasca sa alegi corect:

-casa pentru familia ta.

-cladirea potrivita afacerii tale.

-terenul pe care iti doresti sa se inalte locuinta ta.

Ei au fost cei care m-au determinat sa investesc in constructii noi Sibiu venind cu argumentele necesare.

Iata ce am invatat de la ei referitor la avantajele pe care le aduce o cladire noua fata de un veche:

-aspectul lor este mult mai atragator. O cladire veche trebuie sa fie renovata mai intai sau zugravita, usile si ferestrele vopsite. De cele mai multe ori si tamplaria trebuie inlocuita, mai ales daca lemnul este plin de carii si ars de soare.

-constructiile noi sunt garantate de catre constructori, mai ales daca sunt cumparate direct de la dezvoltatori, in timp ce pentru cele vechi, raspunderea nu este asa de mare.

-noile case sunt facute din materiale moderne si usoare, dar si foarte rezistente.

-constructiile noi ofera un grad mare de confort locatarilor.

Echipa de profesionisti de la Eurosibimobiliare.ro mi-a prezentat toate cladirile noi aflate la vanzare in timpul acela. Am comunicat cu ei telefonic, prin e-mail si pe chat. I-am gasit la ore tarzii in noapte, cand credeam ca sunt acasa si ca nu am altceva de facut decat sa ma uit pe site si sa realizez o lista completa a  dorintelor mele.

Fiind complet nepregatita in domeniul imobiliar cautam o casa veche, fara sa imi dau seama ca renovarea ei costa destul de mult si mai bine ma imprumut si iau una noua si foarte buna, decat sa dau destul de mult pe una veche care trebuie refacuta.

Datorita agentilor imobiliari bine pregatiti m-am ales cu o vila cum este acesta Vila cu arhitectura moderna – Calea Cisnadiei

Sibiu, 32 m.p. – 178 m.p., de la 26000 €. Vila in care am investit arata fabulos, dar am fost multumita sa constat ca:

– apartamentele erau gletuite

-usile  si geamurile din termopan erau moderne si de calitate excelenta

– centrala si caloriferele erau functionale, la fel ca instalatia de alimentare cu gaze si grupul sanitar.

Daca nu aveti timp sa solicitati consultanta si sa stati la discutii cu agentii imobiliari, aplicati singuri filtrul de cautare selectand: pretul, felul cladirii, numarul camerelor, zona.

Aveti libertatea sa alegeti si agentul imobiliar cu care veti colabora, de aceea cumparati casa noua de care aveti nevoie acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul