Criteriul National

Ai nevoie de bani? Amanet de acasă te scoate din impas

Ai nevoie de bani? Amanet de acasă te scoate din impas
octombrie 25
19:08 2021

 

Pandemia cu noul coronavirus este o criză medicală globală și o criză socio-economică în vremurile noastre, care lasă urme profunde și în viața oamenilor. Mulți dintre aceștia sunt afectați negativ de pandemie, au probleme de sănătate (nu dorm suficient, suferă de depresie etc.), dar și probleme financiare.

Dacă și tu ai nevoie rapidă de bani pentru plata unor medicamente, tratamente medicale, pentru achitarea unor datorii sau pentru orice altă nevoie poți apela la serviciile de Amanet Online TEZAUR. În acest fel obții banii rapid (prin bijuterii din aur lăsate drept gaj) pentru a-ți rezolva problemele financiare.

TEZAUR Investment Group, cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare, are peste 50 de agenții deschise în București și mai mult de 120 de specialiști în domeniu, care evaluează corect bunurile din aur pentru amanet. Face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din capitală – Grupul TEZAUR – și are mii de clienți care au apelat deja la serviciile sale.

TEZAUR oferă cel mai bun preț și comision de pe piața de amanet din România. În plus, în perioada 01-31 Octombrie 2021, în calitate de client TEZAUR care a încheiat contracte prin serviciul amanet online, vei beneficia de un preț mai mare la gramul de aur și de un Voucher Cadou cu 10% reducere la achiziționarea de bijuterii de pe tezaurshop.ro.

Prin serviciul Amanet de acasă TEZAUR ai parte de o experiență nouă, unică și foarte avantajoasă, pentru că această agenție oferă servicii de amanet de calitate.

Criteriul (2)

Prin serviciul de Amanet de acasă, TEZAUR oferă clienților săi numeroase avantaje, care nu apar la bănci și alte instituții financiare:

  • Împrumutul se obține rapid, fără a fi nevoie să mergi la o sucursală fizică a agenției în oraș;
  • Nu trebuie să explici motivul împrumutului ca la bănci;
  • Banii sunt virați direct în contul bancar, după acceptarea ofertei trimisă pe email.

Întotdeauna există o soluție pentru a rezolva anumite probleme financiare (plata unor facturi, achiziționarea unor lucruri de care ai nevoie sau renovarea casei), mai ales dacă ai o ofertă bună de credit. La casa de amanet TEZAUR vei primi cel mai bun preț și comision de pe piața de amanet la bijuteriile din aur lăsate garanție.

Pe site-ul casei de amanet ai posibilitatea de a estima imediat valoarea împrumutului pentru diferite obiecte și bijuterii din aur, dar și pentru bijuterii cu diamante. La TEZAUR, specialiștii acreditați evaluează bunurile în funcție de gramaj, puritatea aurului (14K, 18K, 22K) sau de caracteristicile diamantelor (carataj, claritate, culoare etc) și le oferă clienților cel mai bun preț de pe piață la aur.

După estimarea împrumutului pe care îl poți obține, următorul pas este să îți faci un cont de client pe site (sau in aplicația TEZAUR ONLINE). Contul de client presupune completare câtorva date generale: numele, prenumele, email-ul, adresa pentru ridicarea bunurilor ce vor fi lăsate drept garanție, datele contului IBAN în care vor fi virați banii.

Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a stabili ziua și ora când vrei ca bunurile din aur să fie preluate de la adresa ta. Bunurile pentru amanet vor fi ridicate prin intermediul unei firme de curierat, transportate la sediul companiei, unde vor fi evaluate de specialiști, care ulterior îți vor transmite oferta finală pe email; oferta poate fi aprobată tot din contul de client.

La TEZAUR îți poți gestiona permanent contractele online în contul personal, creat pe site. Acest lucru îți oferă și alte avantaje, cum ar fi:

  • Posibilitatea de a vedea data de scadență a contractelor;
  • Verificarea comisionului datorat și a altor detalii importante din contracte;
  • Selectarea și prelungirea automată a mai multor contracte în același timp;
  • Plata parțială sau integrală online cu cardul sau folosind banilor disponibili din contracte;
  • Verificarea online a posibilității de a împrumuta sau nu alți bani, analizând suma disponibilă din contracte.

În cele 50 de agenții din București, TEZAUR oferă și servicii de schimb valutar avantajoase. Clienții care au nevoie de valută, pot găsi la TEZAUR cel mai bun curs valutar și comision 0%. Clienții au și posibilitatea de a negocia un curs preferențial, stabilit în funcție de suma dorită, ce va fi cumpărată sau vândută.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul