Criteriul National

Ai nevoie de boxe active? La Sound Stil găsești tot ce ai nevoie pentru studioul tău

Ai nevoie de boxe active? La Sound Stil găsești tot ce ai nevoie pentru studioul tău
septembrie 09
19:50 2018

Dacă intenționezi să îți deschizi propriul studio de muzică, cu siguranță că vei avea nevoie de anumite dotări și de echipamente. Așadar, ar trebui să alegem anumite boxe active sau pasive, microfoane de calitate și sisteme profesionale – care ne sunt necesare desfășurării activității.

Ce criterii ne pot influența decizia de cumpărare

Dacă ne dorim rezultate excelente din punct de vedere acustic va trebui să ținem cont de mai mulți factori – nu doar de alegerea unei săli speciale care să asigure o propagare corectă a sunetului. Iată ce aspecte ar trebui să iei în calcul atunci când faci cumpărăturile:

Prețul

Bugetul este primul criteriu de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi instrumentele și aparaturile. Dacă este prima oară când îți deschizi un studio de înregistrări, atunci cu siguranță că ai nevoie de o mulțime de echipamente profesionale. Iar pentru a alege corect, ar fi indicat să optezi pentru boxe active acceptabile ca preț, dar bineînțeles, fără a face compromisuri de la calitate. O investiție într-un sistem audio performant își dovedește eficiența în timp datorită funcționalităților și beneficiilor pe care le oferă pe termen lung.

Calitatea  

Pentru ca un sistem de sonorizare să-și păstreze designul funcțional în timp, ar trebui să îndeplinească anumite atribute calitative. Așadar, va trebui să acordăm o atenție sporită acestui factor – fiind unul extrem de important. Tocmai de aceea, nu ar trebui să tratăm acest aspect cu superficialitate, ci dimpotrivă. În plus, dacă vom ține cont de calitatea produselor, vom fi scutiți de alte cheltuieli neprevăzute – care pot apărea pe parcurs dacă boxele profesionale se deteriorează repede. În acest caz, le vom trimite în service pentru reparații sau le vom înlocui – cel mai probabil.

Caracteristicile și detaliile tehnice

Un criteriu important de alegere constă în specificațiile tehnice oferite de produs și de garanțiile pe care le asigură. Tocmai din acest motiv, ar trebui să strângem suficiente informații în cadrul procesului de documentare înainte de achiziție. Există anumite produse ce îți pot garanta o calitate excelentă a sunetului dacă sunt instalate și utilizate corespunzător. De asemenea, dacă ai nevoie de servicii de montaj și asistență, poți apela la specialiști. Pe piața de profil, există mai multe magazine online de specialitate care asigură suport tehnic.

Sound Stil pune preț pe calitatea sunetului

Înființată în anul 2001 din dorința de a oferi pasionaților de muzică produse de cea mai bună calitate, compania oferă o gamă variată de articole – de la instrumente muzicale la echipamente performante. Remarcându-se prin calitate, inovație și tehnologii futuriste, fiecare produs de la Sound Stil devine astfel o alegere excelentă. Sistemele audio ar trebui să asigure o calitate excepțională a sunetului care să ajute artistul să-și pună în valoare talentul și aptitudinile muzicale.

Brandurile Soundstil Lights și Soundstil Stands acoperă aparaturi și echipamente profesionale, utile pentru artiști – de la lumini, conectică și cabluri, până la stative, componente mobile de scenă. Pentru a afla mai multe detalii și pentru a comanda articolele necesare, accesează soundstil.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu