Criteriul National

Ai nevoie de reparatii masini de spalat? Master Service e la datorie!

Ai nevoie de reparatii masini de spalat? Master Service e la datorie!
decembrie 30
11:46 2016

Cu siguranţă au fost momente în viaţă când te-ai întrebat ce ai face dacă nu ai avea în zonă niciun service masini de spalat care să te ajute atunci când ţi s-a stricat maşina. Ei bine, deşi dacă nu eşti din Bucureşti asta nu o să te ajute prea mult, trebuie să ştii că unul dintre cele mai bune service-uri de reparatii masini de spalat Indesit se numeşte Master Service. Îţi dedică peste 10 ani de experienţă şi ei pot fi soluţia ta atunci când ai o întrebare, chiar şi telefon, ei sunt dispuşi să te ajute cu un sfat.

reparatii masini de spalat indesit

Master Service își face datoria indiferent de locație

Dacă ești din București, trebuie să știi că Master Service, acest service de reparatii masini de spalat Bucuresti isi face datoria indiferent de locatie. Au o experiență de peste 10 ani, care atestă că indiferent de problemă, ei o pot rezolva într-un timp scurt și la prețuri modeste, pe lângă asta ei oferă și garanție pentru lucrările pe care le efectuează la mașina voastră de spălat. Poate că acum te întrebi de ce ai alege un service de masini spalat ca și Master Service. Răspunsul este că în viață ar trebui să alegi tot ceea ce prezintă încredere, iar dacă o echipă e atât de stabilă pe ceea ce lucrează, înseamnă că timpul a decis că sunt unii dintre cei mai buni.

Important e să fie toată lumea mulțumită

Ei sunt cei care pun pe primul loc interesele clienților. Nu o să vină niciodată la locația ta și să îți ceară bani pentru deplasare. O să vină doar să constate problema și dacă e rezolvabilă pe loc atunci o vor face. Dacă însă necesită alte piese… va trebui să o ducă la service-ul lor. Însă nu-ți face griji, Master Service are întotdeauna pe stoc piesele mașinilor de spălat. Iar asta înseamnă că o să îți termine mașina de spălat la timp.

master service bucuresti

P.S: Dacă ești din București, trebuie să știi că pentru mașina ta cel mai bun service de mașini spălat se numește Master Service. Cu siguranță nu vei da greș dacă îi alegi pe ei! Pentru că sunt sociabili, știu meserie și termină mașina ta rapid ca tu să nu apuci să speli cu mâna. Alege-i pe ei!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo