Criteriul National

Ai nevoie de un depozit marfa in Bucuresti?

Ai nevoie de un depozit marfa in Bucuresti?
iulie 10
11:22 2019

Scopul oricarei afaceri este de a maximiza profiturile la cel mai mic cost, iar serviciul de inchiriere depozit marfa Bucuresti este ceea ce ai nevoie. Inainte de a inchiria un spatiu dintr-un  depozit de marfa, trebuie sa te gandesti la scopul depozitarii, la caracteristicile depozitului, la viteza de lucru a muncitorilor si cat de multe economii iti aduce acest lucru. Un depozit este un loc pentru servicii de preluare, paletizare, depozitare si transfer al marfurilor de la si catre client. Un astfel de depozit este una dintre legaturile din procesul de afaceri care opereaza pe teritoriul Bucurestiului, cu mijloace tehnice disponibile, in conformitate cu regulile logistice.

 

Exista mai multe clasificari ale unui depozit marfa Bucuresti, si anume, pentru distributie, pentru acumulare si de tampon. In functie de conditiile de depozitare a marfurilor, un depozit de marfa din Bucuresti iti poate oferi spatii pentru depozitarea produselor refrigerate, pentru alimentele congelate, pentru conserve, pentru legume si fructe. In functie de numirea lor, marfurile pot fi de fabricatie, de tranzit, vamale si de mediere.

La ce foloseste un depozit marfa Bucuresti

Depozitul este necesar pentru a mentine stocul de produse in siguranta,  in orice volum si pentru orice perioada de depozitare. Pentru a creste rata cifrei de afaceri, depozitul efectueaza urmatoarele functii: incarcarea si descarcarea produselor, acceptare si transfer, cazare in locuri de depozitare, culegerea comenzilor, crearea rutelor de transport, inventar.

Cum se masoara eficienta depozitului

Eficacitatea oricarui proces este rezultatul maxim la cel mai mic cost. De exemplu, o echipa de incarcatoare sau un operator al unui camion stivuitor, poate transporta marfuri peste spatiile de depozitare. Ambele optiuni au argumente pro si contra: in primul caz, cresterea lunara a cheltuielilor – fiecare salariat trebuie sa primeasca un salariu, iar un operator va fi mai ieftin decat o multime de incarcatori. In al doilea caz, este suficient sa cheltui o singura suma o data si sa inchiriezi un depozit marfa Bucuresti. Utilajele  descarca marfurile mult mai repede decat o persoana, iar pentru lucrarile sale este necesara o podea autonivelanta cu un strat special, pentru ca utilajul sa poata lucra in conditii mai simple.  De aceea ai nevoie sa inchiriezi un depozit marfa Bucuresti.

 

Pentru a calcula eficienta unui anumit depozit, poti utiliza toti indicatorii tipici de eficienta a stocarii:

 • Dimensiunea spatiului de stocare.
 • Costul depozitarii marfurilor.
 • Rata de cifra de afaceri.
 • Factorii de calitate ai operatiunilor de depozitare.
 • Standardele de depozitare.

Ce primeste clientul la inchirierea unui depozit marfa Bucuresti

La incheierea unui contract cu firma de inchiriere depozit marfa Bucuresti, clientul primeste urmatoarele servicii:

 • Camera de depozitare incalzita si izolata.
 • Sistem de securitate pe mai multe niveluri (sistem de alarma si stingere a incendiilor in fiecare compartiment, control acces, supraveghere video si prezenta permanenta a securitatii la depozit).
 • Utilizarea echipamentului de incarcare.
 • Iluminarea gratuita in cutii, WiFi gratuit.
 • Asigurarea bunurilor la o rata special.
 • Abilitatea de a schimba rapid dimensiunea depozitului.
 • Abilitatea de a inchiria un birou si un depozit intr-un singur loc.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei