Criteriul National

Ai nevoie de utilaje agricole? Alege Titan Machinery!

Ai nevoie de utilaje agricole? Alege Titan Machinery!
iunie 08
20:59 2017

Acum câțiva ani.. dacă îți doreai să ai un business în agricultură era tot mai greu. Iar asta din cauză că ustensilele, utilajele agricole, tractoarele și tot ce mai aveai nevoie pe lângă a administra un business în agricultură, se găseau foarte greu. Nu și în 2017! Acum indiferent de ceea ce vrei să faci… totul este posibil. Însă mare atenție la firmele a căror istorie nu o știți. Pentru că da, contează mult să lucrezi cu o firmă care să îți ofere utilaje agricole care să te ajute să îți crești productivitatea.

Titan Machinery îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie ca și echipament atât în domeniul agricol cât și în domeniul construcțiilor

Dacă până acum nu ai auzit de Titan Machinery, trebuie să îți spunem că aceștia se ocupă ca tu să ai la îndemână echipamentele de care ai nevoie pentru a-ți prospera afacerea. Iar asta înseamnă că la ei găsești cele mai răvnite utilaje agricole noi printre care se numără: tractoarele, combinele, hederele, presele de balotat, utilajele de pregătit solul, utilajele de semănat, utilajele ce protejează culturile, încărcătoarele telescopice și accesoriile.  Dar pe lângă echipamentele agricole îți poți achiziționa în funcție de business-ul tău și echipamentul potrivit în construcții, printre care se numără: mini excavatoare, mini încărcătoare, buldo-excavatoare, încărcătoare compacte și multe alte ustensile pe care le găsești dacă intri pe www.titanmachinery.ro

titan machinery

De ce să alegi Titan Machinery?

Niciodată nu a fost mai simplu. La Titan Machinery te bucuri de noua gamă de utilaje agricole CASE IH ce ajută fermierii să facă față tuturor provocărilor de pe piață. Insă dincolo de echipamentele și serviciile ireproșabile pe care Titan Machinery ți le pune la dispoziție, te vei bucura și de sfatul experților în domeniu care sunt dedicați și competenți să te ajute.. rezolvând problema ta. Din 2006 ei aduc în România cei mai importanți producători de utilaje agricole și construcții. Și un lucru important care este de neomis, este că produsele case IH/STEYR beneficiază de garanție timp de 12 luni, fără vreo limitare privind orele de funcționare sau numărul de baloți.

Alege Titan Machinery dacă vrei servicii de o calitate extraordinară!

Suntem cu toții oameni… iar atunci când avem o afacere, noi știm că și tu vrei să ai cele mai bune echipamente, sau desigur, cele mai multe avantaje. La Titan Machinery ai totul în materie de agricultură și construcții, tot ceea ce trebuie să faci este să știi cu cine vrei să lucrezi și ce ai nevoie, iar experții lor în domeniu te vor ajuta cât ai clipi. De acum utilajele pe care ți le doreai pot fi ale tale!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo