Criteriul National

Ai nevoie de utilaje agricole? Alege Titan Machinery!

Ai nevoie de utilaje agricole? Alege Titan Machinery!
iunie 08
20:59 2017

Acum câțiva ani.. dacă îți doreai să ai un business în agricultură era tot mai greu. Iar asta din cauză că ustensilele, utilajele agricole, tractoarele și tot ce mai aveai nevoie pe lângă a administra un business în agricultură, se găseau foarte greu. Nu și în 2017! Acum indiferent de ceea ce vrei să faci… totul este posibil. Însă mare atenție la firmele a căror istorie nu o știți. Pentru că da, contează mult să lucrezi cu o firmă care să îți ofere utilaje agricole care să te ajute să îți crești productivitatea.

Titan Machinery îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie ca și echipament atât în domeniul agricol cât și în domeniul construcțiilor

Dacă până acum nu ai auzit de Titan Machinery, trebuie să îți spunem că aceștia se ocupă ca tu să ai la îndemână echipamentele de care ai nevoie pentru a-ți prospera afacerea. Iar asta înseamnă că la ei găsești cele mai răvnite utilaje agricole noi printre care se numără: tractoarele, combinele, hederele, presele de balotat, utilajele de pregătit solul, utilajele de semănat, utilajele ce protejează culturile, încărcătoarele telescopice și accesoriile.  Dar pe lângă echipamentele agricole îți poți achiziționa în funcție de business-ul tău și echipamentul potrivit în construcții, printre care se numără: mini excavatoare, mini încărcătoare, buldo-excavatoare, încărcătoare compacte și multe alte ustensile pe care le găsești dacă intri pe www.titanmachinery.ro

titan machinery

De ce să alegi Titan Machinery?

Niciodată nu a fost mai simplu. La Titan Machinery te bucuri de noua gamă de utilaje agricole CASE IH ce ajută fermierii să facă față tuturor provocărilor de pe piață. Insă dincolo de echipamentele și serviciile ireproșabile pe care Titan Machinery ți le pune la dispoziție, te vei bucura și de sfatul experților în domeniu care sunt dedicați și competenți să te ajute.. rezolvând problema ta. Din 2006 ei aduc în România cei mai importanți producători de utilaje agricole și construcții. Și un lucru important care este de neomis, este că produsele case IH/STEYR beneficiază de garanție timp de 12 luni, fără vreo limitare privind orele de funcționare sau numărul de baloți.

Alege Titan Machinery dacă vrei servicii de o calitate extraordinară!

Suntem cu toții oameni… iar atunci când avem o afacere, noi știm că și tu vrei să ai cele mai bune echipamente, sau desigur, cele mai multe avantaje. La Titan Machinery ai totul în materie de agricultură și construcții, tot ceea ce trebuie să faci este să știi cu cine vrei să lucrezi și ce ai nevoie, iar experții lor în domeniu te vor ajuta cât ai clipi. De acum utilajele pe care ți le doreai pot fi ale tale!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo