Criteriul National

Ai propriul magazin alimentar, restaurant, cafenea și cauți îmbrăcămintea potrivită pentru angajații tăi?

Ai propriul magazin alimentar, restaurant, cafenea și cauți îmbrăcămintea potrivită pentru angajații tăi?
mai 09
08:24 2021

2.1Indiferent de natura articolelor vândute, poți găsi sorturi de calitate excelentă pentru vânzători. Fiecare dintre ele este realizată cu o atenție și precizie deosebite, datorită căreia utilizarea lor este plăcută și fără probleme. Materialul puternic și durabil garantează utilizarea pe termen lung. Producția de șorțuri de gătit se bazează, de obicei, pe un material respirabil, deoarece temperaturile ridicate din bucătărie nu ar trebui să afecteze în niciun fel activitățile desfășurate de angajați. Șorțul trebuie să fie confortabil de utilizat, astfel încât mișcările angajatului să nu fie restricționate în niciun fel.

Șorțul versatil

Datorită naturii sale versatile, șorțul bucătarului este utilizat în multe locuri – hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, brutării, cofetării, cantine și fabrici de producție alimentară. Manopera de înaltă calitate și protecția maximă fac ca șorțul bucătarului să fie foarte popular și pentru uz casnic. Prelucrarea alimentelor trebuie efectuată în conformitate cu toate normele de igienă. Șorțul unui bucătar este o garanție a considerațiilor de siguranță necesare. Perfect asortat cu alte elemente de îmbrăcăminte gastronomică, oferă angajaților un aspect mai elegant și mai profesional.

Identificarea completă a locului, crește semnificativ rangul său, așa că merită să alegi nu numai o ținută perfectă, ci și personalizarea acesteia. Logo-ul restaurantului sau numele angajatului de pe îmbrăcăminte sunt în prezent caracteristici extrem de dorite. Modelul selectat este aplicat cu ajutorul mașinilor specializate care reproduc perfect chiar și cele mai complexe motive. Variantele de culoare disponibile pe piață oferă posibilități nelimitate și îți permit să alegi modelul potrivit pentru fiecare tip de local, indiferent de tipul acestuia.

Gamă largă de culori

Gama largă de culori pentru șorțuri din piele, îți va permite să alegi culoarea potrivită, pentru a se potrivi cu celelalte elemente ale ținutei. Atunci când alegi o culoare, ar trebui să iei în considerare și decorul întregului interior. Clienților care vin să ia masa într-un restaurant sau o unitate gastronomică, le place atunci când totul se potrivește și creează un întreg. Ei judecă fiecare element – gustul și calitatea mâncării, serviciul, decorul și atmosfera. Astfel vei câștiga nu numai aprecierea lor, ci și faptul că pot deveni clienți obișnuiți pentru mulți ani de zile. Există și modele mai originale de șorțuri, cu inserții din alte materiale – de exemplu piele ecologică. Această soluție permite diversificarea aspectului clasic și tradițional al șorțului, oferindu-i trăsăturile caracteristice personalizate.

Șorțuri de gătit

Șorțul unui bucătar este elementul de bază al îmbrăcămintei gastronomice. Nu numai că îi protejează pe bucătari de murdărie, ci le creează și aspectul profesional. Șorțurile personalizate din piele sunt foarte ușoare, astfel încât bucătarul să nu se simtă obosit atunci când îl poartă. Desigur, este posibil să comanzi și șorțuri customizate mai grele. Pielea este un material foarte rezistent, fiind ideal pentru a confecționa șorțuri bucătari, chelneri, barista, barbers etc. Șorțurile din piele personalizate sunt perfecte pentru restaurante, bucătării private, hoteluri, rulote cu preparate gastronomice, baruri, cafenele, taverne etc. Pe scurt, pentru orice activitate legată de gastronomie.

Un magazin profesional de îmbrăcăminte de bucătărie garantează cea mai înaltă calitate a materialelor utilizate, ceea ce va asigura siguranța angajaților și confortul maxim al muncii lor. De asemenea, oferă posibilitatea de a alege o ținută uniformă și originală pentru întreaga echipă, care se va distinge prin profesionalism. Confortul angajaților se traduce prin energia lor de a lucra și a se concentra în timpul pregătirii meselor. De aceea, croiala hainelor nu ar trebui să fie doar protectoare, ci și confortabilă. Croiul liber al îmbrăcămintei bucătarului asigură confort în timpul muncii și permite mișcări libere. Aceste tipuri de accesorii afectează semnificativ confortul perceput în timpul unei zile pline. Șorțurile sunt, fără îndoială, un atribut al bucătarilor. Acestea mențin ţinuta de bază curată.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul