Criteriul National

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh
septembrie 04
10:18 2017

laptopuri shDaca ai un buget mic dar ti-ai dori un laptop, exista o solutie care se poate dovedi chiar buna. Poti opta pentru achizitia unui laptop sh cu garantie minim 12 luni. Faptul ca urmeaza sa cumparati un produs second hand, nu inseamna ca laptopul respectiv nu este intr-o stare buna, atat estetic cat si functional.

Daca alegeti sa mergeti direct in magazin, pentru a vedea produsele expuse, este si mai bine. Astfel eliminati orice dubii cu privire la produs. Veti putea testa laptopul inainte de a efectua plata si veti fi in directa legatura cu angajatii magazinului respectiv.

Magazinele care comercializeaza laptopuri second hand, se asigura ca produsele sunt conforme si functioneaza precum cele noi. Diferentele vor fi vizibile la aspect insa exista multe laptopuri sh la vanzare, care arata ca si cele noi. Trebuie doar sa cautati modelul potrivit, in functie de bugetul pe care il aveti.

Ce putem cumpara cu un buget de 500 de lei?

Cu un buget de maxim 500 de lei nu veti cumpara un laptop foarte performant insa chiar si in aceste conditii, veti gasi un laptop cu procesor core2duo sau dualcore, 2-4gb memorie ram si hard disk de minim 320. Aceasta configuratie este suficienta pentru aplicatiile de tip office, vizionarea filmelor in format hd pe youtube si jocuri mai vechi care nu necesita resurse grafice dedicate. Pentru cele mai avantajoase preturi incercati sa gasiti laptopuri la oferta.

Avantajele la o astfel de achizitie sunt multiple. Pretul este primul aspect care ne incanta apoi faptul ca primim garantie 12 luni la un produs second hand. Multe firme care vand produse electronice sh, ofera si optiunea de a cumpara garantie extinsa, astfel ca puteti prelungi durata garantiei cu pana la 2 ani mai mult.

Tineti cont de faptul ca garantia nu acopera absolut orice, aceasta fiind o garantie pentru defectele din fabrica, defecte aleatorii ce nu tin de utilizare sau de depozitare si transport etc. Ca si exemple, putem mentiona ca urmatoarele tipuri de defecte nu fac obiectul garantiei nici la laptopurile noi nici la cele sh (decat in cazuri in care se specifica in mod express ca este garantie in caz de orice, asa cum avea o companie celebra). :

-spargerea display-ului, ruperea tastelor, ruperea mufelor sau a cablului de la incarcator, reparatii dupa accidente cu lichide sau alte tipuri de situatii.

Un buget de pana in 1000 de lei.

Sa luam si exemplul mai fericit in care presupunem ca aveti un buget de maxim 1000 de lei. In acest caz veti putea achizitiona laptopuri sh cu procesor i3, i5 sau chiar i7. Modelele de procesor nu vor fi dintre cele mai noi insa vor fi suficient de performante pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca utilizati intens laptopul la editare video sau editare foto complexa, nu ar strica sa cautati un laptop cu placa video dedicata de minim 1gb.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo