Criteriul National

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh
septembrie 04
10:18 2017

laptopuri shDaca ai un buget mic dar ti-ai dori un laptop, exista o solutie care se poate dovedi chiar buna. Poti opta pentru achizitia unui laptop sh cu garantie minim 12 luni. Faptul ca urmeaza sa cumparati un produs second hand, nu inseamna ca laptopul respectiv nu este intr-o stare buna, atat estetic cat si functional.

Daca alegeti sa mergeti direct in magazin, pentru a vedea produsele expuse, este si mai bine. Astfel eliminati orice dubii cu privire la produs. Veti putea testa laptopul inainte de a efectua plata si veti fi in directa legatura cu angajatii magazinului respectiv.

Magazinele care comercializeaza laptopuri second hand, se asigura ca produsele sunt conforme si functioneaza precum cele noi. Diferentele vor fi vizibile la aspect insa exista multe laptopuri sh la vanzare, care arata ca si cele noi. Trebuie doar sa cautati modelul potrivit, in functie de bugetul pe care il aveti.

Ce putem cumpara cu un buget de 500 de lei?

Cu un buget de maxim 500 de lei nu veti cumpara un laptop foarte performant insa chiar si in aceste conditii, veti gasi un laptop cu procesor core2duo sau dualcore, 2-4gb memorie ram si hard disk de minim 320. Aceasta configuratie este suficienta pentru aplicatiile de tip office, vizionarea filmelor in format hd pe youtube si jocuri mai vechi care nu necesita resurse grafice dedicate. Pentru cele mai avantajoase preturi incercati sa gasiti laptopuri la oferta.

Avantajele la o astfel de achizitie sunt multiple. Pretul este primul aspect care ne incanta apoi faptul ca primim garantie 12 luni la un produs second hand. Multe firme care vand produse electronice sh, ofera si optiunea de a cumpara garantie extinsa, astfel ca puteti prelungi durata garantiei cu pana la 2 ani mai mult.

Tineti cont de faptul ca garantia nu acopera absolut orice, aceasta fiind o garantie pentru defectele din fabrica, defecte aleatorii ce nu tin de utilizare sau de depozitare si transport etc. Ca si exemple, putem mentiona ca urmatoarele tipuri de defecte nu fac obiectul garantiei nici la laptopurile noi nici la cele sh (decat in cazuri in care se specifica in mod express ca este garantie in caz de orice, asa cum avea o companie celebra). :

-spargerea display-ului, ruperea tastelor, ruperea mufelor sau a cablului de la incarcator, reparatii dupa accidente cu lichide sau alte tipuri de situatii.

Un buget de pana in 1000 de lei.

Sa luam si exemplul mai fericit in care presupunem ca aveti un buget de maxim 1000 de lei. In acest caz veti putea achizitiona laptopuri sh cu procesor i3, i5 sau chiar i7. Modelele de procesor nu vor fi dintre cele mai noi insa vor fi suficient de performante pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca utilizati intens laptopul la editare video sau editare foto complexa, nu ar strica sa cautati un laptop cu placa video dedicata de minim 1gb.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro