Criteriul National

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh

Ai un bugegt mic pentru laptop? Poti alege un produs sh
septembrie 04
10:18 2017

laptopuri shDaca ai un buget mic dar ti-ai dori un laptop, exista o solutie care se poate dovedi chiar buna. Poti opta pentru achizitia unui laptop sh cu garantie minim 12 luni. Faptul ca urmeaza sa cumparati un produs second hand, nu inseamna ca laptopul respectiv nu este intr-o stare buna, atat estetic cat si functional.

Daca alegeti sa mergeti direct in magazin, pentru a vedea produsele expuse, este si mai bine. Astfel eliminati orice dubii cu privire la produs. Veti putea testa laptopul inainte de a efectua plata si veti fi in directa legatura cu angajatii magazinului respectiv.

Magazinele care comercializeaza laptopuri second hand, se asigura ca produsele sunt conforme si functioneaza precum cele noi. Diferentele vor fi vizibile la aspect insa exista multe laptopuri sh la vanzare, care arata ca si cele noi. Trebuie doar sa cautati modelul potrivit, in functie de bugetul pe care il aveti.

Ce putem cumpara cu un buget de 500 de lei?

Cu un buget de maxim 500 de lei nu veti cumpara un laptop foarte performant insa chiar si in aceste conditii, veti gasi un laptop cu procesor core2duo sau dualcore, 2-4gb memorie ram si hard disk de minim 320. Aceasta configuratie este suficienta pentru aplicatiile de tip office, vizionarea filmelor in format hd pe youtube si jocuri mai vechi care nu necesita resurse grafice dedicate. Pentru cele mai avantajoase preturi incercati sa gasiti laptopuri la oferta.

Avantajele la o astfel de achizitie sunt multiple. Pretul este primul aspect care ne incanta apoi faptul ca primim garantie 12 luni la un produs second hand. Multe firme care vand produse electronice sh, ofera si optiunea de a cumpara garantie extinsa, astfel ca puteti prelungi durata garantiei cu pana la 2 ani mai mult.

Tineti cont de faptul ca garantia nu acopera absolut orice, aceasta fiind o garantie pentru defectele din fabrica, defecte aleatorii ce nu tin de utilizare sau de depozitare si transport etc. Ca si exemple, putem mentiona ca urmatoarele tipuri de defecte nu fac obiectul garantiei nici la laptopurile noi nici la cele sh (decat in cazuri in care se specifica in mod express ca este garantie in caz de orice, asa cum avea o companie celebra). :

-spargerea display-ului, ruperea tastelor, ruperea mufelor sau a cablului de la incarcator, reparatii dupa accidente cu lichide sau alte tipuri de situatii.

Un buget de pana in 1000 de lei.

Sa luam si exemplul mai fericit in care presupunem ca aveti un buget de maxim 1000 de lei. In acest caz veti putea achizitiona laptopuri sh cu procesor i3, i5 sau chiar i7. Modelele de procesor nu vor fi dintre cele mai noi insa vor fi suficient de performante pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca utilizati intens laptopul la editare video sau editare foto complexa, nu ar strica sa cautati un laptop cu placa video dedicata de minim 1gb.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo