Criteriul National

Aici găsești camere video profesionale

Aici găsești camere video profesionale
iunie 10
10:39 2017

Creative Broadcast Solutions oferă soluții impecabile pentru radiouri, televiziuni, industria filmului, corporate AV și IT&C. Dacă te-ai gândit că vrei să îți începi o carieră în acest domeniu, trebuie să știi că ai nevoie și de camere video profesionale. Poate ți-a surâs de multe ori deschiderea unui post tv. Ei bine, indiferent că vrei să deschizi un post tv, un radio, sau vrei să faci un film/ sau mai multe filme, trebuie să ai la îndemână camere video profesionale. Iar acum, datorită CBSPRO, îți poți duce la îndeplinire orice vis ai avut în era filmărilor de calitate avansate.

Cine sunt cei de la CBSPRO?

Creative Broascast Solutions  sunt importatori specializați în comercalizarea și integrarea echipamentelor profesionale AV. Porfoliul lor de produse include atât soluții la cheie cât și echipamente pentru televiziuni, camere video, accesorii pentru camerele video, studio-uri tv, regie video, mcr, post-producție, echipamente video și audio pentru radio, echipamente mobile pentru producția AV, în sfârșit… indiferent ceea ce cauți… la CBSPRO găsești tot ce ai nevoie în materie de filmări.

De ce să-i alegi pe ei?

Întotdeauna ne-a plăcut să prezentăm afacerile clare și care se diferențiază cu mult de celelalte. Așa sunt cei de la CBSPRO, ei se diferențiază de concurență prin aportul de vânzare și aportul soluțiilor oferite după vânzările propriu-zise. Fapt care garantează că aceste camere video profesionale sunt excelente, iar dacă ai nevoie de părerea unui specialist pentru afacerea sau ideea măreață pe care o ai, ei sunt acolo să te ajute și să te îndrume spre ceea ce e mai bine să alegi. Ei își tratează clienții cu seriozitate, dar mai presus de toate serviciile pe care le au sunt la un nivel înalt. De asta merită să fie aleși.

creative

Ce îți garantează ei

Trăim în secolul în care timp nu mai există pentru absolut nimic… insă la CbsPro dacă ești client și vrei o simulare a unei oferte, sau un răspuns rapid în ce privește echipamentele lor de filmare, camerele video profesionale sau orice alt sistem, ai garanția că în cel mai scurt timp ți se va răspunde. Astăzi construirea unei idei mărețe nu mai trebuie să dureze, pentru că cei de la Creative Broadcast Solutions au toate motivele să fie cei mai buni de pe piață în domeniul lor.

Vrei camere video profesionale?

Dacă îți dorești camere video profesionale, alege înțelept. Alege bine ca tu să te bucuri de camerele video profesionale cele mai performante și la prețuri unice.  La Creative Broadcast Solutions găsești de la camere video, DLSR-URI, filtre, obiective, sisteme de stabilizare pânâ la mixere video. Practic găsești tot ce ai nevoie pentru a avea o cameră video profesională. Tot ceea ce trebuie să faci este să știi că atunci când vrei ca totul să îți iasă perfect în ce privește echipamentul… să alegi CBSPRO. Ei au cele mai bune echipamente video din domeniu! Și cel mai important e că tot ei au și cele mai importante branduri în portofoliu, așa că ai de unde alege.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul