Criteriul National

Aici găsești camere video profesionale

Aici găsești camere video profesionale
iunie 10
10:39 2017

Creative Broadcast Solutions oferă soluții impecabile pentru radiouri, televiziuni, industria filmului, corporate AV și IT&C. Dacă te-ai gândit că vrei să îți începi o carieră în acest domeniu, trebuie să știi că ai nevoie și de camere video profesionale. Poate ți-a surâs de multe ori deschiderea unui post tv. Ei bine, indiferent că vrei să deschizi un post tv, un radio, sau vrei să faci un film/ sau mai multe filme, trebuie să ai la îndemână camere video profesionale. Iar acum, datorită CBSPRO, îți poți duce la îndeplinire orice vis ai avut în era filmărilor de calitate avansate.

Cine sunt cei de la CBSPRO?

Creative Broascast Solutions  sunt importatori specializați în comercalizarea și integrarea echipamentelor profesionale AV. Porfoliul lor de produse include atât soluții la cheie cât și echipamente pentru televiziuni, camere video, accesorii pentru camerele video, studio-uri tv, regie video, mcr, post-producție, echipamente video și audio pentru radio, echipamente mobile pentru producția AV, în sfârșit… indiferent ceea ce cauți… la CBSPRO găsești tot ce ai nevoie în materie de filmări.

De ce să-i alegi pe ei?

Întotdeauna ne-a plăcut să prezentăm afacerile clare și care se diferențiază cu mult de celelalte. Așa sunt cei de la CBSPRO, ei se diferențiază de concurență prin aportul de vânzare și aportul soluțiilor oferite după vânzările propriu-zise. Fapt care garantează că aceste camere video profesionale sunt excelente, iar dacă ai nevoie de părerea unui specialist pentru afacerea sau ideea măreață pe care o ai, ei sunt acolo să te ajute și să te îndrume spre ceea ce e mai bine să alegi. Ei își tratează clienții cu seriozitate, dar mai presus de toate serviciile pe care le au sunt la un nivel înalt. De asta merită să fie aleși.

creative

Ce îți garantează ei

Trăim în secolul în care timp nu mai există pentru absolut nimic… insă la CbsPro dacă ești client și vrei o simulare a unei oferte, sau un răspuns rapid în ce privește echipamentele lor de filmare, camerele video profesionale sau orice alt sistem, ai garanția că în cel mai scurt timp ți se va răspunde. Astăzi construirea unei idei mărețe nu mai trebuie să dureze, pentru că cei de la Creative Broadcast Solutions au toate motivele să fie cei mai buni de pe piață în domeniul lor.

Vrei camere video profesionale?

Dacă îți dorești camere video profesionale, alege înțelept. Alege bine ca tu să te bucuri de camerele video profesionale cele mai performante și la prețuri unice.  La Creative Broadcast Solutions găsești de la camere video, DLSR-URI, filtre, obiective, sisteme de stabilizare pânâ la mixere video. Practic găsești tot ce ai nevoie pentru a avea o cameră video profesională. Tot ceea ce trebuie să faci este să știi că atunci când vrei ca totul să îți iasă perfect în ce privește echipamentul… să alegi CBSPRO. Ei au cele mai bune echipamente video din domeniu! Și cel mai important e că tot ei au și cele mai importante branduri în portofoliu, așa că ai de unde alege.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro