Criteriul National

Aici găsești camere video profesionale

Aici găsești camere video profesionale
iunie 10
10:39 2017

Creative Broadcast Solutions oferă soluții impecabile pentru radiouri, televiziuni, industria filmului, corporate AV și IT&C. Dacă te-ai gândit că vrei să îți începi o carieră în acest domeniu, trebuie să știi că ai nevoie și de camere video profesionale. Poate ți-a surâs de multe ori deschiderea unui post tv. Ei bine, indiferent că vrei să deschizi un post tv, un radio, sau vrei să faci un film/ sau mai multe filme, trebuie să ai la îndemână camere video profesionale. Iar acum, datorită CBSPRO, îți poți duce la îndeplinire orice vis ai avut în era filmărilor de calitate avansate.

Cine sunt cei de la CBSPRO?

Creative Broascast Solutions  sunt importatori specializați în comercalizarea și integrarea echipamentelor profesionale AV. Porfoliul lor de produse include atât soluții la cheie cât și echipamente pentru televiziuni, camere video, accesorii pentru camerele video, studio-uri tv, regie video, mcr, post-producție, echipamente video și audio pentru radio, echipamente mobile pentru producția AV, în sfârșit… indiferent ceea ce cauți… la CBSPRO găsești tot ce ai nevoie în materie de filmări.

De ce să-i alegi pe ei?

Întotdeauna ne-a plăcut să prezentăm afacerile clare și care se diferențiază cu mult de celelalte. Așa sunt cei de la CBSPRO, ei se diferențiază de concurență prin aportul de vânzare și aportul soluțiilor oferite după vânzările propriu-zise. Fapt care garantează că aceste camere video profesionale sunt excelente, iar dacă ai nevoie de părerea unui specialist pentru afacerea sau ideea măreață pe care o ai, ei sunt acolo să te ajute și să te îndrume spre ceea ce e mai bine să alegi. Ei își tratează clienții cu seriozitate, dar mai presus de toate serviciile pe care le au sunt la un nivel înalt. De asta merită să fie aleși.

creative

Ce îți garantează ei

Trăim în secolul în care timp nu mai există pentru absolut nimic… insă la CbsPro dacă ești client și vrei o simulare a unei oferte, sau un răspuns rapid în ce privește echipamentele lor de filmare, camerele video profesionale sau orice alt sistem, ai garanția că în cel mai scurt timp ți se va răspunde. Astăzi construirea unei idei mărețe nu mai trebuie să dureze, pentru că cei de la Creative Broadcast Solutions au toate motivele să fie cei mai buni de pe piață în domeniul lor.

Vrei camere video profesionale?

Dacă îți dorești camere video profesionale, alege înțelept. Alege bine ca tu să te bucuri de camerele video profesionale cele mai performante și la prețuri unice.  La Creative Broadcast Solutions găsești de la camere video, DLSR-URI, filtre, obiective, sisteme de stabilizare pânâ la mixere video. Practic găsești tot ce ai nevoie pentru a avea o cameră video profesională. Tot ceea ce trebuie să faci este să știi că atunci când vrei ca totul să îți iasă perfect în ce privește echipamentul… să alegi CBSPRO. Ei au cele mai bune echipamente video din domeniu! Și cel mai important e că tot ei au și cele mai importante branduri în portofoliu, așa că ai de unde alege.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo