Criteriul National

Aici găsești camere video profesionale

Aici găsești camere video profesionale
iunie 10
10:39 2017

Creative Broadcast Solutions oferă soluții impecabile pentru radiouri, televiziuni, industria filmului, corporate AV și IT&C. Dacă te-ai gândit că vrei să îți începi o carieră în acest domeniu, trebuie să știi că ai nevoie și de camere video profesionale. Poate ți-a surâs de multe ori deschiderea unui post tv. Ei bine, indiferent că vrei să deschizi un post tv, un radio, sau vrei să faci un film/ sau mai multe filme, trebuie să ai la îndemână camere video profesionale. Iar acum, datorită CBSPRO, îți poți duce la îndeplinire orice vis ai avut în era filmărilor de calitate avansate.

Cine sunt cei de la CBSPRO?

Creative Broascast Solutions  sunt importatori specializați în comercalizarea și integrarea echipamentelor profesionale AV. Porfoliul lor de produse include atât soluții la cheie cât și echipamente pentru televiziuni, camere video, accesorii pentru camerele video, studio-uri tv, regie video, mcr, post-producție, echipamente video și audio pentru radio, echipamente mobile pentru producția AV, în sfârșit… indiferent ceea ce cauți… la CBSPRO găsești tot ce ai nevoie în materie de filmări.

De ce să-i alegi pe ei?

Întotdeauna ne-a plăcut să prezentăm afacerile clare și care se diferențiază cu mult de celelalte. Așa sunt cei de la CBSPRO, ei se diferențiază de concurență prin aportul de vânzare și aportul soluțiilor oferite după vânzările propriu-zise. Fapt care garantează că aceste camere video profesionale sunt excelente, iar dacă ai nevoie de părerea unui specialist pentru afacerea sau ideea măreață pe care o ai, ei sunt acolo să te ajute și să te îndrume spre ceea ce e mai bine să alegi. Ei își tratează clienții cu seriozitate, dar mai presus de toate serviciile pe care le au sunt la un nivel înalt. De asta merită să fie aleși.

creative

Ce îți garantează ei

Trăim în secolul în care timp nu mai există pentru absolut nimic… insă la CbsPro dacă ești client și vrei o simulare a unei oferte, sau un răspuns rapid în ce privește echipamentele lor de filmare, camerele video profesionale sau orice alt sistem, ai garanția că în cel mai scurt timp ți se va răspunde. Astăzi construirea unei idei mărețe nu mai trebuie să dureze, pentru că cei de la Creative Broadcast Solutions au toate motivele să fie cei mai buni de pe piață în domeniul lor.

Vrei camere video profesionale?

Dacă îți dorești camere video profesionale, alege înțelept. Alege bine ca tu să te bucuri de camerele video profesionale cele mai performante și la prețuri unice.  La Creative Broadcast Solutions găsești de la camere video, DLSR-URI, filtre, obiective, sisteme de stabilizare pânâ la mixere video. Practic găsești tot ce ai nevoie pentru a avea o cameră video profesională. Tot ceea ce trebuie să faci este să știi că atunci când vrei ca totul să îți iasă perfect în ce privește echipamentul… să alegi CBSPRO. Ei au cele mai bune echipamente video din domeniu! Și cel mai important e că tot ei au și cele mai importante branduri în portofoliu, așa că ai de unde alege.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo