Criteriul National

Airsoft – sportul care îți permite să te joci de-a Rambo!

Airsoft – sportul care îți permite să te joci de-a Rambo!
mai 09
15:41 2018

Airsoft – sportul care îți permite să te joci de-a Rambo!

Dintre filmele copilăriei, cu siguranță că acelea în care acțiunea predomina te-au fascinat, mai ales dacă le vizionai împreună cu gașca de prieteni. Rambo a fost unul dintre favoriții copilăriei multor dintre adulții de astăzi, iar scenele în care își utiliza arcul pentru a plasa proiectilele către diverse ținte a făcut furori. Astăzi, arcul lui Rambo poate fi înlocuit foarte ușor cu o arbaletă (pe http://www.airsoft.ro/Arbalete-450 o să găsești felurite modele, din materiale de calitate, precum fibră de sticlă, aluminiu sau lemn) pe care o poți utiliza în diverse activități de vânătoare sau în poligoane special amenajate, acolo unde îți poți exersa abilitățile de tras la țintă.

Testează-ți abilitățile pe un câmp de vânătoare, în care „țintele” sunt mobile și te vei putea delecta cu avantajele oferite de acest tip de vânat sportiv, incredibil de atrăgător și care îți va pune la încercare toate reflexele și îndemânarea! Dacă, în schimb, îți dorești să joci airsoft, te poți bucura de avantajele acestui joc, alegând armele cu bile din plastic, care nu sunt dăunătoare și terenurile de joc special amenajate în acest sens!

Airsoft – sportul care îți permite să te joci de-a Rambo!

De la vizionat filme de acțiune, la practicarea acțiunii din filme!

Airsoftul îți oferă posibilități nebănuite de a te distra cu diferite replici ale unor arme reale. Într-un magazin airsoft vei descoperi un întreg arsenal capabil să-ți satisfacă orice dorință de a testa modul de funcționare al armelor care există în realitate. Acest sport îți permite să iei cunoștință cu modalitatea de comportament a unora dintre cele mai populare arme din lume, fără să existe nicio clipă vreun pericol pentru tine. Echipamentul de protecție este obligatoriu de folosit la airsoft, așa că nu se permit abateri de la această regulă. Numai în acest mod o să fii 100% în siguranță pe câmpul real de joc, dar le vei oferi și celorlalți posibilitatea de a se juca în mod securizat cu sau împotriva ta.

Dincolo de a fi un joc, airsoftul este un sport nu doar fizic, ci și al minții, pentru că îți permite să îți dezvolți o serie de aptitudini care îți vor fi de folos în viață. Jucând vei descoperi nu doar că micul copil din tine a rămas în interiorul tău, dar și că acum s-a transformat într-un adult responsabil care înțelege că regulile jocului sunt precum cele din realitate și că va învinge numai cel care știe să joace după ele și să le respecte. Jucând airsoft vei redescoperi plăcerea copilăriei și vei fi tu însuți un “luptător” gata de acțiune!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul