Criteriul National

Airsoft6.ro, cel mai tare magazin pentru airsoft!

Airsoft6.ro, cel mai tare magazin pentru airsoft!
decembrie 10
22:21 2016

Atunci când te joci airsoft, când întreprinzi o astfel de pasiune, tot ce știi este că îți dorești cel mai bun echipament. Dacă se poate, de multe ori, îți dorești chiar și oameni care să te îndrume spre a evolua cu acest hobby. Dacă locuiești într-o zonă unde majoritatea încă nici nu știu ce este airsoft-ul și cum se joacă, care este regulamentul, ce echipamente trebuie să ai, trebuie să știi că  Airsoft6.ro te poate ajuta atât cu echipamentele cât și cu informațiile de care vei avea nevoie întotdeauna. Mai ales că sunt gratis.

De ce considerăm Airsoft6.ro cel mai tare magazin online cu produse pentru airsoft?

Indiferent că ești începător sau nu, airsoft6.ro stă la dispoziția ta cu sfaturi, echipamente și soluții ca hobby-ul tău să fie unul cu satisfacții pe măsură. Pentru cei care nu știu, Airsoft6.ro este magazinul specialiștilor în airsoft. Ei te pot ajuta indiferent de problema pe care o ai. Poate îți dorești să cunoști să vezi cum stă treaba cu aceste arme airsoft, sau poate pur și simplu vrei să îți dezvolți cunoștințele și să întrebi despre echipamentele pe care ei le dețin, tot ce putem spune este că ei chiar sunt avizați și experimentați în tot ceea ce fac. Pentru că și pentru ei, airsoft-ul și tot ce ține de airsoft este o pasiune.

airsoft

3 motive pentru care să alegi Airsoft6.ro, magazinul tău pentru cumpărat tot ceea ce ține de airsoft

  1. Airsoft este un hobby. Un hobby care te face să te simți distractiv și care te va menține sănătos. Este un hobby foarte interesant pentru că el simulează o acțiune militară. Dacă ești pasionat de arme și jocuri de război, trebuie să știi că dacă îți iei ca aliat un magazin ca airsoft6.ro, te vei simți în largul tău cu echipamentele pe care ți le vei cumpăra.
  2. Airsoft6.ro au in magazinul lor doar angajați cu experiență. Care desigur, sunt capabili să dea sfaturi și să vă arate chiar și pe youtube cele mai bune prezentări ale replicilor pe care le au în magazin.
  3. Au experiență, au prețuri bune, au tot ceea ce vrei legat de airsoft!

Airsoft6.ro este magazinul specialiștilor în airsoft și locul unde poți experimenta absolut orice când vine vorba de pasiunea ta. Alege și tu Airsoft6, și îți spunem noi, echipamentele, accesoriile, armele, replicile, tot ce ține de airsoft se va schimba pentru tine. Pe lângă asta, Airsoft6 repară, face upgrade și vine cu cele mai bune oferte pe această nișă! Fii mândru de pasiunea ta și alege tot ceea ce crezi că e bun pentru tine.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo