Criteriul National

Airsoftmegastore.ro și-a deschis porțile în Constanța pentru pasionați

Airsoftmegastore.ro  și-a deschis porțile în Constanța pentru pasionați
decembrie 11
20:18 2016

Pasiunea pentru airsoft a crescut de la an la an. Airsoft-ul, pentru cei care nu știu, este o activitate ce simulează o acțiune militară. Iar în ultimul timp, pasiunea pentru acest joc parcă s-a dublat. Ei bine, trebuie să știi că dacă ești din Constanța și ești pasionat de airsoft, acest magazin și-a deschis porțile și te așteaptă și pe tine!  Bineînțeles, nu omitem că airsoftmegastore.ro este și un magazin online, însă dacă ești din Constanța, noi credem că acest magazin te-ar putea ajuta să iei cele mai frumoase decizii când vine vorba de achiziționarea produselor de care ai nevoie.

Ce găsești în showroom-ulul de pe Bulevardul Mamaia, nr.20?

Odată ce ai ajuns în magazinul de airsoft Constanta, trebuie să știi că vei avea parte de niște angajați super profesionaliști. Sunt oameni ca și tine, cu aceleași pasiuni și care își doresc să formeze o comunitate. De asta, dacă ai nevoie de ei, îți pot arăta în showroom cam tot ceea ce te interesează. Începând de la:  bocanci, veste tactice, arme airsoft, și multe alte produse destinate airsoftului, pe care le poți vizualiza atât pe website-ul lor airsoftmegastore.ro cât și în magazinul care se află în Constanța.

Te poți bucura acum de cel mai tare magazin de nisă din Constanța

Ca să faci parte din clubul pasionaților de airsoft, trebuie doar să simți că acest hobby este cel care îți aduce, să zicem, fericire, distracție, sentimente plăcute și sănătate. Chiar dacă airsoft-ul face toate acestea, el leagă și prietenii. Acest magazin airsoft Constanta te așteaptă să îți dublezi cunoștințele în airsoft la o cafea. Angajații magazinului vor fi întotdeauna dispuși să comunice cu tine și chiar poți profita de asta, pentru că de multe ori la ei poți discuta chiar și cu oamenii din magazin.  Asta este o pasiune frumoasă ce leagă oamenii ca să se distreze, să fie sănătosi și să facă ceea ce le place, adică să simuleze o acțiune militară. Că asta este airsoft-ul.

15451056_1201419163271804_1331861003_n

Ești jucător de airsoft? Ești începător? Ești pasionat? Airsoftmegastore.ro te așteaptă cu echipamente, accesorii, bocanci și cu prețuri bune, ca tu să fii cel mai îndrăzneț, iar cei care vor juca cu tine să nu zică niciodată că nu ai cele mai bune echipamente din câte or exista pe piață. Magazinul airsoftmegastore.ro este deschis atât pentru vizitatori, turiști, pasionați de airsoft, cât și pentru începătorii care vor să învețe lucruri noi. Fă-le o vizită! Garantăm că nu vei rămâne dezamăgit.

Vizualizează magazinul Airsoft Constanta și în locația de pe Google!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo