Criteriul National

Airsoftmegastore.ro și-a deschis porțile în Constanța pentru pasionați

Airsoftmegastore.ro  și-a deschis porțile în Constanța pentru pasionați
decembrie 11
20:18 2016

Pasiunea pentru airsoft a crescut de la an la an. Airsoft-ul, pentru cei care nu știu, este o activitate ce simulează o acțiune militară. Iar în ultimul timp, pasiunea pentru acest joc parcă s-a dublat. Ei bine, trebuie să știi că dacă ești din Constanța și ești pasionat de airsoft, acest magazin și-a deschis porțile și te așteaptă și pe tine!  Bineînțeles, nu omitem că airsoftmegastore.ro este și un magazin online, însă dacă ești din Constanța, noi credem că acest magazin te-ar putea ajuta să iei cele mai frumoase decizii când vine vorba de achiziționarea produselor de care ai nevoie.

Ce găsești în showroom-ulul de pe Bulevardul Mamaia, nr.20?

Odată ce ai ajuns în magazinul de airsoft Constanta, trebuie să știi că vei avea parte de niște angajați super profesionaliști. Sunt oameni ca și tine, cu aceleași pasiuni și care își doresc să formeze o comunitate. De asta, dacă ai nevoie de ei, îți pot arăta în showroom cam tot ceea ce te interesează. Începând de la:  bocanci, veste tactice, arme airsoft, și multe alte produse destinate airsoftului, pe care le poți vizualiza atât pe website-ul lor airsoftmegastore.ro cât și în magazinul care se află în Constanța.

Te poți bucura acum de cel mai tare magazin de nisă din Constanța

Ca să faci parte din clubul pasionaților de airsoft, trebuie doar să simți că acest hobby este cel care îți aduce, să zicem, fericire, distracție, sentimente plăcute și sănătate. Chiar dacă airsoft-ul face toate acestea, el leagă și prietenii. Acest magazin airsoft Constanta te așteaptă să îți dublezi cunoștințele în airsoft la o cafea. Angajații magazinului vor fi întotdeauna dispuși să comunice cu tine și chiar poți profita de asta, pentru că de multe ori la ei poți discuta chiar și cu oamenii din magazin.  Asta este o pasiune frumoasă ce leagă oamenii ca să se distreze, să fie sănătosi și să facă ceea ce le place, adică să simuleze o acțiune militară. Că asta este airsoft-ul.

15451056_1201419163271804_1331861003_n

Ești jucător de airsoft? Ești începător? Ești pasionat? Airsoftmegastore.ro te așteaptă cu echipamente, accesorii, bocanci și cu prețuri bune, ca tu să fii cel mai îndrăzneț, iar cei care vor juca cu tine să nu zică niciodată că nu ai cele mai bune echipamente din câte or exista pe piață. Magazinul airsoftmegastore.ro este deschis atât pentru vizitatori, turiști, pasionați de airsoft, cât și pentru începătorii care vor să învețe lucruri noi. Fă-le o vizită! Garantăm că nu vei rămâne dezamăgit.

Vizualizează magazinul Airsoft Constanta și în locația de pe Google!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo