Criteriul National

AisiShop a adus in Romania cele mai noi huse iPhone

AisiShop a adus in Romania cele mai noi huse iPhone
noiembrie 06
07:29 2018

Succesul pe care l-a inregistrat Apple cu dispozitivele iPhone nu poate fi contestat de nimeni, indiferent daca vorbim despre cei care au fost mereu la zi cu ultimul model aparut sau despre cei care se simt mai confortabil cu modele inferioare. Un dispozitiv Apple ofera o adevarata experienta de utilizare, incepand de la deschiderea cutiei in care se regaseste telefonul si pana la utilizarea lui de zi cu zi. Cei care tin in buzunar in fiecare zi un iPhone, posibil ca stiu cat de important este acel dispozitiv pentru ei, dorind sa il protejeze cat se poate de bine pentru a nu-l sparge sau zgaria.

huse iphone 7

AisiShop este unul dintre cele mai cautate magazine online de catre utilizatorii produselor Apple. Si asta dintr-un motiv cat se poate de simplu: gama foarte vasta si diversificata de huse de protectie, i-au adus in top. Spre exemplu, la o simpla cautare pentru huse iPhone 7 vom regasi nu mai putin de 58 de produse. Asadar, spre exemplu, daca va veti regasi in situatie de a va dori huse iPhone 7, huse iphone x sau huse iphone 6, veti putea gasi aici huse de toate felurile: husa magnetica din sticla cu rama metalica, husa magnetica cu functie wireless, husa realizata din fibra de carbon, husa Full Cover 360, etc.

 Huse iPhone la cele mai bune preturi

Tot la cei de la AisiShop puteti apela si in cazul in care sunteti in cautarea unor huse iPhone X, XR, Xmas. Chiar daca ultimele dispozitive abia au fost lansate la nivel global, cei de la AisiShop au deja in stoc o gama destul de diversificata de huse speciale pentru aceste modele. In functie de ceea ce va doriti si de estetica pe care o preferati cel mai mult, veti gasi mai mult ca sigur husa perfecta care va va oferi o protectie suplimentara noului telefon pe care il aveti. Daca va doriti niste huse iPhone X, puteti merge pe mana unei huse slim soft silicon sau pe mana unei huse Ultra Slim Plastic X-Level Armour.

huse telefoane ieftine

Ce nu am apucat sa va spunem pana acum este ca cei de la AisiShop practica unele dintre cele mai bune preturi pe care le puteti gasi pe piata, raportate la nivelul calitativ superior de care se bucura produsele pe care le comercializeaza. Spre exemplu, daca va doriti niste huse iPhone 6, veti gasi produse cu preturi incepand de la 20 de lei. Pentru doar 30 de lei puteti cumpara o husa Electroplating Silicon care poate oferi o protectie importanta telefonului pe care il aveti.

huse iphone

In concluzie, fie ca sunteti interesati de niste huse iPhone 6 sau de alte modele mai noi, puteti apela cu cea mai mare incredere la cei de la AisiShop. Produsele din gama lor sunt unele dintre cele mai calitative de pe piata, iar preturile sunt excelente! Si nu doar atat: Iti pun la dispozitie atat folii pentru telefoane, accesorii, suporti de birouri si umbrele reversibile, acum poti avea tot ce iti doresti, la un singur click distanta de tine! Alege AisiShop – magazinul tau de huse ce iti ofera protectie la preturi mici!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei