Criteriul National

Albert Pike și Cavalerii Ku Klux Klan

Albert Pike și Cavalerii Ku Klux Klan
ianuarie 26
14:11 2017

maxresdefault

Mai întâi trebuie să îi cunoaștem mai bine pe Albert Pike și “Ritul Scoțian al Masonilor”. Acesta a apărut “oficial” în 1801 în SUA, din grupa de adepți Tory, care încă dinainte cultivau practici anticreștine, respectiv sataniste.

În 1840 structura organizatorică a masoneriei americane stă sub stricta supraveghere a “Ritului Scotian”, care este împărțit în grade de inițiere până la 33. În afară de aceasta se subîmparte într-o jurisdicție sudică în Arkansas și una nordică în Boston.

Ritul scoțian, ca instrument strategic al “coroanei britanice” a avut o activitate la jumătatea secolului trecut ce a dat naștere la numeroase conflicte rasiale și acte teroriste împotriva SUA și a statelor învecinate. Principalele evenimente au fost ocuparea americană a Mexicului în războiul American (1861-1865) și Campania militară Ku Klux Klan împotrivă reconstrucției statelor din Sud (1867-1870)

“Cavalerii cercului de aur” fondati de George Bickley au ieșit la iveală în Cincinnati sub conducerea lui Killian von Rensselaers. “Cercul de aur” trebuia să creeze un nou imperiu sclavagist cu centrul în Cuba. Țelul era să-i omoare pe hispanicii catolici și să-i înlocuiască cu sclavii negri proaspăt veniți din Africa. Acesta a fost primul “accord liber commercial nord-american”. Sigiliul “Cavalerilor cercului de aur” era același cu al “Cavalerilor de Malta”: Crucea malteză. În final “cavalerii cercului de aur” au dispărut.

În 1867 Albert Pike a fondat la Nashville “Ordinul cavalerilor Ku Klux-Klan”, era “marele dragon” și astfel șeful clanului (gr. Kyklos: cercul); deci, din nou, “Cavelerii cercului de aur”.

KKK folosea ca emblemă tot crucea malteză și era condus de masoni importanți. Dacă avem în vedere țelurile rasiste, lipsite de orice urmă de omenie și tragem concluzia asupra “fiintei interioare” a fondatorului și a membrilor, ajungem să ne întrebăm cu siguranță dacă vorbim despre indivizi aparținând rasei umane.

Printre altele KKK a acționat violent, pentru a le răpi cetățenilor de culoare dreptul la vot, pentru a retrage dreptul de posesie a armelor, pentru a prejudicia școlile în care învățau copiii negri și pentru a coborî nivelul de trai al populației de culoare, ceea ce însemna sclavagism.

Video de pus in articol

Sursa documentare : Jan van Helsing, “Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX”, editura SAMIZDAT

Sursa foto Arhiva personală The Overman Zine

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului The Overman Zine pentru excelentul material pus la dispoziție, în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro