Criteriul National

Albumul de nunta, o amintire de neuitat

Albumul de nunta, o amintire de neuitat
noiembrie 20
15:43 2017

Nici un eveniment nu este complet fara fotografii! Albumele cu imagini, sunt acele dovezi vii ale momentelor speciale petrecute alaturi de cei dragi. Nunta este un eveniment cu insemnatate deosebita in viata, deci trebuie sa i se acorde atentia cuvenita cand vine vorba de fotografii!

In albumul de nunta sunt  practic captate cele mai intense momente petrecute in timpul ceremoniei de la starea civila si de la biserica. In aceste imagini sunt cel mai  bine captate sentimentele de bucurie si emotie. Petrecerea de nunta, celebrata alaturui de familie si persone dragi, poate fi retraita prin intermediul fotografiilor, deci este important ca acestea sa fie captate de un fotograf nunta profesonist!

Un specialist stie ccare sunt momentele cheie ale evenimentului, deci va surprinde emotiile intense care va vor taia rasuflarea si dupa multi ani. Un fotograf profesionist va sti sa analizeze luminile, chiar si in interiorul bisericii, astfel imaginile ce vor completa albumul de nunta sa fie de Basm. Sentimentele de fericire ale apropriatilor vor fi usor citite pe fetele nuntasilor, in imaginile captate. Daca esti unul dintre fericitii olteni care organizeaza cel mai impoprtant eveniment din viata, nu trebuie sa uiti de insemnatatea imaginilor captate la nunta, deci poti alege serviciile unui fotograf nunta Craiova. Serviciile oferite de un profesionist te vor ajuta sa te bucuri de album de nunta impresionant.

Iata care sunt momentele cheie din nunta pe care trebuie sa le surprinda un fotograf Craiova profesionist:

  1. Imaginea de prima pagina. Aceasta este una extrem de importanta, si trebuie sa detina un simbol al evenimentului. O imagine cu verighetele mirilor, mainile unite ale acestora, sau cununele de nunta, sunt cateva dintre elementele caracteristice, care pot fi expuse la inceputul albumului intr-un mod elegant.
  1. Obiceiuri si traditii. Momentele de pegatire a miresei si a mirelui sunt adanc inradacinate in traditiile de nunta ale romanilor, iar imaginie cu desfasurarea acestor evenimente nu trebuie sa lipseasca din album.
  1. Ceremonia religioasa. In fapt, intreaga nunta este dominata de ceremonia religioasa. Imaginile captate aici sunt printre cele mai incarcate de emotie. Deci din albumul de nunta nu trebuie sa lipseasca fotografii cu drumul mirilor catre biserica si imagini captate in interior in timpul desfasurarii ceremoniei.
  1. Petrecerea de nunta. Ceremonia religioasa este precedata de petrecerea de nunta la care participa, prietenii, familia, apopriatii! Acest eveniment incarcat de veselie si voie buna este unul extrem de apreciat si trebui imortalizat ca atare. Deci focografiile de la petrecere, introduse in album, trebuie sa fie energice, vibrante si vesele.
  1. Taierea tortului. Acest moment, mai nou introdus in ritualurile de nunta, este bogat in detalii amuzante. Deci fotograful de nunta, sigur va surprinde momente dragute ce apoi vor completa albumul de nunta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo