Criteriul National

Albumul de nunta, o amintire de neuitat

Albumul de nunta, o amintire de neuitat
noiembrie 20
15:43 2017

Nici un eveniment nu este complet fara fotografii! Albumele cu imagini, sunt acele dovezi vii ale momentelor speciale petrecute alaturi de cei dragi. Nunta este un eveniment cu insemnatate deosebita in viata, deci trebuie sa i se acorde atentia cuvenita cand vine vorba de fotografii!

In albumul de nunta sunt  practic captate cele mai intense momente petrecute in timpul ceremoniei de la starea civila si de la biserica. In aceste imagini sunt cel mai  bine captate sentimentele de bucurie si emotie. Petrecerea de nunta, celebrata alaturui de familie si persone dragi, poate fi retraita prin intermediul fotografiilor, deci este important ca acestea sa fie captate de un fotograf nunta profesonist!

Un specialist stie ccare sunt momentele cheie ale evenimentului, deci va surprinde emotiile intense care va vor taia rasuflarea si dupa multi ani. Un fotograf profesionist va sti sa analizeze luminile, chiar si in interiorul bisericii, astfel imaginile ce vor completa albumul de nunta sa fie de Basm. Sentimentele de fericire ale apropriatilor vor fi usor citite pe fetele nuntasilor, in imaginile captate. Daca esti unul dintre fericitii olteni care organizeaza cel mai impoprtant eveniment din viata, nu trebuie sa uiti de insemnatatea imaginilor captate la nunta, deci poti alege serviciile unui fotograf nunta Craiova. Serviciile oferite de un profesionist te vor ajuta sa te bucuri de album de nunta impresionant.

Iata care sunt momentele cheie din nunta pe care trebuie sa le surprinda un fotograf Craiova profesionist:

  1. Imaginea de prima pagina. Aceasta este una extrem de importanta, si trebuie sa detina un simbol al evenimentului. O imagine cu verighetele mirilor, mainile unite ale acestora, sau cununele de nunta, sunt cateva dintre elementele caracteristice, care pot fi expuse la inceputul albumului intr-un mod elegant.
  1. Obiceiuri si traditii. Momentele de pegatire a miresei si a mirelui sunt adanc inradacinate in traditiile de nunta ale romanilor, iar imaginie cu desfasurarea acestor evenimente nu trebuie sa lipseasca din album.
  1. Ceremonia religioasa. In fapt, intreaga nunta este dominata de ceremonia religioasa. Imaginile captate aici sunt printre cele mai incarcate de emotie. Deci din albumul de nunta nu trebuie sa lipseasca fotografii cu drumul mirilor catre biserica si imagini captate in interior in timpul desfasurarii ceremoniei.
  1. Petrecerea de nunta. Ceremonia religioasa este precedata de petrecerea de nunta la care participa, prietenii, familia, apopriatii! Acest eveniment incarcat de veselie si voie buna este unul extrem de apreciat si trebui imortalizat ca atare. Deci focografiile de la petrecere, introduse in album, trebuie sa fie energice, vibrante si vesele.
  1. Taierea tortului. Acest moment, mai nou introdus in ritualurile de nunta, este bogat in detalii amuzante. Deci fotograful de nunta, sigur va surprinde momente dragute ce apoi vor completa albumul de nunta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro