Criteriul National

Alege calitate si trollere de lux pentru spring break 2018

Alege calitate si trollere de lux pentru spring break 2018
martie 08
12:37 2018

Primavara este aici. O simtim si e binevenita, pentru ca adevarul e ca s-a lasat mult asteptata. E momentul sa ne gandim la o mica pauza, de dezmortire din iarna grea. Ce poate fi mai placut decat sa te gandesti la o mini-vacanta de primavara? Nu-i asa ca ar fi mai mult decat potrivita pentru a ne incarca bateriile? Daca vrem sa calatorim, chiar si pentru o perioada scurta de timp este bine sa ne gandim la modul in care ne vom transporta lucrurile. Alegand trollere de lux nu vom face o gaura in bugetul nostru ci mai degraba o investitie.

Recomandarea de azi e un troller perfect pentru o astfel e vacanta, fie scurta, fie mai lunga, depinde de fiecare de ce isi permite sa faca. Este vorba despre un troller din gama Uno Zip Deluxe, semnat Roncato. E evident un troller elegant si rafinat, daca suntem la capitolul trollere de lux.

troller-cabina-organizer-bellagio-bric-s-820-7678 troller-cabina-organizer-bellagio-bric-s-820-3461

Italienii au combinat tehnologia lor de ultima generatie cu un design vintage chic si finisaje de calitate, rezistenta si inovatie. Astfel a rezultat trollerul Uno Zip Deluxe.  Fii sigur ca vei reusi sa iesi in evidenta cu acest troller, mai ales daca esti interesat de calitate si eleganta bagajului pe care il iei cu tine in calatoriile tale. Realizat la cele mai inalte standarde ale calitatii italiene, este confectionat din policarbonat si combina doua atribute esentiale pentru aceia care calatoresc, si anume: rezistenta maxima si greutate minima.

Materialul prezinta o super-elasticitate si e extrem de rezistent la socuri avand capacitatea de a reveni la forma sa initiala, chiar si dupa ce a suferit un impact puternic. Speram sa nu fie cazul. Suprafata sa externa e confectionata folosind o textura patenata Roncato, Diamond Tip ceea ce inseamna varf de diamanat, e un detaliu inteligent care reuseste sa mascheze posibile zgarieturi sau lovituri pastrand in acelasi timp aspectul de nou. Este si impermeabil, culorile nu se alterneaza in timp datorita protectiei impotriva razelor solare cu care este prevazut.

Alege asadar gama Uno Zip Deluxe, realizata de catre faimosul brand italienesc Roncato , de la Valigeria, care face parte dintr-o colectie luxoasa care a devenit celebra in intreaga lume.

Alege sa calatoresti cu stil cu trollere de lux care sa iti reprezinte dragostea pentru eleganta si lucrul de calitate!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu