Criteriul National

Alege calitatea prizelor si intrerupatoarelor Panasonic

Alege calitatea prizelor si intrerupatoarelor Panasonic
decembrie 31
18:00 2017

Panasonic este una dintre cele mai vechi companii de electronice din Japonia, pe langa produsele electronice, Panasonic mai ofera o gama larga de produse special pentru renovarea casei. In Romania, prizele si intrerupatoarele de la aceasta companie sunt foarte apreciate. Panasonic este o companie de incredere, cunoscuta ca fiind un producator de produse de calitate, dar in special durabile.

Daca nu te-ai hotarat de ceea ce ai nevoie pentru casa ta, in materie de prize si intrerupatoare, iti sugeram sa te gandesti si la produsele de la Panasonic. Indiferent de alegerea pe care o faci, pretul este cel mai important criteriu care nu trebuie luat in calcul. Nu toate produsele ieftine sunt bune, mai ales cand vorbim despre aparataje electrice.

Produsele de la Panasonic cu siguranta se incadreaza in bugetul tau. Sunt mai multe categorii de produse, pentru cei care vor calitate si nu ii intereseaza design-ul pana la cele mai extravagante prize si intrerupatoare, realizate din diferite materiale scumpe.

Karre Plus, Arkedia, Thea Blu, Thea Modular si Pacific sunt categoriile de produse oferite de Panasonic, fiecare categorie este gandita perfect pentru a satisface cele mai mari cerinte din partea unui consumator.

Categoria Karre Plus este gandita pentru cei care vor calitate la un pret mai scazut. Interupatoarele si prizele sunt clasice si nu sunt disponibile mai multe culori inafara de alb. In schimb, produsele din categoria Thea Blu sunt total diferite. Acestea se pot personaliza in mai multe feluri, sunt disponibile mai multe culori si materiale precum alb, negru, gri inchis si asa mai departe. Dar cel mai important lucru este ledul ascuns in marginile chenarului, care ofera un plus de eleganta.

Produsele Panasonic se gasesc usor in magazinele de specialitate sau online. SavElectro.ro vinde intrerupatoare si prize Panasonic cu preturi incepand de la 9 lei. Costul livrarii este de 19 lei, iar daca comanda este mai mare de 250 de lei transportul este asigurat gratuit prin firma de curierat rapida.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

redactor

redactor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu