Criteriul National

Alege calitatea prizelor si intrerupatoarelor Panasonic

Alege calitatea prizelor si intrerupatoarelor Panasonic
decembrie 31
18:00 2017

Panasonic este una dintre cele mai vechi companii de electronice din Japonia, pe langa produsele electronice, Panasonic mai ofera o gama larga de produse special pentru renovarea casei. In Romania, prizele si intrerupatoarele de la aceasta companie sunt foarte apreciate. Panasonic este o companie de incredere, cunoscuta ca fiind un producator de produse de calitate, dar in special durabile.

Daca nu te-ai hotarat de ceea ce ai nevoie pentru casa ta, in materie de prize si intrerupatoare, iti sugeram sa te gandesti si la produsele de la Panasonic. Indiferent de alegerea pe care o faci, pretul este cel mai important criteriu care nu trebuie luat in calcul. Nu toate produsele ieftine sunt bune, mai ales cand vorbim despre aparataje electrice.

Produsele de la Panasonic cu siguranta se incadreaza in bugetul tau. Sunt mai multe categorii de produse, pentru cei care vor calitate si nu ii intereseaza design-ul pana la cele mai extravagante prize si intrerupatoare, realizate din diferite materiale scumpe.

Karre Plus, Arkedia, Thea Blu, Thea Modular si Pacific sunt categoriile de produse oferite de Panasonic, fiecare categorie este gandita perfect pentru a satisface cele mai mari cerinte din partea unui consumator.

Categoria Karre Plus este gandita pentru cei care vor calitate la un pret mai scazut. Interupatoarele si prizele sunt clasice si nu sunt disponibile mai multe culori inafara de alb. In schimb, produsele din categoria Thea Blu sunt total diferite. Acestea se pot personaliza in mai multe feluri, sunt disponibile mai multe culori si materiale precum alb, negru, gri inchis si asa mai departe. Dar cel mai important lucru este ledul ascuns in marginile chenarului, care ofera un plus de eleganta.

Produsele Panasonic se gasesc usor in magazinele de specialitate sau online. SavElectro.ro vinde intrerupatoare si prize Panasonic cu preturi incepand de la 9 lei. Costul livrarii este de 19 lei, iar daca comanda este mai mare de 250 de lei transportul este asigurat gratuit prin firma de curierat rapida.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

redactor

redactor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro