Criteriul National

Alege cea mai frumoasa muzica de nunta

Alege cea mai frumoasa muzica de nunta
mai 24
10:12 2019

Alege cea mai frumoasa muzica de nunta

 

Vrei sa ai parte de o nunta memorabila? Atunci trebuie sa ai in vedere anumite lucruri originale care te vor ajuta sa ai parte de cea mai fastuoasa nunta.

Daca vrei sa ai parte de un eveniment de vis trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte destul de importante. Muzica de nunta trebuie sa fie cat mai calitativa si cat mai sigura.

O nunta trebuie sa fie intotdeauna organizata cu stil. Trebuie sa te ocupi de absolut tot ce tine de organizarea acesteia inclusiv de formatii nunta. De la pregatirea designului care trebuie sa corespunda cu gusturile tale pana la aranjamentele florare care sunt absolut necesare.

Alege cea mai frumoasa muzica de nunta

Alege cea mai frumoasa muzica de nunta

Daca vrei sa ai parte de o nunta mai inedita atunci poti sa alegi marturii inedite cum ar fi suporturi de lumanari in diferite forme, brelocuri personalizate sau chiar ingerasi in miniatura.

Daca vrei sa ai parte de o nunta eleganta atunci trebuie sa alegi un restaurant de nunta potrivit. Este foarte important ca acesta sa aiba parte de suficient spatiu incat  invitatii tai sa se pot deplasa. Dansul mirilor trebuie sa fie spectaculos. Ai nevoie de ajutorul unor profesionisti ca sa poti avea parte de un moment magic. Invitatiile trebuie sa fie cat mai originale, trebuie sa alegi ceva care sa te reprezinte. Buchetul miresei trebuie sa fie cat mai frumos si cat mai bogat. Trebuie sa te orientezi catre flori placute colorate care sa te puna si mai mult in valoare.

Doar daca te vei implica pe deplin vei reusi sa ai parte de cel mai reusit eveniment. Chiar daca nu iti dai seama o nunta trebuie sa se desfasoare cat mai frumos.

Fericitul cuplu trebuie sa aloce timp tuturor pregatirilor si as ava avea parte de cea mai perfecta nunta. Deoarece gusturile difera ai nevoie de cat mai mult timp pentru a te asigura ca nunta va fi perfecta pentru nevoile tale.

Alege cele mai bune produse si culorile care stii ca te reprezinta asa nu vei avea cum sa dai gres. Nunta trebuie sa fie organizata cu stil si trebuie sa te ocupi in totalitate de ea ca sa poti avea un eveniment cu care sa te mandresti.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei