Criteriul National

Alege cei mai inspirati papucei bebelusi

ianuarie 11
13:31 2019

Alege cei mai inspirati papucei bebelusi

 

Iti doresti ca copilul tau sa aiba parte de cele mai calitative si cele mai deosebite produse?  Atunci trebuie sa accesezi magazinul online La Petite Armoire si aici vei gasi toate produsele de care ai nevoie.

    Papucei bebelusi si copilul tau va face pasi in siguranta.

Cu totii ne dorim sa ne stim copii in deplina siguranta, nu-i asa? Ei bine, pentru asta trebuie sa te asiguri intotdeauna ca ai parte de cele mai bune produse.  Poti avea parte foarte usor de cele mai bune doar prin accesarea magazinului nostru online.

Avem o multitudine de produse pe care ti le putem pune la dispozitie care mai de care mai frumoase si mai calitative. In functiile de preferintele copilului tau poti opta pentru papuci in forma de pisicuta, de iepuras, de soricel , de catelus sau de fetita. Toate aceste produse sunt realizate in cel mai calitativ mod posibil astfel incat produsul final sa fie unul pe care sa te poti baza in orice moment din viata copilului tau.

Primii pasi din viata copilului tau sunt importanti, atat pentru tine cat si pentru el. Este un moment unic pe care trebuie sa il evidentieze cu ajutorul unor produse pe masura. Noi suntem aici sa ne asiguram ca atat tu cat si copilul tau aveti parte de cele mai bune produse alaturi de care sa va creati momente magice.

Un copil are nevoie de o incaltaminte calitativa in care sa se poata simti confortabil. Acesta are nevoie de libertate deplina si sa se poata simti liber sa faca primii pasi. Fericirea de pe chipul lui dar si cea din sufletul tau nu se pot masura. Trebuie sa iti imbraci copilul cu cele mai frumoase haine dar si cu cele mai calitative.  Doar in cadrul magazinului nostru online vei gasi produsele de care ai nevoie si care sa te multumeasca pe deplin prin calitatea lor superioara.

Noi facem diferenta iar asta o vei observa si tu inca de la prima comanda. Intra pe site si plaseaza o comanda vei vedea cum viata ta va lua intorsatura pe care o doreai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul