Criteriul National

Alege cele mai bune vitrine frigorifice pentru cofetăria ta!

Alege cele mai bune vitrine frigorifice pentru cofetăria ta!
februarie 15
12:25 2019

Furnizorii oferă o mulțime de modele  de vitrine frigorifice orizontale și verticale, anume concepute pentru prezentarea și vânzarea de produse de cofetărie și patiserie. Prăjituri și torturi, înghețate și bomboane de ciocolată, pateuri și alte minunății care sunt savurate cu frenezie de către pofticioși, toate sunt puse în valoare așa cum se cuvine de către aceste sisteme de etalare producătoare de aer rece.

 

Personalizarea unei cofetării se face și cu ajutorul vitrinelor frigorifice orizontale și verticale

Acum, o cofetărie care tocmai se înființează nu mai are șanse de a se remarca, de a fi frecventată de un număr generos de clienți, dacă nu vine cu o idee originală, cu un quelque chose care să o scoată din anonimat. Iar dotările achiziționate cu abilitate pot să contribuie la făurirea unui spațiu magic, a unui fel de portal prin care intri într-o lume minunată, plină de bunătăți apetisante. Chiar și o simplă vitrină frigorifică orizontală este o invitație la trezirea copilului interior, care, din ungherul sufletului unde s-a ascuns, acum poate să își satisfacă o dorință dulce-dulce din copilărie, pe care, odinioară, pentru că părinții nu își permiteau, poate că și-a reprimat-o.

Datorită proprietăților sale excelente de izolare, echipamentul frigorific menționat este un soi de sipet cu bijuterii comestibile. Vitrina orizontală va ajuta la menținerea deserturilor proaspete, la temperatura și consistența dorite de către cofetari și/sau patiseri.

Sistemele de răcire pentru cofetării destinate spațiilor de vânzare sunt disponibile în multe variante de design, de culoare. Este minunat că se întâmplă așa, deoarece, dintr-o gamă largă de vitrine, fiecare patron de cofetărie poate să opteze, împreună cu specialistul în amenajarea de spații comerciale pe care l-a ales, inclusiv cu privire la dotările necesare din punct de vedere estetic, dar și funcțional.

 

Sporiți-vă profiturile cofetăriei cu niște dotări frigorifice speciale

Aranjând produse de cofetărie creativ în interiorul acestor echipamente de răcire, personalul dă dovadă nu numai că este interesat de prezentarea lor elegantă, dar și de păstrarea acestora la temperatura optimă. Răcoarea corect setată, menținută continuu, le va garanta prospețimea. Iar acest lucru se va traduce în primul rând în gust, dar în egală măsură și în siguranță pentru sănătatea consumatorilor mic și mari.

Există furnizori de astfel de echipamente cu mare notorietate pe piața românească de profil, care oferă celor interesați vitrine frigorifice proiectate până la ultimul detaliu cu multă grijă, sunt realizate din materiale de calitate și componente durabile. Cu un ajutor specializat în materie de alegeri dotări cofetărie, cu siguranță se poate porni la drum sub niște auspicii foarte bune.

Niște produse realizate de un fabricant ce are acreditare de management al calității pe baza certificării ISO 9001:2008 vor face față cu brio la toate provocările viitoare.

Aceasta este o modalitate sigură de a achiziționa niște sisteme de stocare la rece care să prezinte o durată lungă de funcționare, fiabilitate și cerințe energetice reduse în exploatare.

 

Nu vă mulțumiți cu vitrine frigorifice second hand uzate moral și fizic

Sub nicio formă nu vă mulțumiți cu niște produse la mâna a doua, achiziționate de la vreo unitate de cofetărie și/sau patiserie care a intrat în faliment sau care, deși funcționează în continuare, vrea să se modernizeze și, prin urmare, să scape de acele echipamente de frig care sunt uzate moral și, de cele mai multe ori chiar și fizic.

Aduceți energie benefică în unitatea dvs. de cofetărie prin instalarea unor echipamente frigorifice moderne, doldora de tehnologii de ultimă oră și veți avea doar satisfacții profesionale!

Vitrinele de cofetărie combină expunerea produselor creativ cu asigurarea păstrării acestora pe timp limitat la o temperatură optimă. În plus, soluțiile moderne de răcire și iluminare utilizate permit obținerea de economii în domeniul energiei electrice.

Noile modele de vitrine frigorifice sunt extrem de stabile din punct de vedere funcțional și ușor de păstrat curate.

Oriunde sunt puse, dacă sunt inteligent alese, ele înveselesc locul, îl fac mai plăcut. Reprezentând o adevărată sărbătoare pentru ochi, ele devin în egală măsură și un foc de artificii pentru papilele gustative.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei