Criteriul National

Alege gama de servicii de debitare cu laser 2020

Alege gama de servicii de debitare cu laser 2020
iunie 10
11:45 2020

Daca ai o afacere care opereaza in industrii de tip constructii, atunci cu siguranta acest articol iti vine in ajutorul tau pentru ca in randurile de mai jos iti vom arata care sunt avantajele procesului de debitare cu laser si de ce acest proces este mult mai recomandat fata de procesul de taiere traditional.

Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie si sa afli de ce acest proces este foarte performant, te invitam sa descoperi mai jos avantajele procesului de debitare laser oferit de echipa noastra.

Debitarea cu laser este cea mai buna solutie pentru a taia diverse metale/materiale de la constructii – renovatii pana la gravura. O debitare de calitate cu laser are nevoie de cele mai bune ustensile, echipamente si de personal calificat pentru a taia bucatile de metal, aluminium, plastic si lemn. Deci daca nu vrei sa iti irosesti timpul, energia si banii in taierea de unul singur a acestor materiale, apeleaza cu incredere la gama de servicii profesionale de debitare laser oferite cu profesionalism de catre echipa Laser Processing.

  1. Precizie mai mare

Comparand acest proces cu cele traditionale de taiere, debiarea laser este extrem de precisa cand vine vorba de taierea metalelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca laserul si unda sa nu vor distruge metalul pe care se lucreaza, iar distorsiunea este minima cand vine vorba de marginile taiate. Mai gasim ca avantaj a acestui proces de taiere cu laser faptul ca precizia pozitionala pe care se taie metalul este ridicata.

2. Viteza de taiere mai mare

Fata de alte metode de taiere precum cele cu plasma sau cele cu apa, debitarea cu laser este mai rapida si mai eficienta si va ajuta la cresterea rapida a productivitatii tale.

Alege cu incredere gama noastra de servicii profesionale de taiere cu laser si bucura-te de proiecte reusite mai multa vreme.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul