Criteriul National

Alege Hotel Fortuna şi bucură-te de un sejur de neuitat la malul mării

Alege Hotel Fortuna şi bucură-te de un sejur de neuitat la malul mării
aprilie 01
18:46 2022

Îţi doreşti o vacanţă de vis în Eforie Nord, departe de haosul cotidian şi de rutina obişnuită, dar nu ştii unde să te cazezi pentru a avea parte de câteva zile de relaxare pe deplin, în care să nu îţi lipsească nimic? Îţi uşurăm misiunea şi îţi propunem să îţi îndrepţi atenţia spre Hotel Fortuna, o locaţie plină de farmec şi culoare care îţi va oferi un echilibru perfect între costuri, siguranţă, facilităţi şi confort, pentru o vacanţă reuşită alături de cei dragi.

De ce să alegi cazare în Eforie Nord la Hotel Fortuna

Amplasat chiar în centrul staţiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plajă, Hotel Fortuna se numără de departe printre cele mai îndrăgite refugii pentru un sejur de neuitat în rândul turiştilor de toate vârstele. Aici, dincolo de atmosfera plăcută şi primitoare şi de personalul educat şi ospitalier, ai acces la o gamă completă de servicii şi facilităţi la cele mai înalte standarde, precum piscine, locuri de joacă, restaurant şi terasă exterioară cu privelişte unică, astfel încât să te bucuri împreună cu familia de câteva zile de odihnă, dar şi de distracţie deopotrivă, într-o locaţie de excepţie,care pune confortul şi răsfăţul oaspeţilor săi întotdeauna pe primul loc.

Spaţii de cazare gata să te facă să te simţi ca acasă

Hotel Fortuna dispune de 142 de camere şi 16 apartamente dotate cu tot ce ai putea avea nevoie pentru o şedere de vis la malul mării. Paturi matrimoniale/twin, mobilier nou, pardoseală din gresie, minibar, balcon cu mobilier practic, baie proprie cu cabină de duş, cădiţă şi uscător de păr, suport pentru rufe, telefon, sistem de climatizare, televizor LCD cu televiziune prin cablu şi conexiune la Internet – toate aceste facilităţi sunt gata să corespundă până şi celor mai exigente nevoi şi preferinţe ale oaspeţilor şi să ofere acel sentiment inconfundabil de ,,acasă”.

Locaţie ideală pentru toate categoriile de vârstă

Cele mai memorabile vacanţe sunt întotdeauna cele petrecute împreună cu toată familia, de la mic la mare. Prin urmare, dacă eşti în căutarea unui hotel în Eforie Nord care să îţi pună la dispoziţie atât zone de distracţie pentru adulţi, cât şi pentru copii, Hotel Fortuna va fi întotdeauna o alegere mai mult decât inspirată. Acesta este prevăzut cu piscine cu apă sărată pentru adulţi şi cu un centru SPA ultramodern, dotat cu jacuzzi, zone de masaj şi destindere sau saună uscată, dar şi cu piscine cu tobogan şi spaţii de joacă interesante pentru cei mici, gata să-i facă pe aceştia să strige ,,Veselie, bucurie, te ador copilărie!”. Mai mult, află că în cadrul acestei unităţi de cazare din Eforie Nord sunt organizate zilnic şi diverse programe de divertisment speciale şi activităţi interactive şi creative pentru cei mai mici membrii ai familiei, motiv pentru care nu trebuie să ratezi şansa de a aduce fericirea şi entuziasmul în viaţa copiilor tăi şi de a le oferi o experienţă de vacanţă pe care aceştia să nu o uite prea curând.

Nu în ultimul rând, ce mai trebuie să ştii este faptul că Hotel Fortuna pune la dispoziţia oaspeţilor săi şi acces gratuit la cărucioare şi pătuţuri pentru cei mai mici turişti, locuri de parcare, business corner şi Forty Games cu acces gratuit la biliard pentru adulţi/copii, air-hockey, ping pong, badminton şi şah, dar nu numai, totul pentru a satisface orice necesitate şi dorinţă.

Prin urmare, din moment ce alegi să te cazezi la Hotel Fortuna din Eforie Nord, ai automat garanţia unui sejur agreabil, definit prin voie bună, relaxare şi odihnă, la un raport calitate-preţ imbatabil.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul