Criteriul National

Alege o lenjerie de pat tematică

Alege o lenjerie de pat tematică
iulie 21
10:40 2017

O saltea și o pernă potrivite nu sunt suficiente dacă îți dorești să ai parte de un somn confortabil. Foarte importantă este lenjeria de pat, care este indicat atât să fie dintr-un material de calitate, cât și să aibă o culoare și un model plăcute, pentru odihna ta din timpul nopții. Mimi îți prezintă mai multe variante de lenjerii de pat tematice, ca să personalizezi fiecare somn așa cum îți dorești. Ascult-o pe Mimi!

Modele 3D și 5D

Alege să schimbi fața domnitorului cu o lenjerie 3D sau 5D. Lenjeriile 3D sau 5D reprezintă soluția ideală dacă vrei să scapi de monotonie și să aduci natura și culorile în patul tău. Lenjeriile de pat tridimensionale se diferențiază de celelalte tipuri prin designul unic, profunzimea și paleta bogată de culori, precum și prin claritatea imprimeului. Ca și în cazul lenjeriilor de pat convenționale, când alegi o lenjerie de pat 3D sau 5D este foarte important să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, asigură-te că lenjeria pe care ți-o dorești respectă dimensiunile dorite. Cumpără modelul preferat doar dacă are măsura potrivită pentru salteaua ta și pentru celelalte piese de dormit.

Totodată, pentru că vrei să ai parte de un somn odihnitor, ține cont și de materialul lenjeriei de pat, nu doar de imprimeu. O lenjerie 3D de calitate conține bumbac satinat. Lenjeriile de pat din materiale satinate sunt niște alegeri potrivite pentru vară, deoarece țin rece.

Un alt amănunt pe care ar fi bine să-l iei în considerare când decizi ce lenjerie de pat 3D vrei să achiziționezi este cât de rezistente la spălat sunt culorile imprimate. Ca să să eviți dezamăgiri viitoare, citește cu atenție specificațiile producătorului referitoare la curățarea și păstrarea produsului. Ai grijă la temperatura de spălare, temperatura de călcare (eventual) și  la alte indicații speciale, cum ar fi utilizarea unor substanțe speciale în procesul de curățare. Îngrijește corespunzător lenjeria 3D și o să te poți bucura de ea pentru mult timp!

Hobby pe cearșaf

Modul în care alegi să-ți decorezi casa spune mult despre personalitatea ta, însă accesoriile scot în evidență cu adevărat așa cum ești în realitate, cu pasiuni și cu preocupări. Indiferent dacă îți place moda, muzica, o plimbare în natură sau să călătorești cât mai mult în străinătate, lenjeria de pat te poate ajuta să-ți trăiești pasiunile în fiecare zi. Dacă vrei să-ți umpli viața multe zâmbete și amintiri frumoase, optează pentru o lenjerie care să vorbească prin imagini despre hobby-urile tale.   

Lenjerie pentru copii

Lenjeria de pat este importantă atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. În cazul în care prichindelului îi plac supereroii și fotbalul sau junioara adoră personajele amuzante din filmele pentru cei mici, alege o lenjerie de pat pentru copii. Astfel, copilul tău va putea visa frumos noaptea, iar dimineața vor alege să rămână mai mult în pat, înfășurat în lenjeria de pat preferată.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo