Criteriul National

Alege o lenjerie de pat tematică

Alege o lenjerie de pat tematică
iulie 21
10:40 2017

O saltea și o pernă potrivite nu sunt suficiente dacă îți dorești să ai parte de un somn confortabil. Foarte importantă este lenjeria de pat, care este indicat atât să fie dintr-un material de calitate, cât și să aibă o culoare și un model plăcute, pentru odihna ta din timpul nopții. Mimi îți prezintă mai multe variante de lenjerii de pat tematice, ca să personalizezi fiecare somn așa cum îți dorești. Ascult-o pe Mimi!

Modele 3D și 5D

Alege să schimbi fața domnitorului cu o lenjerie 3D sau 5D. Lenjeriile 3D sau 5D reprezintă soluția ideală dacă vrei să scapi de monotonie și să aduci natura și culorile în patul tău. Lenjeriile de pat tridimensionale se diferențiază de celelalte tipuri prin designul unic, profunzimea și paleta bogată de culori, precum și prin claritatea imprimeului. Ca și în cazul lenjeriilor de pat convenționale, când alegi o lenjerie de pat 3D sau 5D este foarte important să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, asigură-te că lenjeria pe care ți-o dorești respectă dimensiunile dorite. Cumpără modelul preferat doar dacă are măsura potrivită pentru salteaua ta și pentru celelalte piese de dormit.

Totodată, pentru că vrei să ai parte de un somn odihnitor, ține cont și de materialul lenjeriei de pat, nu doar de imprimeu. O lenjerie 3D de calitate conține bumbac satinat. Lenjeriile de pat din materiale satinate sunt niște alegeri potrivite pentru vară, deoarece țin rece.

Un alt amănunt pe care ar fi bine să-l iei în considerare când decizi ce lenjerie de pat 3D vrei să achiziționezi este cât de rezistente la spălat sunt culorile imprimate. Ca să să eviți dezamăgiri viitoare, citește cu atenție specificațiile producătorului referitoare la curățarea și păstrarea produsului. Ai grijă la temperatura de spălare, temperatura de călcare (eventual) și  la alte indicații speciale, cum ar fi utilizarea unor substanțe speciale în procesul de curățare. Îngrijește corespunzător lenjeria 3D și o să te poți bucura de ea pentru mult timp!

Hobby pe cearșaf

Modul în care alegi să-ți decorezi casa spune mult despre personalitatea ta, însă accesoriile scot în evidență cu adevărat așa cum ești în realitate, cu pasiuni și cu preocupări. Indiferent dacă îți place moda, muzica, o plimbare în natură sau să călătorești cât mai mult în străinătate, lenjeria de pat te poate ajuta să-ți trăiești pasiunile în fiecare zi. Dacă vrei să-ți umpli viața multe zâmbete și amintiri frumoase, optează pentru o lenjerie care să vorbească prin imagini despre hobby-urile tale.   

Lenjerie pentru copii

Lenjeria de pat este importantă atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. În cazul în care prichindelului îi plac supereroii și fotbalul sau junioara adoră personajele amuzante din filmele pentru cei mici, alege o lenjerie de pat pentru copii. Astfel, copilul tău va putea visa frumos noaptea, iar dimineața vor alege să rămână mai mult în pat, înfășurat în lenjeria de pat preferată.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo