Criteriul National

Alege o rochie care să ți se potrivească perfect

Alege o rochie care să ți se potrivească perfect
iunie 03
08:13 2021

La o petrecere sau un eveniment ce are loc seara, fiecare doamnă sau domnișoară își dorește să poarte o rochie lungă și elegantă. Însă uneori alegerea acestei rochii poate fi destul de dificilă. Există mai multe criterii care pot face alegerea dificilă, este posibil să-ți placă un anumit model, dar acel model să nu te avantajeze. Poate există și cazul în care îți vine foarte bine un model, dar tu nu ești atrasă de acel gen de rochie. Dar sigur că există variante pentru toate tipurile de siluetă și pentru toate gusturile. Acest articol vine în ajutorul tău și îți prezintă toate secretele și sfaturile prin care poți alege rochia perfectă.

Criterii esențiale pentru alegerea unei rochii lungi

În primul rând trebuie să ții cont de tipologia corpului tău, dar și de evenimentul la care participi pentru a alege ținuta potrivită. Lungimea rochiei trebuie să fie de asemenea potrivită, să nu ți se vadă pantofii, dar nici să-ți fie incomodă și să nu poți merge, calcând pe ea. Culoarea potrivită pentru o rochie de seară nu este numai negru pentru eleganța pe care o oferă, poți alege și culorile care îți scot mai bine trăsăturile în evidență, care se potrivesc cu tenul tău sau culoarea părului. Pentru șatene culorile care le sunt recomandate sunt verdele, roșu, pentru femeile brunete se recomandă culori precum galben sau maro. Iar pentru cele blonde culorile recomandate sunt roșu, albastru, iar pentru roșcate, maro sau bleumarin.

Să nu uiți de pantofi, care trebuie să fie eleganți și să se potrivească cu rochia. Și să nu uiți de accesorii, cercei, brățări și lănțișoare, în funcție de cât îți permite rochia să o accesorizezi, în așa fel încât să nu fii prea “încărcată”.

Rochii în funcție de tipul siluetei

Pentru silueta rotundă trebuie să cauți o rochie care să ascundă zona taliei, dar să pună accent pe zona bustului, să o scoată în evidență cu ajutorului unui decolteu în V.

În cazul siluetei tip triunghi rochia trebuie să ascundă șoldurile late și să evidențieze talia printr-o bandă.

Dacă vorbim de silueta cu șolduri voluptoase o  rochie în formă de A este ideală, pentru că partea inferioară este evazată și ajută la ascunderea șoldurilor. Pentru femeile cu sânii mici sunt potrivite rochiile cu spatele gol. Iar dacă optezi pentru o rochie largă cu ajutorului unei curele îți vei pune talia în evidență.

Pentru silueta de tip clepsidră poți alege o rochie care să-ți pună talia în evidență sau o rochie tip sirenă. În ambele cazuri poți opta pentru o crăpătură pe picior.

Pentru că acum știi să alegi rochia potrivită pentru tine, nu trebuie decât să te faci comodă și să începi să cauți ceea ce îți dorești. Poți începe căutând rochii de seara de la TrendLand, vei fi încântată de ce vei vedea. Vei găsi rochii pentru toate gusturile, tipurile de siluetă, indiferent de eveniment. Vei găsi chiar și rochii de nunta și nu va trebuie să mai pierzi atât de mult timp pentru că vei identifica repede ceva pe gustul tău.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul