Criteriul National

Alege prăjituri și tarte Chez Odette pentru Sărbătorile Pascale

Alege prăjituri și tarte Chez Odette pentru Sărbătorile Pascale
aprilie 18
11:58 2022

O alegere perfectă pentru sărbătorile de Paște, cozonacul este desertul tradițional pentru o ocazie specială. Ușor de preparat și și mai ușor de savurat, există o mulțime de motive pentru care coacerea unui cozonac pentru Paște este o idee excelentă.

Cu doar câteva zile înainte de Paște, multe familii sunt prinse în dilema ce deserturi să ofere. Lăsați-ne să vă ajutăm să alegeți alegerea perfectă – tortul.

Răsfățul perfect pentru sărbătorile de Paște

De fapt, acesta nu este doar un deliciu gustos, ci o întreagă experiență în sine.

Sărbătorile sunt legate de tradiții vechi, iar Paștele nu face excepție, cu ouăle sale decorate, întâlnirile de familie și savurarea dulciurilor tradiționale. Chiar dacă nu sunteți deosebit de religioși, nu se poate nega farmecul sărbătorii de Paște, cu mirosurile sale parfumate de primăvară și amintirile unor vremuri mai fericite petrecute în grădină. Fie că vă luați timp liber pentru a petrece cu prietenii sau familia în această sărbătoare sau pur și simplu doriți să vă odihniți acasă, desertul este aici pentru a vă ajuta să sărbătoriți cu stil – alegeți ceva plin de caracter, ceva care vă face să zâmbiți sau ceva distractiv!

Paștele festiv este aici și ce ar putea fi mai potrivit decât să sărbătorim, pe lângă un cozonac tradițional nelipsit, cu un tort de ciocolată? Tortul de ciocolată ar putea fi una dintre cele mai bune prăjituri de sărbători. Ca să nu mai vorbim de faptul că, cu gustul său cremos, nu ai cum să dai greș. În plus, îți oferă posibilitatea de a include mai multe gusturi în prăjitura ta. Iar dacă ai chef, poți să îți faci propriul design care să se potrivească cu tema sărbătorii. Îl puteți decora cu iepurași jucăuși, găini sau ouă și puteți face aceste simboluri semnificative pentru fiecare membru al familiei dumneavoastră .

Tortul cel mai popular desert

La fel ca și prăjiturile cu brânză și plăcintele, toată lumea poate face și un tort. Și este mai natural, deoarece trebuie doar să adăugați ouă, zahăr și făină. Mulți oameni își amintesc cum coceau cu părinții lor când erau copii. În cele mai multe cazuri, acele deserturi erau cele mai bune pentru că mama sau tatăl tău erau acolo pentru a te ajuta. În zilele noastre, acele tipuri de prăjituri sunt rar întâlnite pentru că oamenii folosesc aluat gata preparat în loc să coacă de la zero. Dar dacă vrei ca copilul tău să fie încântat să gătească acasă, iată o altă idee minunată!

Bucurați-vă de ocazia de a comanda un tort și de a-l oferi cadou. În acest fel, puteți folosi în continuare Tortul este un desert ușor, preparat de patiserii din întrega lume, dar poate fi preparat și la scară mai mare de către cei care stăpânesc această artă.

Tortul este cel mai popular desert din lume. Fie că este vorba de ziua ta de naștere, de aniversare sau de ziua de Paște, sărbătorirea cu un tort special nu este niciodată demodată. Acesta există de sute de ani și toată lumea are propriul tip de tort preferat…

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul