Criteriul National

Alege proiecte de casa de la PLANEX.RO pentru un viitor mai bun!

Alege proiecte de casa de la PLANEX.RO pentru un viitor mai bun!
ianuarie 26
17:36 2021

Proiectul unei case reprezinta practic un prim pas extrem de important in ceea ce priveste construirea unei locuinte de vis. In functie de calitatea proiectului si de cat corespunde acesta cu cerintele pe care le aveti, va poate fi afectat sau nu, confortul, in momentul in care veti locui o perioada indelungata in acea casa.

Cea mai avantajoasa solutie pentru momentul in care aveti nevoie de un proiect pentru viitoarea locuinta, se rezuma la serviciile unor profesionisti in domeniul proiectarii si constructiilor, deoarece acestia dispun de cunostintele si experienta necesara, astfel incat rezultatul final sa fie exact cel dorit fie ca este vorba despre case mici sau mari, proiecte de case fara etaj, cu demisol sau fara, pe unul sau mai multe nivele, mansarda si asa mai departe.

casa-mica-terasa-10

Atunci cand doriti sa va construiti propriul camin, fie puteti opta pentru un proiect gata facut care se poate modifica la cerere, ori puteti opta pentru un proiect realizat de la zero, un proiect facut de dumneavoastra impreuna cu echipa de profesionisti astfel incat locuinta ca poata corespunde intr-u totul cu nevoile dumneavoastra si ale familiei.

Un ajutor foarte bun pentru cei care doresc sa porneasca pe acest drum, vine din partea echipei Planex.ro. Astfel, daca va doriti o casuta mica si cocheta dar bine structurata si compartimentata, puteti alege proiecte de case mici Planex.

casa-etaj-mansarda-garaj

Probabil cea mai populara alegere in materie de proiecte de case, sunt cele cu mansarda deoarece ofera spatiu suficient iar amprenta la sol este una mult mai mica. Puteti beneficia de ajutor si intr-o astfel de situatie si sa optati pentru acele proiecte de case cu mansarda Planex, la numai un simplu click distanta fiindu-va puse la dispozitie o multime de sugestii de proiecte de case cu mansarda si nu numai.

Planex.ro este o platforma online de unde va puteti procura un proiecte pentru viitoare locuinte foarte bine puse la punct, avand posibilitatea de a va personaliza si propriul proiect pentru a va putea bucura de o casa exact asa cum o visati. Echipa Planex.ro este formata din profesionisti in domeniu, din arhitecti, ingineri structra si ingineri pentru instalatii, toti acestia fiind oameni foarte bine pregatiti in domeniu, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de tot ce-i mai bun.

casa-cu-mansarda

Construirea unei case nu numai ca reprezinta un pas important in viata in ceea ce priveste maturizarea si asumarea unor responsabilitati, ci reprezinta si o investitie deloc mica dar care obligatoriu trebuie sa fie una pe un termen foarte lung. O casa confortabila, sigura, eficienta si trainica o puteti obtine cu ajutorul celor care fac asta de-o viata, precum sunt cei din echipa Planex.ro

Acestea fiind spuse, in momentul in care decideti viitorul locuintei dumneavoastra, trebuie sa va ganditi foarte bine la necesitatile pe care le aveti acum, cat si necesitatile ce pot aparea pe viitor, si nu uitati sa va consultati si cu familia pentru a putea afla cu exactitate nevoile si dorintele lor. Va doriti un garaj, o terasa, balcon sau un foisor? Acestea sunt intrebari la care va puteti raspunde doar dumneavoastra.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul