Criteriul National

Alege restaurante cu meniul zilei pe MyDinner.ro

aprilie 20
09:47 2017

Alege restaurante cu meniul zilei pe MyDinner.ro

Traim intr-o lume atat de agitata incat avem zile in care nu apucam nici sa ne luam pauza de masa intr-o zi de munca sau chiar uitam sa mancam la ora destinata pranzului. Si nu doar a pranzului. De multe ori dimineata inainte sa plecam la serviciu doar gustam cate ceva pentru a nu pleca nemancati, bem o gura de cafea si am fugit spre munca. Si din aceasta cauza, de multe ori ne putem gasi in situatia in care sa ne confruntam cu probleme de alimentatie. Cu totii stim ca doctorii ne recomanda sa avem 5 mese pe zi : 3 mese principale si 2 gustari pentru a avea o alimentatie corespunzatoare si sanatoasa. Insa, cu siguranta, majoritatea dintre noi nu respecta aceasta regula, uneori involuntar, si o simpla gustare poate ajunge sa reprezinte pentru multi dintre noi o masa principala.

Saritul peste mese poate duce la probleme de sanatate in timp si de aceea putem gasi solutii astfel incat sa ne respectam orele de mese, si daca nu putem sa ne tinem de cele 5 mese, cel putin sa reusim sa nu sarim peste cele principale. O solutie foarte buna o resprezinta gama variata de restaurante cu meniul zilei. A manca la restaurant nu inseamna neaparat sa cheltui sume imense de bani pe un anumit meniu. Da, cand vorbim de o cina festiva, o cina mai speciala la care sarbatoriti un anumit eveniment special din vietile voastre, da, putem spune ca este necesara o investitie mai mare pentru a fi o seara deosebita. Insa, pentru meniul zilei, cu siguranta, majoritatea stiti sa acesta este facut la preturi destul de mici. Si de multe ori sigur v-ati intrebat cum ii convine unui restaurant sa ofere doua feluri de mancare plus desert la tarife atat de mici. Si ce este foarte important, vei manca pe saturate si vei manca sanatos. Mancarea gatita este mereu mult mai buna pentru organism decat produsele de fast-food sau covrigeii pe care ii rontaim pe fuga sa scapam de senzatia de foame. Partea foarte simpla este ca iti poti face rezervare pentru masa la restaurant online si in unele cazuri iti poti alege chiar si masa la care doresti sa stai. Poti intra pe internet si vei gasi acel site care sa iti ofere toate restaurantele la care sa te poti bucura de un pranz sanatos si linistit.

Acest lucru poate reprezenta si ocazia de a lua pranzul cu persoana iubita, familia sau prietenii. Ti-ai facut rezervare pentru pranz, poti profita de ocazie sa iti chemi o persoana draga care sa iti tina companie si astfel petreci o dupa amiaza placuta alaturi de o persoana pe care poate ai neglijat-o din cauza lipsei de timp liber. In general, majoritatea dintre noi, desi ne punem in plan sa iesim foarte des, de multe ori nu reusim sa ne punem planurile in aplicare. Astfel, prin rezervarea pentru un simplu pranz putem sa ne bucuram si de iesirea la restaurant si de cateva momente de relaxare.

In concluzie, gasiti timp sa mancati sanatos. Incercati sa nu sariti peste mese. Si daca nu ati apucat sa va luati pachet sau sa va cumparati ceva sanatos de mancare, optati pentru meniul zilei. Cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro