Criteriul National

Alege rochia de seara in functie de tonul pielii, culoarea parului si a ochilor

Alege rochia de seara in functie de tonul pielii, culoarea parului si a ochilor
august 21
10:31 2017

Gasirea rochiei de seara potrivite poate fi o sarcina destul de complicata. O modalitate de a va usura cautarea este sa va alegeti rochia in functie de culoare. Pentru a descoperi ce culoare te avantajeaza cel mai bine trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple.

1. Descopera care este subtonul pielii tale

Pentru a afla subtonul, indiferent ce nuanta are pielea ta, trebuie sa intorci palma in sus si sa privesti la incheietura mainii. Daca venele voastre se vad de culoare verde sau galbena, aveti un ton cald. Daca venele sunt de culoare mov sau albastru, aveti un ton rece.

Persoanele cu un ton al pielii rece arata cel mai bine in culori cum ar fi albastru, gri si argintiu. Rochiile de culoarea cerului sau a apei vor arata bine pe o persoana cu un astfel de ton. De partea cealalta, persoanelor cu un ton cald le sunt recomandate rochii de culoarea pamantului, precum maro, auriu si verde inchis.

2. Culoarea parului

Cand va alegeti culoarea rochiei de seara luati in calcul si culoarea naturala a parului.

Daca aveti un ton al pielii rece si parul negru, va va sta bine in rochii in culori vibrante precum turcoazul sau indigo si nu trebuie sa va imbracati in culori pastelate precum rozul pal sau culoarea piersicii.

Daca aveti un ton al pielii rece si parul natural blond veti arata cel mai bine in culori reci, cum ar fi albastru si culoarea lavandei, dar nu si in nuante pamantii.

Daca aveti tonul pielii cald si parul saten sau rosu inchis, va sunt recomandate rochii in culori precum: auriu, olive, ruginiu si trebuie sa evitati nuantele de rosu deschis.

Persoanele cu un ton al pielii cald cu parul blond deschis sau rosu deschis pot alege rochii in nuante pale, precum ivoire sau roze. In acest caz evitati nuantele tari cum ar fi negru sau bleumarin.

3. Culoarea ochilor

Tineti cont si de culoarea ochilor atunci cand va alegeti rochii de seara. O rochie care va va scoate in evidenta ochii va avea intotdeauna impact. Persoanele cu ochii verzi si albastri vor arata foarte bine atunci cand vor purta rochii in culori deschise. Nuantele inchise pun in evidenta ochii caprui si cei negri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo