Criteriul National

Alege servicii funerare Bucuresti Non-Stop

Alege servicii funerare Bucuresti Non-Stop
iunie 02
17:35 2019

Alege servicii funerare Bucuresti si nu vei regreta

Daca vei alege servicii funerare Bucuresti atunci vei avea parte de singuranta pe care o doresti. O astfel de companie se va ocupa de tot pentru tine.

Trebuie sa lasi adevarati specialist sa se ocupe de asta daca vrei sa ai parte de cele mai sigure rezultate. Cu ajutorul lor vei avea parte de :

– candele, lumanari, precum si alte articole religioase necesare procesului funerar;

– coroane, jerbe dar si buchete de flori proaspete pentru inmormantare ;

– un sicriu cu garnituri si cruce;

– catafalc cu lumini si capac frigorific, doar  la cererea clientului;

– prosoape, batiste si esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce in functie de perioada din an;

– organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare dar si multe aletele.

servicii funerale

Un process funerar implica toate astea dar si mai multe. Moartea este un fenomen ireversibil , de aceea si durerea pe care o simtim atunci cand o persoana draga moare este una coplesitoare. Cu siguranta in aceste moment ai nevoie sa stai cat mai mult alaturi de familie. Nu este cazul sa te ocupi singur de toate astea, mai ales ca toate aceste procese sunt anevoioase si dificile. Daca vrei sa ai parte de liniste atunci trebuie sa alegi servicii funerare si totul va decurge perfect.

Este alegerea care va reusi sa iti ofere cele mai optime rezulatate si care sa indeplini orice solicitare de-a ta. O companie specializata in servicii funerare Bucuresti este solutia pentru toate problemele tale. Moartea unei persoane dragi este coplesitoare. Daca vrei sa ai parte de liniste atunci nu trebuie sa te ocupi tu de toate detaliile care tin de planificarea acestui trist eveniment. Trebuie sa apelezi la o companie de servicii funerare non-stop si totul va fi asa cum iti doresti.

Economiseste timp si stai alaturi de familia ta, mai ales in aceasta perioada atat de grea si de dureroasa. Cu siguranta asta si vrei asa ca ia cea mai buna decizie pentru tine. Compania de servicii funerare te va ajuta mai mult decat ti-ai putea imagina.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei