Criteriul National

Alege servicii profesionale de debitare laser-Romania

Alege servicii profesionale de debitare laser-Romania
iunie 03
07:12 2020

Tăierea cu laser și gravură sunt ambele metode de fabricație subtractive; procesul începe cu un obiect solid și raza laser elimină materialul pentru a forma o imagine finală. Cu toate acestea, există o distincție între tăierea cu laser și gravarea cu laser.

Tăierea cu laser este un proces de înaltă precizie în care un fascicul laser lovește suprafața unui material și îl încălzește până se topește sau se vaporizează complet pentru a lăsa o tăietură curată.

Pe www.laserprocessing.ro gasesti acum gama de servicii profesionale de debitare cu laser, prelucrari mecanice si gama de servicii de sudura.

Gravura cu laser este un proces foarte asemănător cu tăierea cu laser, dar intensitatea fasciculului laser este scăzută pentru a lăsa doar o amprentă pe suprafața materialului, mai degrabă decât să o taie până la capăt.

Laserele CO2 sunt cele mai frecvente în aceste zile, atât în rândul producătorilor, cât și al profesioniștilor, așa că vom explica cum funcționează acest tip specific de laser. Cuvântul „laser” este un acronim pentru „amplificarea luminii prin emisie stimulată de radiații”. Aceasta înseamnă că laserul este o lumină intensă amplificată prin oglinzi și lentile pentru a produce suficientă putere pentru a tăia orice material. Este un proces ușor de înțeles dacă îl analizăm.

Procesele de fabricație și producție din întreaga lume se dezvoltă și inovează într-un ritm din ce în ce mai rapid și, pe măsură ce inovația evoluează, la fel și toate procesele și oamenii care ajută la conducerea acesteia.

În timp ce formele convenționale de tăiere au funcționat bine, a fost nevoie de un proces mai sigur, mai eficient și mai fiabil, care să crească în concordanță cu cererea tot mai mare de producție și producție.

Tăierea cu laser a fost soluția pentru aceasta, fiind capabilă să lucreze mai repede, mai precis și mai mult timp, este o parte din motivul pentru care produsele sunt capabile să facă mai mult, precum și să piardă dimensiunea și numărul de componente inutile.

Acest lucru a însemnat că a fost adoptat ca un proces fundamental în numeroase industrii, inclusiv în industria auto, aerospațială, electronică, semiconductori și medicale.

Mai jos am analizat gama uriașă de avantaje pe care le-a oferit aceste industrii, precum și altora din întreaga lume.

Serviciile de debitare cu laser profesionale utilizează un laser extrem de mic, puternic, care oferă un fascicul focal de lumină materialului pe care îl taie cu o precizie extremă.

Laserul puternic se topește și se evaporă materialul cu o precizie inegalabilă, cu toleranțe tipice de la 0,003 mm la 0,006 mm, în majoritatea cazurilor. În schimb, un freză cu plasmă are de obicei o toleranță de aproximativ 0,02 mm, iar unele instrumente de tăiere a matriței au toleranțe de până la 1-3 milimetri sau mai mult.

Când sunt necesare precizie și precizie extrem de ridicate, tăieturile cu laser sunt aproape întotdeauna cea mai bună alegere. Acesta este unul dintre motivele pentru care tăierea cu laser este adesea folosită în industria aerospațială, unde toleranțele sunt extrem de stricte.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

knockoutstore

knockoutstore

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul