Criteriul National

Alege si tu ferestre si usi PVC la cele mai bune preturi de pe piata

Alege si tu ferestre si usi PVC la cele mai bune preturi de pe piata
martie 19
14:16 2022

Ferestrele din PVC sunt cele mai raspandite deoarece, fara indoiala, PVC-ul este cel mai folosit material pentru instalarea unei ferestre intr-o locuinta, fie este vorba de o constructie noua sau de schimbarea unor ferestre. Ferestrele din PVC au un pret accesibil si se integreaza cu usurinta in orice locuinta datorita varietatii de culori si de modele.

Drept urmare, achizitionarea unei ferestre din PVC este o optiune care iti permite sa iti echipezi locuinta cu ferestre izolante, la cele mai mici costuri. Ai posibilitatea de a opta pentru ferestre cu tamplarie PVC la comanda, care prezinta avantajul de a se integra perfect in orice spatiu, chiar si intr-o casa atipica sau mai veche, care nu prezinta dimensiuni standard atunci cand vine vorba de ferestre.

Cat costa o fereastra din PVC?

Pretul unei ferestre din PVC poate depinde de mai multi factori:

Dimensiunile: acestea variaza de la 60X60 cm la 600X600cm pentru suprafetele vitrate. Cele mai populare ferestre sunt cele cu dimensiunea de 100X125cm. Cu cat fereastra este mai mare, cu atat pretul este mai ridicat.

Directia de deschidere. Poate fi vorba despre o fereastra oscilo-batanta, de o fereastra franceza, culisanta, basculanta. Pretul fiecarui model in parte variaza in functie de compexitatea mecanismului.

Vitrificare. Exista ferestre cu vitrificare dubla sau cu vitrificare tripla, acestea din urma sunt cu minim 50% mai scumpe decat primele.

Culoarea ferestrelor din PVC. Cele mai populare si cele mai instalate sunt ferestrele de culoare alba, insa poti opta pentru o culoare la alegere, chiar si pentru o culoare care imita lemnul. Cu cat culoarea sau imitatia aleasa este mai sofisticata, cu atat pretul ferestrei este mai ridicat.

Ferestre din PVC: caracteristici si avantaje

Popularitatea ferestrelor si usilor din PVC se explica prin mai multi factori. Unul din ei este pretul accesibil. PVC-ul este un material conceput pe baza de sare de mare pe de o parte si din petrol pe de alta parte. Drept urmare, este vorba despre un material plastic. In cazul ferestrelor se foloseste, bineinteles, un PVC rigid.

PVC-ul are un aspect neted ceea ce permite obtinerea unor ferestre fara asperitati, usor de manipulat dar si de intretinut. Un burete cu putina solutie de curatare sau o laveta sunt de ajuns pentru a curata ferestrele din PVC. In plus, ferestrele din PVC se integreaza cu usurinta in orice tip de decor si asigura o izolare (termica si acustica deopotriva) mai eficienta a locuintei in care sunt instalate, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru toate buzunarele. Ferestrele din PVC protejeaza in mod eficient o locuinta de intemperii, fie ca este vorba de ploaie, de inghet, de zapada sau de vant.

Regasim o mare varietate de culori de ferestre si usi din PVC. Diferite nuante de maro, de bej, de gri sau chiar de verde, pentru ca fiecare utilizator in parte sa aleaga o culoare preferata. Specialistii te sfatuiesc sa alegi produse care sa se muleze pe nevoile tale, sa calculezi cu exactitatea latimea si inaltimea, directia de deschidere, o tamplarie menita sa confere o nota de rafinament cladirii sau locuintei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul