Criteriul National

Alege un avocat cat mai bun in Cluj

iunie 04
16:27 2020

Pentru a alege un avocat Cluj cat mai bun, este foarte important sa tineti cont de anumite lucruri, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. Un astfel de avocat cat mai bine ales trebuie sa inspire incredere, de aceea trebuie sa cautati cu atentie persoana cea mai potrivita si sa aveti in vedere cateva lucruri importante cu privire la alegerea ei. In primul rand trebuie sa fiti siguri de faptul ca avocatul pe care il alegeti isi exercita profesia in mod legal. Un astfel de avocat trebuie sa faca parte din baroul judetean. Puteti verifica daca avocatul ales isi face meseria legal verificand Tabloul avocatilor din Romania.

Cautati un cabinet de avocat cluj specializat in domeniul de care aveti nevoie pentru ca legea avocatilor nu impune o anumita specializare, de aceea devine foarte important sa alegeti un avocat care se specializeaza. Exista avocati care evita anumite specializari sau sunt unii care incearca sa se specializeze in toate domeniile dreptului. Este totusi indicat sa alegeti un avocat specializat exact pe problema voastra, chiar daca acesta este mai putin notoriu. Este o idee buna sa alegeti un avocat care face parte din baroul local. Puteti oricand apela si la avocati din alte localitati, dar pentru a face acest lucru trebuie sa stiti ca si onorariul va fi unul mai mare. 

Un avocat care face o deplasare in interes de serviciu va avea un onorariu mai mare pentru ca pe durata deplasarii, el nu va putea acorda asistenta juridica altor clienti. Este recomandabil asadar sa alegeti un avocat aflat in localitatea voastra pentru a nu plati in plus. Nu uitati si de referinte, acestea fiind si ele un punc tfoarte importyant in alegerea unei persoane potrivite care sa va ofere sfaturile cele mai bune. Referintele ar trebui sa vina din partea unor persoane de incredere, de aceea puteti sa apelati la sfatul rudelor, colegilor de serviciu sau a prietenilor. In situatia in care acestia si-au rezolvat o problema juridica va vor recomanda un anumit avocat. De asemenea, daca ei au avut probleme cu un anumit avocat, cel mai sigur va vor spune si acest lucru.

Ideal ar fi ca in alegerea avocatului sa apelati mai ales la un prieten sau o cunostinta de incredere care este avocat sau este specializat in aceste cauze. O astfel de persoana este cea mai in masura sa va ofere informatii cu privire la cazul vostru si sa va ajute in acest sens. Mai puteti cauta si informatii pe internet cu privire la avocatul pe care il doriti. In functie de ceea ce gasiti online, puteti alege sau nu serviciile unui anumit avocat. Inainte de a alege un anumit avocat este asadar important sa studiati foarte bine persoana, pentru a fi siguri ca faceti alegerea cea mai buna. Avocatul trebuie sa cunoasca toate datele problemei, de aceea trebuie sa-i spuneti toate lucrurile importante pe care le stiti. Nu trebuie sa-i ascundeti avocatului nici un amanunt, oricat de nefavorabil ar putea fi acel amanunt. Avocatul ales trebuie sa cunoasca toate datele problemei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul