Criteriul National

Alege un furtun de aer comprimat care sa te ajute in treburile gopodaresti

iulie 30
23:47 2019

Alege un furtun de aer comprimat care sa te ajute in treburile gopodaresti

Aerul comprimat este extrem de utilizat atat in treburile gospodaresti cat si la locul de munca. Comprimarea aerului ne poate ajuta sa transformam energia electrica in energie mecanica. Uneltele penumatice sunt mai usoare fata de cele electrice si sunt mult mai puternice. Cu toate astea cel mai mare atuu al lor este viteze pe care o pot avea.

Pneumatica este o sectiune a tehnologiei care studiaza si pune in practica utilizarea gazului sub presiune pentru a putea produce energie mecanica. Doar din denumirea de pneumatica ne putem da seama ca este vorba de scule si instrumente care sunt actionate cu ajutorul aerului comprimat.

Sculele pneumatice au urmatoarele avantaje:

   Sunt independente de reteaua electrica. 

Sculele pneumatice poti fi utilizate cu usurinta fara a fi conectate la electricitate. Compresia aerului poate fi realizata prin utilizarea motoarelor cu ardere interna sau in mod mecanic. Vei observa 

     Se separa si se intretin usor

Produsele pneumatice functioneaza pe baza aerului comprimat care este apoi utilizat in diverse procese. Nu trebuie sa apelezi la un profesionist atunci cand produsul tau pneumatic se strica chiar tu il poti ajusta si ii poti shcimba piesele tinand cont de manualul de utlizare. Reparatiile au costuri reduse , se poate inlocui o valva, un furtun, o cupla sau un niplu si intregul produs va functiona din nou.

   Sunt riscuri reduse in procesul de lucru

Riscurile in procesul de lucru sunt destul de reduse. Nu exista risc de electrocutare, scurtcircuritare sau orice alte accidente deoarece sunt dependente de electricitate.

     Durabilitate extinsa

Daca vei utiliza sculele pneumatice asa cum este specificat in manual vei vedea ca te vei bucura de ele o perioada mare de timp comparativ cu alte unelte. Uzura isi pune mai greu amprenta asupra uneltelor pneumatice de cea mai buna calitate.

Furtunul de aer comprimat este primul element care se va deteriora. In orice scula trebuie sa folosesti furtunul reocmandat de producator. Atunci cand iti cumperi un furtun de aer comprimat trebuie sa fi atent la calitatea acestuia si daca acesta este fabrcat pentru a rezista la presiuni mari, daca suporta abraziune , strangulari sau intinderi repetate. In plus acesta trebuie sa fie flexibil si rezistent. Furtunul trebuie sa fie protejat indifferent de procesul pe care il desfasori.

Acceseaza site-ul https://www.bartrom.ro/ daca vrei sa ai parte doar de produse calitative pe care sa te poti baza.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei