Criteriul National

Alegerea celei mai bune placi video pentru orice buget

Alegerea celei mai bune placi video pentru orice buget
martie 29
19:52 2020

In ceea ce priveste componentele calculatorului, atunci trebuie sa stiti ca placa video reprezinta componenta de baza in cazul unui sistem de gaming, de aceea ea trebuie sa fie aleasa cu o foarte mare atentie, astfel incat experienta de gaming sa fie una cat se poate de buna. O placa excelenta de gaming va va oferi ocazia de a va bucura de orice fel de joc. Trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri atunci cand va alegeti o placa video potrivita.

Bugetul este primul lucru de care trebuie sa va interesati in situatia in care doriti sa va achizitionati o astfel de placa video. In marea majoritate dintre cazuri, cu cat o placa video este mai scumpa, cu atat ea este si mai performanta. Pretul este asadar un criteriu dupa care va ghidati si trebuie sa stiti asadar ca o placa video de 800 de RON va fi una mai buna decat o placa video de 400 de RON. Va mai intereseaza si sa existe un echilibru intre placa video pe care o alegeti si procesorul acesteia. Pentru o mai buna performanta a PC-ului vostru, placa video ar trebui sa fie macar la acelasi nivel de pret cu procesorul. Cu cat cresc pretentiile, dar si si bugetul, cu atat procentajul placii video devine mai important.

Cumpara calculatoare performante cu placi grafice bune pentru munca, workstationuri si statii grafice pe Server Config.ro la cele mai bune preturi.

Intervalul de upgradat al placii video ar trebui sa fie undeva la doi ani. Regula este valabila in special la placile video din partea superioara in ceea ce priveste spectrul de performanta. Ar trebui sa faceti acest lucru o data la doi ani pentru ca spectrul de performanta este cuprins intre 10 si 30%. Trebuie sa va mai asigurati ca aveti si o sursa pe masura. Aceasta ar trebui sa intretina electric placa video. O sursa este si ea o componenta foarte importanta, de aceea ea ar trebui sa faca fata cerintelor PC-ului vostru.

Nu conteaza foarte mult daca veti alege AMD sau Nvidia pentru ca de multe ori performantele sunt identice. In alegerea placii potrivite, pretul va fi cel care va prima. Cel mai bun moment de a cumpara o placa video este atunci cand aveti si banii pentru ea. Disponibilitatea palcilor video variaza. Preturile scad mult daca este sa vorbim despre o generatie anterioara, de aceea va trebui sa va faceti in primul rand un buget si apoi sa va decideti cu privire la placa video cea mai potrivita pe care o veti alege.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul