Criteriul National

Alegerea corpurilor de iluminat pentru living

Alegerea corpurilor de iluminat pentru living
noiembrie 13
16:53 2021

Dacă în prezent construiești, renovezi sau dorești să schimbi iluminatul din living, ar trebui să alegi colecții Logic Light. Aici există o colecție de candelabre la modă, o colecție de lustre cu led, precum și o colecție bandă cu led la modă. Numai aici vei găsi corpuri de iluminat în toate stilurile. De exemplu, în stil boho sau etnic, chic sau în stilul veșnic verde de casă de la țară, retro, vintage sau scandinav. Preferi stilul industrial cu un plus de shabby chic? Nicio problemă. Doar răsfoiești colecția Logic Light și cu siguranță vei găsi ceva pentru livingul tău.

Lămpi și lumini pentru concepte elegante de iluminat

La Logic Light vei găsi colecții de iluminat în mai multe stiluri. Cu corpuri de iluminat de colecție poți crea cea mai bună imagine de ansamblu pentru camera de zi. Cu numeroaselor variante de lumini și lămpi, poți face diferența între candelabre, lustre cristal și benzi cu led. În cazul unui living mare cu tavan mai înalt, candelabrele sunt cele mai potrivite. Aceste dispozitive arată frumos atârnând de tavan în mijlocul interiorului. Candelabrele din colecția Logic Light pentru living sunt bine gândite, sunt moderne și inovatoare. Alegerea unui candelabru depinde de gustul tau, de  aspectul general al livingului, de lumina naturală etc.  Candelabrul trebuie să fie potrivit cu dimensiunea livingului,  să se potrivească cu interiorul și să-l evidențieze. Dacă ai un living mobilat în  stil rustic, alege din colecția Logic Light candelabre în  stil rustic. Dacă preferi designul modern alege colecții de top de la Logic Light. Cei care iubesc luxul cu siguranță se vor bucura de  candelabre cu design deosebit. Cu toate acestea, acordă atenție dimensiunii corpului de iluminat.

Benzi LED în jurul televizorului

În majoritatea locuințelor, există un televizor  în living  și, de asemenea, este bine să ai puțină lumină în jurul lui. Contrastul mare dintre mediul întunecat și strălucirea ecranului obosește ochii. Și ce lumină se  va  potrivi cu televizorul tău? Recomandabilă este banda led din aceste colecții Logic Light. Este important ca lumina de pe televizor să nu fie reflectată sau obstrucționată în timp ce vizionezi emisiunile TV. În prezent, cele mai populare sunt benzile led care pot fi amplasate pe marginea mobilierului, și astfel poți crea o lumină de fundal.

In cazul în care eşti un fan al iluminatului cu LED și nu vrei să renunţi la marile sale avantaje, vestea bună este că la  Logic Light vei găsi o colecție de candelabre cu care ai putea să te mândrești în livingul tău. Deși până de curând majoritatea candelabrelor erau doar cu becuri incandescente, cele mai noi modele sunt disponibile cu led-uri încorporate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să renunți la iluminatul cu led. Un alt punct important este designul. Dacă ești adeptul corpurilor de iluminat cu aspect mai modern, dar în același timp preferi un candelabru pentru sufragerie ca iluminat principal, îl poți alege din colecția Logic Light. Aici există un set mare de candelabre de colecție, care îmbină toate caracteristicile unui design modern al timpurilor noastre.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul