Criteriul National

Alegerea cutiei potrivite pentru expediere

Alegerea cutiei potrivite pentru expediere
iunie 24
10:27 2022

Aveți nevoie de un anumit tip de cutie pentru expedierea produselor,  dar pe care o alegeți? Cunoașterea unor elemente de bază va face alegerea puțin mai ușoară, așa că va trebui să răspundeți la următoarele întrebări înainte de a lua o decizie.

  1. Care este produsul pe care trebuie s ail expediati?
  2. Cât de greu este produsul dumneavoastra?
  3. De câtă protecție are nevoie produsul dumneavoastra?

Cutii de carton cu perete dublu

Cutiile de carton cu perete dublu sunt cele mai ușoare cutii din gama noastră de cutii de transport aici la Mapa Rom Invest – Producator de ambalaje din carton și sunt, de asemenea, cele mai ieftine, așa că, dacă produsele dumneavoastra nu au nevoie de protecția pe care o oferă cutiile din lemn, acestea sunt un o buna alternativa. Sunt, de asemenea, una dintre cutiile noastre de transport care are cele mai multe dimensiuni, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi cu dimensiunea produselor dumneavoastra.  Aceste cutii oferă protecție dublă peretilor laterali și protecție la partea superioară și la bază datorită clapetelor suprapuse. Deși la capătul inferior al rezistenței pentru cutiile de expediere, acestea pot  încă să susțină până la un 35 kg.

Cutii cu două straturi

Aceste cutii de transport sunt telescopice, ceea ce nu numai că le face pe înălțime reglabilă, dar prezinta si pereti laterali dubli, oferind mai multă protecție produselor dumneavoastră. Deoarece sunt fabricate din carton cu perete dublu, au până la patru straturi de carton pe partea superioară și la baza cutiei. La fel ca si cutiile standard de carton cu perete dublu, si acestea au o capacitate de 35 kg ceea ce ajută la creșterea rezistenței lor și mai mult!

Cutii de carton cu perete triplu

Cutiile cu perete triplu sunt cele mai grele cutii de carton din jur și oferă cea mai completă protecție. Datorită numărului mai mare de pereți, acestea oferă, de asemenea, o mai eficienta amortizare a impactului decât cutiile cu perete dublu și pot susține până la 50 kg atunci când greutatea este distribuită uniform, iar cutia este sigilată corect.

Lazile de transport

Lăzile de transport sunt cele mai dure dintre toate cutiile de transport. Fiind fabricate din placaj, in detrimental cartonului, oferă un înveliș exterior foarte dur pentru produsele pe careurmeazasa le expediati,  ceea ce este excelent pentru a rezista la impact și orice presiune sau perforare care ar trece în mod normal chiar și prin cutiile de carton dure. Sunt ideale pentru cele mai grele articole pe care ați putea avea nevoie să le trimiteți.

Odată ce ați ales cel mai bun tip de cutie de expediere pentru produsele și nevoile dumneavoastra, nu uitați să utilizați ambalaje de protecție adecvate pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră ajung la destinație în stare perfectă!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul